Babam neden böyle ruh sağlığımı bozdu?

Arkadaşlar merhaba, babam çok değişik bir insan. Çocukluğumdan beri dengemi bozduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla görüşmeme çok zor izin verir. İzin verdiğinde de benim içimi bir korku kaplıyor. Dışarı çıkınca izin vermiş olsa bile tedirginim. Annemin arabasıyla gidiyorum bazen ama o arabayı bir yere vuracakmışım kaza yapacakmışım gibi hissediyorum. Dışarı çıktığımda eve gelene kadar dua okuyorum yanlış bir şey başıma gelmesin diye. Çok yoruldum artık 25 yaşındayım ama ruh sağlığımın yerinde olduğunu düşünmüyorum. Bazen kalbim durduk yere hızlı hızlı atıyor, vücudum titriyor, durduk yere ağlamak istiyorum. Yani neden ben her arkadaşlarımla buluşacağım zaman bunları yaşamak zorunda kalıyorum. Normal bir şekilde arkadaşlarımla buluşup eğlenip eve dönmek istiyorum ama önce babamdan izin alma aşaması, neden görüşeceğimi açıklamam, çok görünşüyorsun kim bu kız arkadaşların diye hesap sorma, arkadaşlarımın kim olduğunu anlatmam, en son canı isterse izin veriyor. E ben o dışarı çıkmaktan hiç bir şey anlamıyorum ki korku içinde gidip geliyorum. Çok yoruldum dayanamıyorum artık anksiyetem olduğunu düşünüyorum artık ve buna sebep olan kisi kesinlikle babam.. Ne yapacağım nasıl kurtulurum bilmiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de dışarı çıkıp mutlu olacağım diye kendi içimde bir takım hesaplamalar yapıyorum. Bir fedakarlık yapmalıyım ki günüm güzel geçsin diye hissediyorum. Yani tuhaf bir his oluyor içimde anlamlandiramiyorum
Babam neden böyle ruh sağlığımı bozdu?