Aile & Toplum Erkekler evde bir kızın ya da kadının özel gününde olduğunu anlayabiliyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biz ne kadar belli etmemeye çalışsakda anlaşılıyor mu? Evde veya çevrenizde bir kızın anlaşılıyor mu? Umarım anlamıyorsunuzdur😅 Güncellemeler+1 yıl Olamaaazz herkez anlıyoruz yazmış😢😢 Güncellemeler+1 yıl Ben evde kimse anlamasın diye ajancılık oynuyorum resmen Erkekler evde bir kızın ya da kadının özel gününde olduğunu anlayabiliyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sonnisim Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Yok be sallamislar nasıl anlayacaklar kadın kadından anlamaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler rahatlattın beni Yorumla sonnisim +1 yıl Sen anlıyor musun bir bayanın halini Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O kişi aşık olduğum kadın değilse umursamam yani anlamaya çalışmam bile 0 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Net şekilde anlıyoruz. 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa hayır 😔 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl E tabi seninde annenin de anlaşılıyordur 😂😂 0 52 Yorumla Soran +1 yıl Sen sizinkileri anlıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde kim kim yaşıyorsunuz siz Yorumla Soran +1 yıl Ya anlamasanız nolur😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E yüzünüzden belli solukluk halsizlik ağrı çektiğiniz vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca anlasak nolcak yani bu ayıp bişi değil her kadın olur Yorumla Soran +1 yıl Evet yaa karnım nasıl ağrıyor belli etmemeye çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde senden başka olankim var Yorumla Soran +1 yıl Napıcaksın o kadarını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sormadımmm pekiii Yorumla Soran +1 yıl Millete sevgilisi bakar özel gününde ben casus gibi dolanırım bitene kadar kimse anlamasın diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye o triplere giriyorsan yani anlaşılsa nolcak sanki Yorumla Soran +1 yıl Ben utanırım ama ilerde evlenince kendi evimde rahatça yaşarım hastalığımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utandığın sadece erkekler dimi kadınlar değil Yorumla Soran +1 yıl Tabiki erkekler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal ya utanman Türkiye de ailesene erkeklere söyleyebilen bi aile çok nadirdir Yorumla Soran +1 yıl Evet bencede sen evlenince eşinin özel gününde onunla ilgilenir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tabi neden ilgilenmeyeyyim Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki seninde regl zamanında hormonların tavan olıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evet oluyor duygusal anlamda soruyorsan herşeye ağlıyorum en ufak şeye bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaten oluyor da diğerini sordum Yorumla Soran +1 yıl Anladım demek istediğini o dediğin regl zamanı yaklaşınca oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm reglken aklıma ağrıdan o gelmiyor diyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet aynen reglken daha çok başını omzuna koyup senin saçlarını ve ağrıyan karnını okşuycak birini istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm duygu yoğunluğu diyorsun yaş kaç peki Yorumla Soran +1 yıl Yaşım biraz küçük boşver senin yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 söyle ya nolcak Yorumla Soran +1 yıl Ya olmaz bu yaşta bunlarımı düşünüyorsun deniliyor sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Regl olduğuna göre yalın çokta küçük değildir söyle sen bişi olmaz Yorumla Soran +1 yıl Tamam ya 17 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E küçük değilsin canım Yorumla Soran +1 yıl Sevindim böyle demene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bu yaşta bunları düşünmende normal zaten Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle reglken ağladığım şeyler hastalık bitince nasıl komik geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte biz erkekler de sizin elinizden çekiyoruz 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle bebekmişiz gibi bakmanız gerekiyor resmen😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reglin öncesi güzel o yüzden 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Oo istekli olunan günler yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet istekli kadın her türlü çekicidir 😂😂😋 Yorumla Soran +1 yıl Ya erkekler neden böylesiniz biz sizden ilgi bekliyoruz sizin aklınız hep orada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda bi ilgi değil mi ya 😂 hem o zaman pekte ilgi beklediğinizi zannetmiyorum 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten bekliyoruz sadece o günler olsun bizle bebekmişiz gibi ilgilenseniz olmazmı 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman nasıl ilgi gerekiyorsa ona göre davranırız ama cinsellikte önemli şimdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya inanmıyorum ne cinsellikmiş bütün erkeklerin aklında 😅 Neyse iyi geceler ben gidiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ya güzel muhabbet ediyorduk 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tehlikeli konular açılmaya başlamıştı hadi by byy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkma seni yemem ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zaten küçücük birşeyim yersin sana kurban giderim hadi eyvallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yerin mi küçükkkk 😂 Yorumla Soran +1 yıl Konuşma iğrençleşiyor yazma artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim ya söylesene Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Tahmin edilebiliyor. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Mesela nasıl tahminler Yorumla Nükleerteori +1 yıl Sinirililik, asabilik, rest çekmeler ve s Yorumla Soran +1 yıl Bemde daha çok duygusallık oluyor en küçük şeyde nile nasıl ağlıyorum Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evett ☺️😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır anlamayıınn😔 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Niyee Yorumla Soran +1 yıl Gerçi anlayın o günler ilgi bekliyoruz Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Yok be sallamislar nasıl anlayacaklar kadın kadından anlamaz
Teşekkürler rahatlattın beni
Sen anlıyor musun bir bayanın halini
O kişi aşık olduğum kadın değilse umursamam yani anlamaya çalışmam bile
Net şekilde anlıyoruz. 😂
Yaa hayır 😔
Kendileri söylüyor zaten
İlgilenmiyorum öyle şeylerle
E tabi seninde annenin de anlaşılıyordur 😂😂
Sen sizinkileri anlıyor musun
Evet
Evde kim kim yaşıyorsunuz siz
Ya anlamasanız nolur😔
E yüzünüzden belli solukluk halsizlik ağrı çektiğiniz vs
Ayrıca anlasak nolcak yani bu ayıp bişi değil her kadın olur
Evet yaa karnım nasıl ağrıyor belli etmemeye çalışıyorum
Evde senden başka olankim var
Napıcaksın o kadarını
Sormadımmm pekiii
Millete sevgilisi bakar özel gününde ben casus gibi dolanırım bitene kadar kimse anlamasın diye
Niye o triplere giriyorsan yani anlaşılsa nolcak sanki
Ben utanırım ama ilerde evlenince kendi evimde rahatça yaşarım hastalığımı
Utandığın sadece erkekler dimi kadınlar değil
Tabiki erkekler
Normal ya utanman Türkiye de ailesene erkeklere söyleyebilen bi aile çok nadirdir
Evet bencede sen evlenince eşinin özel gününde onunla ilgilenir misin
E tabi neden ilgilenmeyeyyim
Ne güzel
Peki seninde regl zamanında hormonların tavan olıyor mu
Evet oluyor duygusal anlamda soruyorsan herşeye ağlıyorum en ufak şeye bile
O zaten oluyor da diğerini sordum
Anladım demek istediğini o dediğin regl zamanı yaklaşınca oluyor
Hm reglken aklıma ağrıdan o gelmiyor diyorsun 😂
Evet aynen reglken daha çok başını omzuna koyup senin saçlarını ve ağrıyan karnını okşuycak birini istiyorum
Hm duygu yoğunluğu diyorsun yaş kaç peki
Yaşım biraz küçük boşver senin yaş kaç
25 söyle ya nolcak
Ya olmaz bu yaşta bunlarımı düşünüyorsun deniliyor sonra
Regl olduğuna göre yalın çokta küçük değildir söyle sen bişi olmaz
Tamam ya 17 yaşındayım
E küçük değilsin canım
Sevindim böyle demene
Yani bu yaşta bunları düşünmende normal zaten
Aynen öyle reglken ağladığım şeyler hastalık bitince nasıl komik geliyor
İşte biz erkekler de sizin elinizden çekiyoruz 😂😂
Aynen öyle bebekmişiz gibi bakmanız gerekiyor resmen😅
Reglin öncesi güzel o yüzden 😂😂
Oo istekli olunan günler yani
Evet istekli kadın her türlü çekicidir 😂😂😋
Ya erkekler neden böylesiniz biz sizden ilgi bekliyoruz sizin aklınız hep orada
Oda bi ilgi değil mi ya 😂 hem o zaman pekte ilgi beklediğinizi zannetmiyorum 😂😂
Gerçekten bekliyoruz sadece o günler olsun bizle bebekmişiz gibi ilgilenseniz olmazmı 😇
Ne zaman nasıl ilgi gerekiyorsa ona göre davranırız ama cinsellikte önemli şimdi 😂
Ya inanmıyorum ne cinsellikmiş bütün erkeklerin aklında 😅 Neyse iyi geceler ben gidiyorum
Niye ya güzel muhabbet ediyorduk 😂
Tehlikeli konular açılmaya başlamıştı hadi by byy
Korkma seni yemem ya 😂
Zaten küçücük birşeyim yersin sana kurban giderim hadi eyvallah
Her yerin mi küçükkkk 😂
Konuşma iğrençleşiyor yazma artık
Merak ettim ya söylesene
Tahmin edilebiliyor.
Mesela nasıl tahminler
Sinirililik, asabilik, rest çekmeler ve s
Bemde daha çok duygusallık oluyor en küçük şeyde nile nasıl ağlıyorum
Evet