Aile & Toplum Suyu nasıl taşıyorsunuz? gizlikedan_ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Yeni birşey buldum Güncellemeler+1 yıl Niye bu kadar linç ettiniz ya bacağımı göstermek istesem ful çeker atarım boş yapmayın 🙄 Suyu nasıl taşıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
cimbom_10_1905 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ahahahah iyiymiş. Ben bebek taşıyor gibi taşıyorum kucağımda. 1 1 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl O da güzel Yorumla
MrLogi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl getirden söylüyorum kapıya kadar getırıyorlar kanka ama yalan yok damacanayla spor yapmıslıgım cok oldu :D 0 0 Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İzmir kızları böyle işte 5 lt suyu bile taşıyamıyor pu rezil. Suyu tek parmağımla taşırım ben hobit. 0 1 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Bi an anlamadım, kolu bacağı karıştırdım. Kalçayı göbek sandım falan. Aştım bunları şimdi. 0 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl 38 yaşinda misin Yorumla Realgar +1 yıl Evet, 39a yaklaşıyorum adım adım. Yorumla
Ozanchef Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Unutma su testisi su yolunda kirilir bu arada demeden yapamiyacagim bacak lar harika 0 0 Yorumla
Yakupatok Takip Et Xper 7 Yaş: 77 , eic 97% +1 yıl Su kabının durumuna göre tutulacak müsait bi yerinden elimle kavrayarak taşırım. 0 0 Yorumla
AybarsATA Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Mini etek giyip bacaklarımın fotoğrafını çekerek taşıyorum 2 3 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Bacağımı mı çekmişim etek de değil bu aptal Yorumla AybarsATA +1 yıl Ne farkeder eder şort ya Yorumla AybarsATA +1 yıl Embe.. sil Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Benim başka bi taktiğim var ama söyleyemem linç yemeyeyim şimdi. Seninki iyiymiş 💦 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bebisko kalcan gğzelmiş allah var kötü diyen carpılır 😂😂 0 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl 🤤😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muahh😍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Buda yeni çıktı dötümü başımı nasıl gösteririm çabası kdmdkkd 0 1 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Yesss Yorumla
SeyitAlikerem Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl mini etekle güzel bir taşımak rahat evet doğrudur neyse benim bi nabzım yükseldi fenalaşıyoru 0 1 Yorumla SeyitAlikerem +1 yıl Az önce beni hornyleştirmeye çalıştığın için seni kınıyorum aşkım @gizlikedan_ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Böyle taşımadığım kesin. Bacak ve kalça mode on. ☺️ Su mu taşıyorsun gövdeni mi teșir ediyorsun!!! 3 1 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Bacak göstermek istesem böyle yapmam🙄 Yorumla
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sanatçı bu fotoyla bize ne anlatmaya çalışıyor 2 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Ayak kuvveti Yorumla bismut +1 yıl Anlıyorum hayır anlamıyorum. Nasıl yürüyorsun peki seke seke mi Yorumla
borderliinee Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sağ omuzda bir sol omuzda bir. Köken afrika olunca... 0 0 Yorumla
hasretkalanadam Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Senin gibi taşıyorum. Ama amaç su taşıma değil sanki ✋ 0 0 Yorumla
Küpzeka Takip Et Xper 4 Yaş: 103 +1 yıl Ama bu buluş insanlık tarihinde çığır açar kaldır hemen dünya buna hazır değil 0 0 Yorumla
SoğanlıWaffle06 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ya sen inanılmazsın. Bundan sonra suyu bu şekilde taşıycam. 0 0 Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kezbanin kaldırma kuvveti 1 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Boşsun Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Bi bardak su koy karşılıklı içelim knks Yorumla
_ViViR- Takip Et Master Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Yan açıdan değilde zikzak çizerek taşırım)) 2 0 Yorumla
sinanbey33 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Suyla birlikte seni de taşımak isterim 😊 0 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Gücün yetmez Yorumla sinanbey33 +1 yıl Denemekten zarar gelir mi Yorumla
Captainpricexx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bacaklar daha ön planda gibi 0 3 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Aynn Yorumla Captainpricexx +1 yıl Bacakların çekici. İlgimi çekti Yorumla Captainpricexx +1 yıl İstanbul'da olsaydın suyunu taşırdım.. Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Omuzumda taşıyor um 😊😊 0 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Oo güçlü Yorumla HeadSh0t +1 yıl Tabiki 😄😄 Yorumla
9köyünmarabası Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Nickimden nasıl taşıdığımı kavrayabilirsin. 0 4 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl İlginç Yorumla 9köyünmarabası +1 yıl Anlamadıysan bilenlere danış Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Anladım Yorumla 9köyünmarabası +1 yıl Çok belli gerçekten. Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. zeka küpü maşallah seke seke gidiyorsun sanırım. 1 0 Yorumla
Fiftyshadesofbaris Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Biceps curl yaparak yürüyorum 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. seke seke gidersin artık 0 0 Yorumla
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Neymis o yeni şey biz hic bir sey anlamadık 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Atıyorum omuzuma taşıyorum çok basit 0 0 Yorumla
Robinsizted Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok yürümez yalnız o, anca bir adım honey 😂 0 0 Yorumla
ÇayırÇimen Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 571 cevap paylaştı. Omuzda taşırım En sevdiğim omuzlamak 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl el üstünde tek ile ayak baş parmağıma takıyorum 0 0 Yorumla
taytayko1 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Evet dahice bir tutuş 0 1 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Teşekkürler 😘 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Birine taşıtıyorum knk 😂 0 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Kendin taşıuu Yorumla myd1oez +1 yıl Benim için taşırsın sen Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben ön baldırda tutarak 0 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Olmaz Yorumla kaşıklıvoyvada +1 yıl Daha pratik bence Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu mu yeni bir şey 1 1 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Evet 😏 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Taşımıyorum 0 1 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Taşı Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Elimle 0 1 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Çok yanliş baby Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kolun yorulmasın gel ben sana taşırım 0 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Vayy güzel😍💓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi sana damacana alalım hatta direkt Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne buldun 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. güzelmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Ahahahah iyiymiş. Ben bebek taşıyor gibi taşıyorum kucağımda.
O da güzel
getirden söylüyorum kapıya kadar getırıyorlar kanka ama yalan yok damacanayla spor yapmıslıgım cok oldu :D
İzmir kızları böyle işte 5 lt suyu bile taşıyamıyor pu rezil. Suyu tek parmağımla taşırım ben hobit.
🤣🤣🤣
Bi an anlamadım, kolu bacağı karıştırdım. Kalçayı göbek sandım falan. Aştım bunları şimdi.
38 yaşinda misin
Evet, 39a yaklaşıyorum adım adım.
Unutma su testisi su yolunda kirilir bu arada demeden yapamiyacagim bacak lar harika
Su kabının durumuna göre tutulacak müsait bi yerinden elimle kavrayarak taşırım.
Mini etek giyip bacaklarımın fotoğrafını çekerek taşıyorum
Bacağımı mı çekmişim etek de değil bu aptal
Ne farkeder eder şort ya
Embe.. sil
Benim başka bi taktiğim var ama söyleyemem linç yemeyeyim şimdi. Seninki iyiymiş 💦
Bebisko kalcan gğzelmiş allah var kötü diyen carpılır 😂😂
🤤😘
Muahh😍
Buda yeni çıktı dötümü başımı nasıl gösteririm çabası kdmdkkd
Yesss
mini etekle güzel bir taşımak rahat evet doğrudur neyse benim bi nabzım yükseldi fenalaşıyoru
Az önce beni hornyleştirmeye çalıştığın için seni kınıyorum aşkım @gizlikedan_
Böyle taşımadığım kesin. Bacak ve kalça mode on. ☺️ Su mu taşıyorsun gövdeni mi teșir ediyorsun!!!
Bacak göstermek istesem böyle yapmam🙄
Sanatçı bu fotoyla bize ne anlatmaya çalışıyor
Ayak kuvveti
Anlıyorum hayır anlamıyorum. Nasıl yürüyorsun peki seke seke mi
Sağ omuzda bir sol omuzda bir. Köken afrika olunca...
Senin gibi taşıyorum. Ama amaç su taşıma değil sanki ✋
Ama bu buluş insanlık tarihinde çığır açar kaldır hemen dünya buna hazır değil
Ya sen inanılmazsın. Bundan sonra suyu bu şekilde taşıycam.
Kezbanin kaldırma kuvveti
Boşsun
Bi bardak su koy karşılıklı içelim knks
Yan açıdan değilde zikzak çizerek taşırım))
Suyla birlikte seni de taşımak isterim 😊
Gücün yetmez
Denemekten zarar gelir mi
Bacaklar daha ön planda gibi
Aynn
Bacakların çekici. İlgimi çekti
İstanbul'da olsaydın suyunu taşırdım..
Omuzumda taşıyor um 😊😊
Oo güçlü
Tabiki 😄😄
Nickimden nasıl taşıdığımı kavrayabilirsin.
İlginç
Anlamadıysan bilenlere danış
Anladım
Çok belli gerçekten.
zeka küpü maşallah seke seke gidiyorsun sanırım.
Biceps curl yaparak yürüyorum
Sen g. tünle taşımışsın
seke seke gidersin artık
Neymis o yeni şey biz hic bir sey anlamadık
Fiziğin güzel taşşşsın😎
Atıyorum omuzuma taşıyorum çok basit
İnsanda akıl olduktan sonra.
Çok yürümez yalnız o, anca bir adım honey 😂
Omuzda taşırım
En sevdiğim omuzlamak
el üstünde tek ile ayak baş parmağıma takıyorum
Terliğin tabanı sağlammış hacı