Bana gıcık olan bir kiza istek attim ve isteği bekletti rezil mi oldum, çok utanıyorum?

Ben cok iyi niyetli bir insanım kimseye gıcık olmam aslında gıcık olacak kadar takmam. Herkes ile arami iyi tutmaya çalisirim bir arkadaşım vardı kiz ile konuşurduk ara ar, güzel bulurdum bir de iyi, diğer yakın arkadaşları benden nefret ederdi açık açık belli eder lafta sokardı bu kiz hiç sokmadı (sessizden korkacaksın, kız iki yüzlü çıktı) O da hafiften gıcık oluyor gibiydi anlıyodum da anlamamazliktan geliyordum. Bu olaydan sonra oturup düşündüm de haraketlerini kis benden resmen nefret ediyor. Olaya gelelim, ben bu arkadaşa ınstagramdan istek attım isteği kabul etmedi bekletti. Sonra dışarıda karşılaştık kız ydrin dibine girdi beni görünce o gün eve gidince kabul edip istek atti dışarıda tekrsr karşılaştık bu sefer imali imali yüzüme gülümseyerek baktı. Hayatım bu kadar basit konuma düştüğümu hatırlamiyorum. Bana gıcık olan kiza istek atarak mal konuma mi düştüm? Takupten çıkmayı ve çıkarmayı düşünüyorum o gun ayıp olmasın diye kabul etti onu takip etmemi istemiyorsa etmem takipçi kasmak amacım yokl
Bana gıcık olan bir kiza istek attim ve isteği bekletti rezil mi oldum, çok utanıyorum?