Evlenince birde bu saçma şeyin sorumluluğunu alacaksın
Din kadınları erkeklerin objesi olarak görüyor sanki
Din kadınları erkeklerin objesi olarak görüyor sanki
Ben bu şekilde düşünmüyorum.
Bu şekilde düşünmemin nedeni de, erkek olmam ya da dinin bize tanıdığı bu ayrıcalık değil.
Kadının, yatak konusunda, geçerli bir mazereti olmadan eşini reddetmesi ve bunu sürekli olarak tekrarlaması, eşinin ona olan ilgisinin azalmasına neden olacaktır.
Fakat, beni yanlış anlamanı istemem, aynı sorumluluk bana kalırsa erkek için de geçerlidir.
Din içerisinde aile olabilmek önemli bir kavramdır ve eşlerin birbirine özel oldukları bir konuda, yine birbirlerine olan ilginin bir şekilde azalmasına neden olacak davranışlara sınır koymak diyebilirim bu konuya.
Tabi benim görüşümü onaylamayan, ya da çok farklı düşünen herkese saygı duyarım.
Erkekte kadının ihtiyacını karşılamak zorunda değil mi be burda kötü bir şey göremiyorum iki cinsiyette birbirini tatmin etmek zorunda o zaman evlenmeseydi bu bir ihtiyaç
Evet erkek de kadını memnun etmek zorunda, sadece erkeğin vücudundaki fizyolojik döngü, kadın onu reddettiği sürece, kadına olan ilginin azalmasına daha müsait bir döngü diyebilirim. Bu demek değildir ki, erkek isterken kadının hâline, duygu durumuna, beden yorgunluğuna veya isteğine aldırmadan sadece dinin ona emrettiğini kullanacak. Bu yanlış bana göre de, her iki cinsin de söz konusu yatak ise, birbirine karşı ilgi anlamında ciddi sorumlulukları var.
Evlilik paso seks yapmak degil zaten. Ama tamamen isteksiz bir kadınlada evlenmek istemem. Cok azgın kadın da iyi degil , ortası makbul. Sürekli seks evliligide yıpratır. Kadınlar duygusal varlıklar her ne kadar evli bile olsa karsısındakini kocası olarak bile gorse , karsıdaki sürekli seks isterse duygusal olarak kırılır , incinir. O yüzden cinsellik kadar duygusal olarak karsı tarafı tatmin etmek gerek.
Cevap
5Cevap
Obje mi? :) elin gavuru İslam kadına değer veriyor diye Müslüman oluyor bunlar da sokak röportajında Sübhaneke sorunca bilemiyor diye ateistim diyor :Dd Dinle alakan olsa dinini kötülemezdin burada, he varsa o daha kötü zorla yaşıyosun demek. Korkma kocan senin devenin üstünden çağıramaz
Yok öyle bişey
Miden almıyorsa, seni kırmışsa, aldatmışsa vs. vurursun kıçına tekmeyi gitsin salonda yatsın eşşoğlu eşşek.
Saçma bulduğun şeylerin sorumluluğunu almazsın aslında mantıken. çelişkilerinin üstüne git ve hissettirilen baskıyı at bence
Bir saglık sorunu yoksa bir kadın kocasını neden reddeder?
kadında erkek de birbirine muhtaç olduğu için malum cinsellik büyük mevzu öyle napalım
İslam, küçük bir kıza duyulan saplantı yüzünden ortaya çıktı bence.
alkol satmazsan o alkol bulamaz değil mi aynı mantık xd
Ocakta olsan bile gitmen gerekiyormuş devenin üstünde bile olsan😂
Kadınları erkeklerin kölesi olarak görüyor bence
Evet gayette iyi hastalık durumu hariç ikisi de birnrinin ihtiyacını karşılamak zorunda
Tam öğren konuyu
Valla bunların işi provake sitenin %90 ı böyle
Zaten öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?