+1 yılBizim için daha zor insan yerinde duramıyor horon oynar gibi oldugumuz bile oluyor kamışın mı var derdin var kızlar için daha rahat hele birde kegel yapıyorsa daha rahat tutar
0266 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet aynen öyle oluyor yerinde duramıyor sunuz 😀🤣 Neden öyle oluyor peki
- +1 yıl
sanırım malum şey bizi zorluyor birde dediğim gibi sizin kaslar daha guclu belki bizim mesane sizinkilerden daha kucukte olabilir sahi niye biz öyle zorlanıyorken size birşey olmuyor ayakta işeyen kızda gördük ama hiç öyle kıvranan olmadı
Soran+1 yılAhshs 🤣 evet neyse boş ver canım bize de güldürecek unsur lazım
- +1 yıl
aynen öyle çekirdeğini alıp izle moduna geçmişsin :)
Soran+1 yılElimde olsa tuvaletin kapısını kilitlerim dans etsinler kapının önünde 🤣
- +1 yıl
hatun baya baya bu durumdan keyif alıyor ya :) onu yapmanı önermem çunku bir süre sonra tutamayıp ortalık leş gibi kokar
Soran+1 yılAhdgs 😀 Evet ben bile bazen bu kadar kötü olmandan korkuyorum hem batarsa batsın canım hizmetliler temizler bize ne 😭
- +1 yıl
hem zalımsın hem neşelisin o halde şöyle yapılabilir sana özellikle bira içirilir tuvaletin kapısı kitlensin sonra çekirdeği biz alalım
Soran+1 yılHarika fikir Ama küçük bir değişiklik yapalım Ben çekirdek çitleyen bölümünde olmalıyım 🤣
- +1 yıl
Yok öyle çekirdek bende olsun hatta fakir işi yapmayalım biraz karışık lüks olsun çekirdek nedir ya sen bol bol ye çerezlerden özellikle tuzlu olanlardan
Soran+1 yılYok ya Evet sen de bana eşlik et at daha bol bol bira iç yanında iyi gider Ben ısmarlıyorum 🤣
- +1 yıl
Ben niyetliyim içemem ama çerezine yardım edebilirim senin için özel çorum leblebisi getirtirim taze kavrulmuş antep fıstıgı her çeşit çekirdek var sen elini korkak alıştırma bol bol iç hatta sana özel viski de ayarlarız merak etme biraz sıcak oldu klimayıda açalımda içerisi serinlesin
Soran+1 yılYok ya içersin bitersin Sen anca iyi niyetlisin 🤣 bol bol bak buz gibi bira
- +1 yıl
zalımlık yapma ben sana ısmarladım gerçi ben zamanında bi sevgilimi ayıltmak için banyoya götürdüğümde çişini de yaptırmıştım korkma sende öyle birşey olmaz kıvranıp durursun
Soran+1 yılOlmadı Ben seni bile içirdikten sonra bir yere bağlarım 😀 a
Soran+1 yılHayal gücümü gördükten sonra ben bile kendimden korkuyorum bazen
- +1 yıl
arkadaşım mekan bende yeme içme bende kız sana kendi ellerimle rakı balık yapıcam daha ne istiyorsun öyle ki rakıyı bile kendi ellerimle içirmezsem gel yanıma bizim sözümüz senet garanti altına işetmeli ayinimiz var ayrıca iş baglamaya falan gelirse bende yeteri kadar ip ve kelepçe var sen sıkıntı yapma sandalyeye baglar altına yaptırana kadar karşında oturur çekirdeğimi çıtlatırım
Soran+1 yılSen yapacaksın dedim o kadar siz erkekler daha seksi oluyosunuz🤣
- +1 yıl
kıyma bene ben bakirim 1dk ya kız bizim baglanıp çişimizi tutmamız mı seksi :D bence sizin baglanıp bırakmam için dil dökmeniz daha guzel
Soran+1 yıl😡😡 bak beni sinirlendirme hem seni bağlarım hem işkence yaparım hem de YouTube'dan canlı yayın yaparım ona göre 🤣🤣🤣 biz kızlar alt tarafı bacak kıpırdatıyor uz Ama siz öyle değil eğil bükül çok komik oluyor
- +1 yıl
o zor çunku ben genelde baglayan tarafım ayrıca iş farklı yere gider zevk eglence yerine şiddet girerse başın yanar şöyle yapalım sen beni bagla ben seni baglayım ikimiz aynı anda kim daha çok tutarsa ikimizde ayakta olucaz
Soran+1 yılAhdgs bak bu olabilir
- +1 yıl
ben tutarım taktiğim var tutmak için :D akıllı kızsın senin burcun ne
Soran+1 yılYengeç
Soran+1 yılBen üşengeçlikten dolayı antremandayım
- +1 yıl
yengeç bu kadar neşelimiydi :) hiç fark etmezsen zaten arkada su sesi olur bende gazı veririm sana çiş çiş yap kurtul diye ben yapmamak için bay şey dusunurum :)
Soran+1 yılO zaman olmuyor işte her zaman olmuyor Ben de kulağıma kulaklık takarım onu dinlemem Ben de senin karnına bastırirm 🤣
- +1 yıl
aaa öyle karna bastırma falan varsa bende yaparım başım kel mi arkadaş hatta ayagımın ustune titreşimli birşeyler baglarım nede olsa kadının vucudu bizimkinden daha çok uyarılma noktasına sahip gülerken kendini tutamaz yaparsın :) ayrıca kulaklık takma yok şimdi herşey açık net konuşucaz hem sayemde ayakta işemeyide öğreneceksin
Soran+1 yılAhdhdhd 🤣🤣 Yok ya birincisi karna bastırmayı ben buldum benim takdirimi kullanamazsın ikincisi niye kulaklık takmak yokmuş belki ben müzik dinlemek istiyorum 🤣🤣 qq bu yarışmada altına işeyen mutlaka sen olacaksın
- +1 yıl
tamam ben karın kısmına bastırmam makineyi ayagıma baglayıp nereyi uyarıp senin kasları gevşetecegimi biliyorum :D hayır kulaklık yok birbirimizi görüp konuşacağız ayrıca ayaklarında çorap falanda olmayacak siz kadınlar ayaktan hemen üşüyorsunuz ve üstünde ince elbiseler olacak çunku klimayı sogukta çalıştırıp ilk üşüyüp yaparsa artık ben ön tarafta fermuarı açsam olur dimi ya hani yapmam ama oldu ki şeytan dürttü yaptırdı üstüm batmasın hortumla şişe hat çekeriz ama senin ki huni falan olmaz artık idare edicen. O kadar net konuşma neyine iddaaaaaaaaaya giriyoruz
- +1 yıl
Utanma kız hadi çişşşşş soguk soguk biranı da içersin
Soran+1 yılKulaklık yoksa pamuk takarım kulağıma tamam o da soğuk olacaksa eşit kıyafetler giyeceğiz Senin de ayağında çorap olmayacak o sesi sende dinleyeceksin Ayrıca firma açmak da yok aynı şartlara sahip olacağız fermuarı açıp orayı rahatlatacak mısın değil mi malum
Soran+1 yılUyanık seni olur da üzerine yaparsan aynı rezilliğe katlanmak zorundayız ki Büyük ihtimal de o sen olacaksın
- +1 yıl
Arkadaşım ikimizinde şartları eşit olacak kulaklık pamuk falan yok sen etek giy tamam yaparsan artık üstüne gelmesin ben de havlu baglarım göbegimden yoksa şey bizde direk karşıya gidiyor ya o sıkıntı olur sana :D iş inada binerse ben kolay pes etmem ayak parmaklarıma bi tane kuş tüyü alıp seni gıdıklarım sonunda dayanamayıp başlarım böyle işe diyip bırakırsın
Soran+1 yılEşit şartlara sahip olacaksak d Ben de senin karnına bastırırım benden önce salarsın gider
- +1 yıl
Bastır arkadaşım hiç sorun değil bende zaten sana göre daha çok seçenek var :) kuş tüyü ile gıdıklama titreşimli alet ile uyarma arada mesane kısmınada baskı uygularız sen o sırada fark etmezsin aklımda fikrimde hep sen varsın şarkısını söylerek usul usul yaparsın ben kazanınca ödül olarak bi parfüm gözlük falan birşeyler ayarlarsın
Soran+1 yılSen de seçenek çok olabilir ama biz de çis
tutmakk için değişik yöntemler var 8 9 saat tuttum bilirim olmadı Ben de maç açarım zaten sinirlenince kaçırırsın heyecandan kaçırırsın yani o ödül benim- +1 yıl
8-9 saat mı naptın kız hiç mi su içmedin? Ben gözlerimle maçı izlesemde aklımda başka şeyler geçiririm ( bizde şöyle birşey var size göre farlı penis sertleşince çiş yapması çok zor :D ) parfum olarak dior gözlükte serengeti kullanıyorum birşeyler yaparsın artık :) ayrıca kazanırsam bi hamam masaj ısmarlada o kadar üşüdük anca ısınıp kendime gelirim
- +1 yıl
hadi ayşe fatma hayriye rahatla sal kendini çişşşş her tarafında kuşlar uçuşuyor sahilde yatmış güneşleniyorsun dalga sesleri kulagına geliyor
Soran+1 yılYok ya üşengeçlik işte karnım ağrılar geliyor bazen zor gidiyorum ben de o yüzden maç açtım zaten hiçbir Türk erkeği maç varken aklından o başka türlü şeyler gečitmez geçiremez koydum heyecanlı bir maç o anlık heyecanla sen heyecanlanırsın ben de karnına bir bastırırım olay bu kadar 🙂
- +1 yıl
kız o nasıl bi üşengeçlik bende üşeniyorum gitmeye yalan yok ama öyle agrı girmiyor. Ben futbola eskisi kadar düşkün değilim ya hani sen maçı açsanda ben o sırada aklıma beni uyaracak seyler getiririm yine yapmam özellikle sabahları çiş yapması ne kadar zor bilemezsin onun içün şansın yok yol yakın gel sen yap kurtul hem üstünede gelmeyecek kız ben yaparsam direk senin üstüne gelir ayıp şey yakışmaz
Soran+1 yılvallahi hiç sorma ya dediğim gibi azan öyle ağrılar giriyor ki tuvalete gidince bir şey çıkmıyor kanıma karışıyor resmen O yüzden diyorum ya benimle uğraşamazsın diye bunu öğrendiğim iyi oldu bu eylemi akşam saatlerinde yaparız vücudun yorgun olduğu için uyanmaz başka şeyler düşün sen de işe yaramaz yani Ben de Türkiye kupa falan önemli bir maç açarım 🤣🤣 bu yarışın galibi Benim ona göre Ayrıca tam karşına geçmem patlama anında üzerime gelmesine engel olurum
- +1 yıl
Senin boy kilo kaç ya o kadar tutuyorsun sanırım zayıfsın. Ya kötü bir haberim var bende öyle şeyler daha çok ters etki yapıyor spora gidip saatlerce yaptıgım halde eve gelince yorgun olmak yerine daha enerjik oluyorum mesela iftara yakında o enerji zirve oluyor :) anlayacagın senin o plan tutmaz beni maç ile kandıramazsın ayrıca elin baglı uzerine gelmesine engel olamazsın ayıp olur şimdi senin üstüne yapmak vazgec bu sevdadan sal gitsin
Soran+1 yılZayıf olmak ne ilgisi var anlayamadım boy ve kilo İyi tuttuğun takımın kaybettiği bir maç izletirim erkekler her şeye çare buluyor ama strese çare bulamıyor stres olunca sabahlara kadar enerjin olsa bir işe yaramıyor 🤣 Bu yüzden maç tercihim yani aktivite etkinliğe başlamadan karşına geçmem yanlamasına otururuz senin yaptığın da benim üzerime gelmez yani olmadı araya bir tane tahta falan koyarız Sen merak etme o yüzden sonuna kadar direniyorum
- +1 yıl
ya bu kadar tutman ne biliyim bilimsel açıklaması üşengeçlik mi isviçreli bilim adamları totolarının kıllarını bunun için mi ağarttı. Beni spordan vuramazsın çunku eski heyecanım yoktur kaldı ki takım yenilince daha çok yapmak istiyorum ki kafam dagılsın :) asıl sen ne yapıcan erkekleri baglayınca daha seksi oluyor dedin dökün oglum üzerime bebe yagını parlasın diye talimatı veririm. Yan dursanda ben bacagına isabet ettiririm zaten 2. yarışma en uzaga kim fışkırtır olacak
Soran+1 yılArtık üşengeçlik mi onu bilemiyorum Toto larındaki kıl ağrıyor mu onu zaten bilmiyorum 🙂 hani eski heyecanım yoktu bak takım yenilince stres oluyorsun işte ahshs Türk erkeği futboldan vazgeçemez yemezler yani 🤣 seksi oluyor demiş olabilirim Ama ben sana o gözle bakmam Sen benim kardeşim sayılırsın kendimi öyle bir atmosfere sokarım hiç olmadı gözümü kapatırım nereden yaparsan yap bana gelmeyecek şekilde otururum Ayrıca kim uza fışkıracak yarışması yapamayız çünkü aynı şartlara sahip değiliz malum biliyorsun
- +1 yıl
bosuna direnme herşeye bir çözümüm var ben eskiden nba f1 tenis futbol hepsine ilgi duyardım ama artık futbolu izleyip geçiyorum kendime şaşırıyorum nasıl bu kadar sakin oldum diye ama stres gerçekten olmuyor rahatım yay burcuyum cunku :) diğer konuya gelirsek ortamı ayarlarım ben loş ışık arka fonda müzik ki onu duyunca zaten için bi hoş olur gözlerinide kapatamazsın gerekirse bantlarım ayrıca oturmada yok ikimizde karşılıklı ayakta olacagız arada ben kulagına falan konusurum hadi yap sal gitsin şunu diye uzaga yapma konusunda çare tukenmez isveçli bilim adamları sana özel sırf sen tutma yap diye hortum cıkartmış
Soran+1 yılSenin her şeye bir çözümün varsa benim de Einstein gibi yepyeni fikirlerim var madem o kadar stres yapmıyorsun umrunda olmuyor takım yenilince neden kafa dağıtma ihtiyaç duyuyorsun bir kere burada kocaman bir açık verdim bunu her fırsatta kullanacağım 🤣 Sen ne kadar loş ışık müzik ayarla sanda ben de senin üzerinde sinir olacağım tek sevmeyeceğim bir şey bulurum mesela ağzına yüzüne çikolata söylerim O zaman iğrenç olur hiç beğenmem 🤣 Sen benim gözümü bantlasam bile madem kapatamıyorum ben de başka yerlere bakarım madem ikimiz de ayakta olacağız Ben de araya korkuluk gibi bir şey gererim bana gelmesin 🤣 olmadı Ben de seni ters yöne doğru bağlarım malum Sen benim göz mü bantlıyorsan ben de seni bağlarım yarış konusuna gelince ikimizin eşit şartlara sahip olmadığı bir konuda yarışa mail İsviçreli bilim adamları nasıl bir icat da bulunmuşlar bilemiyorum %100 onaylı da yesek kullanamayız ona göre
- +1 yıl
çikolatayı senin koluna atletine boynuna sürer yüzümü bal dök yala yaparım arada hiç birşey olmaz ayaklarım iter düşürürüm çunku ayagım ile seninle ugraşacağım seni huylandıracak güleceksin sonra uyarılıp farklı bir duyguya geçeceksin bir yerde dalıp gidecek yapacaksın başka yöne dönmem bakmamda karşılıklı baglama olacak
Soran+1 yılSeni sıkı sıkı bağlayacağım için yüzün gözün çikolatalı halde öyle kalırsın bana yaklaşamaz San bile o aradaki çaktığım tahtanın üstüne de çivi birken hatta elektrik geçiririm ayaklarımla istersen çarpılırsın aaa doğru Ben bunu nasıl düşünmedim ki hem arada tahta olunca bana dokunamazsın bir yandan maç seyrek trip sinirlerini araba ettikten sonra çeşmeyi açarım sana susesi dinletirim ister istemez altına bırakırsın
- +1 yıl
yok öyle yuz yuze gz göze bakıp kimse hile yapmadan yarışacagız isteyen şarkı açar isteyen maç isteyen dokunur isteyen kaçar ama ara birşey veya mesafe olmayacak kim yaparsa diğerinin üstüne de gelecek mecbur gerekirse 3d gözlük takar zabaha kadar mikili film izlerim yinede o çiş gelmez hem sen bugun kaç defa yaptın kız
Soran+1 yılAhshs 🤣🤣 bakıyorum da enerjin düşüyor yavaş yavaş kaybetme formuna girdin hani isteyen istediği gibi takılırdı şimdi mesafe olmayacaklar başladı bilmem bugün fazla yapmadım yani antrenman yapıyorum yalnız kim yaparsa diğerinin üstüne gelecek bu durumda kazanan in üzerine çiş gelmiş olmuyor mu
- +1 yıl
enerji düşmesi mi :) buyur gel fıstıklı sarma yiyorum bana eşlik et. İsteyen istediği gibi takılır ama arada mesafe olmayacak hatırlarsan ilk başta sen karnına baskı yaparım demiştin. Diğerinin üstüne yapacak çünkü hani aslanlar bölgesini belli etmek için yapar ya kazanan öyle yapacak artık burası benim bölgem haddini bil diyecek. Ben zabah uyandıgımda yaptım bir daha yok gitmedim hani iyi düşün
Soran+1 yılAhshs Evet sen de bir enerjin düşmesi seziyorum Evet sen gıdıklarım deyince ben de karnına bastırırım dedim 🤣ama
Soran+1 yılAma adam kazanmış yani bu kazanan ben olacağım kazanmamın ödülü olarak neden üzerime pis çiş gelmesini kabul edeyim Ben de öğlen bir duş aldım sanırım o zaman girdim sonra
Soran+1 yılGitmedim aaa telefonun klavyesi otomatikman gönderdi 3 parça halinde oldu bu defa sistem hatası sonucunda
- +1 yıl
ama maması yok ikimizde eşit şartlarda yarışıyoruz. Enerji düşmesi mi :) bahar gelmiş bi erkeğin enerjisinin düşmesi imkansız direnme kazanamazsın
- +1 yıl
kazanan ben olacagım ödülüm konusunda anlaştık zaten parfüm gözlük + masaj yapacak hatunlar çağırıyorum dedin şimdi yan çizme
Soran+1 yılAhdhdhd kendime çok güveniyorum galibiyet benim
Soran+1 yılKazanan ben olacağım için sadece gülüp geçiyorum 😁
- +1 yıl
senin enerjin bitiyor başkan diyim ben sana telefonun dayanmıyor
- +1 yıl
Bendeki özgüvenin ö'sü sende var gerisi yoktur onun için rahat ol tatlı yermisin kız bu arada utanma bak
Soran+1 yılEvet enerjiden telefonum dayanmıyor işte ben kazanacağım için bari bana güzel bir telefon al
Soran+1 yılHadi oradan özgüven patlaması ile boğarım seni tulumba tatlısı yiyorum ben de
- +1 yıl
yok o enerjiden değil negatiflik var senin üstünde baya sen hatunsun bak telefon mu istiyosun tamam seni bagladıgım zaman sana yeni 2 tane telefon hediye edecegim ama titreşim modunu açıp kasıklarına baglamak şartıyla sıkıysa o zaman tut kendini :D
- +1 yıl
benim tekniklerime senin tecruben yetmez hatun otur oturdugun yerde yap şu çişinide kurtul
Soran+1 yılAhdhdhd 🤣 Yok ya sen kendi kasıklarına koy o telefonu O zaman senin hediyen de gelen mesajlar bir taraftan seni gıdıkla ayıp bir taraftan karnına bastıracak lar çok iyi tutarım erkeklerin mesanesi kadının kindinden çok daha küçük hadi gel kabul et bileme daha fazla karşı gelme
- +1 yıl
sen telefon istemedin mi arkadaşım bende alıyorum işte kazansanda kaybetsen de bu telefonlar senin üstelik sen 1 tane istedin ben 2 tane alıyorum. Tamam bizim mesane kucuk olabilir ama unuttugun birşey var kasıklardan gelen titreşim bazı evrimler geçirttittititiirinrince sizin mesaneye bastırıyor dolu olmasa bile :)
Soran+1 yılHheee doğru pardon 🤣 hem mesane niz bizden küçük hem de saçlarınız bizim yüzde biri kadar kuvvetli değil sonuçta biz o kaslarla doğum yapıyoruz gücünü kuvvetini sen tahmin et ve bu iddiadan vazgeç prostat olacaksın durduk yere 🤣
- +1 yıl
yine diyorum normal şartlarda evet kaslarınız bizimkilerden güçlü ama sen baglanan erkekten etkileniyorsun ustune kasıklara titreşim verecegiz + o sırada tam karşımda olacaksın bunları toplayınca benim şansım daha yuksek onun için gel vazgeç yap kurtul kız sıcak banyo hazırlattım sana köpüklü falan
Soran+1 yılAhdhdhd 🤣 unuttuğun bir şey daha var bizim kaslarımızın güçlü olduğu kadar irademiz de güçlüdür ne kadar etkilenecek bile Ben de aklımdan başka şeyler getiririm öldürülen zavallı çocukları düşünürüm düşünceme de müdahale edebilme şansın yok ya 🤣 senin altına yaptığını zevkle izledikten sonra girer güzel bir keyif banyosu yaparım teşekkürler
- +1 yıl
yok ya ben altıma yapınca duja sen mi gireceksin o da benim hakkım kusura bakma. Evet yine haklısın ama sen kendini ele verdin erkeğin baglanmasını sevdiğini söyledin karşında erkek baglı arka fonda libido yukselten şarkılar vucutta uyaran aletler varken bi yerden sonra başlarım böyle işe al ulan işiyorum rahat bırakın beni dedirtmek için çinden yeni getirdiğimiz makineleri deneriz
Soran+1 yılAhdhdhd 🤣 Evet sana altına yaptırarak büyük bir zafer kazanmışım tabii ki kutlayacağım duşa Ben gireceğim 🤣 Evet bunu sevdiğimi söyledim ama dediğim gibi benim iradem çok güçlüdür hem sen de kendini futboldan ele verdin 🤣 Sen benim müzikle titreşimlerle etkileye ne kadar ben sana takımının kaybettiği bir maç izletirim zaten onun verdiği moral bozukluğu ile kaslarına hükmedecek sinirin kalmaz 🤣
- +1 yıl
ya ben sinirlendiğim zaman libidosu yukselen insanım hani tartışma esnasında olay farklı yere gittiği baya olmuştur onun için o kısımdan vuramazsın. Ayrıca duj için sıranı bekle önce biraz sırtıma kese falan yap
Soran+1 yılAhdhdhd madem sinirlenince libidone yükseliyor O zaman niye kafa dağıtmaya ihtiyacım var hadi utanma bal gibi pes ediyorsun hadi hem ben niye sıramı sana veriyorum Ayrıca sırtına neden kese yapıyorum
- +1 yıl
e ben kazanacagım için sen sıranı bana verip kese yapıyorsun
Soran+1 yılAhdgs 🤣🤣 pes etti de gurura yediremiyorsun
- +1 yıl
hayır pes etmem kolay pes etmek bende yoktur ama sen dujdan çıkınca yapmıştırsın birde az önce yatacaksın diye yapmıştırsın
Soran+1 yılHayır hiçte bile sadece öğlen girdim hem ne oldu şimdi mızıkçılık yapmaya başladın belli ki uykun gelmiş hadi sen uyu bunun galibiyeti benim
- +1 yıl
ne uyuması meyve yiyorum :D ayrıca daha bitmiş değil anneni arattırma kız tuvalete gitti mi diye sormayalım
Soran+1 yılAhshs 🤣🤣 sen böyle deyince benim içime kurt düştü sen kesin gittin
- +1 yıl
hayır sabah uyandıgım ile dimdik ayaktayız direniyoruz yatarken gidersek sayılıyor mu? sonuçta sende gideceksin
Soran+1 yılTamam aynı anda gidersek olur ben yine dayanırımda prostat olursun da başına kalırsın sana acıdım
- +1 yıl
tamam ama daha şu an gitmeyelim benim yok çunku ayrıca o ne öyle ya prostat falan düşman popona düşman popona tututuut
Soran+1 yılAhdhdhd Evet benim de yok niye canım prostat sizin kaçınılmaz kaderiniz
- +1 yıl
herkes olacak diye bir kural yok konu sahibi sen olman iyi oldu meydan bizim karışan eden yok
Soran+1 yılAynen başkasının sorusu olsa çoktan kavuştuk
Soran+1 yılKovulmuş tuk
- +1 yıl
O zaman dans karikatürü biliyorsun dimi sana gelsin ve bunun şerefine git işe rahatla
Soran+1 yılBenim daha yok hem olsa da ben antremanlıyımm Ben önceliği sana veriyorum neticede mesane bizden küçük
- +1 yıl
Yaşın bilmiyorum kaç ama utanma yabancı yok kız gece uykuda altına yapacagına git tuvalete rahat rahat yap bizde mesane kucuk ama sizin tahliye kısmının azıcık hareket etmesi mesane kucuklugu falan dinlemez kalk kız kalk oturmaya mı geldik der bırakır :D
Soran+1 yılAhdgs 🤣 bizim tahliye yeri kolay kolay harekete geçme sen canını sıkma
- +1 yıl
olum ver elektriği ablana senin için çinden özel makine getirdik hayır bunca zaman tuttun eline ne geçti sal gitsin yap rahatla kanına karışmasın
Soran+1 yılAaa bu ne be azıcık kaşıntı yaptı sadece kaşıdım gitti hiçbir şey hissetmiyorum asıl sen git yap şimdi Bir tarafların arzalanacak
- +1 yıl
vay şerefsiz çinliler bu titreşim ve şaplak makinesine dayanamaz kesin işer demişlerdi ustelik usta başı test etmiş. Merak etme benim takım edevatın maşallahı var saat gibi ne zaman emir verirsem o zaman çalışır su istermisin soguk ustelik
Soran+1 yılEvet ben içtim hadi gel şu derenin sesini dinleyelim ne güzel akıyor bak şırıl şırıl
- +1 yıl
istersen dereye girelim benim için sorun yok sonra sen üşütme suyun içinde
Soran+1 yılHayır bana bir şey olmaz sen hiç merak etme
- +1 yıl
gir kız o zaman suyun gözüne gidelim orası serindir bak sonra annen başımı yakmasın benim kız inatcıdır bir defa siyah dediyse hayatta beyaz demez hasta olur yatar yinede dönmez diye
Soran+1 yılAhdgs 🤣🤣 Evet annem şu an uyuyor ama uyanırsa bilemiyorum 39 derece ateşle okul gezisine gitmişliği mi bilirim
- +1 yıl
çişini yapıp uyuyacaksan seni tutmayım bak çekinme söyle. Sen baya baya inatcısın desene
Soran+1 yılAhdgs aynen öyleyim
- +1 yıl
altı ustu bi çiş ya insan hatır için yapardı sen benden isteseydin çoktan yapmıştım bu kadar inat fazla gel sen hak yoluan dön yani benim sözümü dinle
Soran+1 yılAhdgs hadi git sen önce yap ben arkandan yaparım
- +1 yıl
olmaz madem bir yola çıktık aynı anda yapalım çıkalım kim erken bitirirse diğeri yarıda kesik çıkacak gerçi sen benden önce çıkarsın o konuda şanslısınız bize göre
Soran+1 yılAhshs aynı anda tamam
- +1 yıl
dur ben daha ustumu değiştirmedim önden gitme yarın öglen 12e kadar bir daha gitmede yok ayrıca sabah uyandım çok sıkıştım gitmek zorunda kaldım deme
Soran+1 yılİyi tamam hadi bekliyorum
- +1 yıl
o sırada şu çorapları çıkartta bende sana soguk buz gibi su hazırlayım gece uykunda altına yapman için hazırlık yapmalıyım
Soran+1 yılİşte Ben senin bu hainlikleri yapacağını bildiğim için kapıyı kilitleyip de yatacağım 🤣
- +1 yıl
bak oldu mu şimdi yakıştı mı sana gece sen üstünü açarsan örterim üşütme sen. Şaka bi yana ben bugun neden öglenden beri yapmadım ya anlamadım gitti artık mecbur yapıcam saat geç oldu şeytan ve tayfası uyudun mu diye mesaj atarsa hiç yapamam :D
Soran+1 yılAhdhdhd merak etme ben sıkı sıkı örter uyurum yapmadan yatsana belki daha değişik bir fantezi olur 🙂
- +1 yıl
Olsun hava sıcak simdi sen üstünü acarsın. Öyle uyursam sabah nasıl uyanırım bilgin var mı :)
Soran+1 yılAhdhdhd ya açmam olmadı alarm kurarım uyanır üstümü örterim nasıl uyanırsın hiçbir şey olmaz ya 🙂
- +1 yıl
Alarm kurup evdekileri rahatsız etme o iş bende sen rahat rahat uyu. Aynen hiçbirşey olmaz sadece sabah çişimi yapıcam diye ugraşıp dururum malum sabahları kadın ve erkeklerin aklı başka oluyor e erkeklerde de o durumdayken çiş baya zor oluyor gelmiyor arkadaş :D bi taraftan sıkıştırır bi tarafta gelmez senin ki gibi geri içeriye kaçar
Soran+1 yılMerak etme Benim odam ayrı onlar rahatsız olmaz Ne güzel işte Zaten çiş tutmak istemiyor musun antreman olur
- +1 yıl
olsun olsun senin uykun bölünmesin ben hallederim o işi suyunu içiririim sen uyumaya devam edersin. arkadaşım sen ne istiyosun benden şortla milletin yanında o halde mi gezelim ya :D sabahları kimseye görünmeden banyoya gidip çiş yapmanın ne demek oldugunu sen nerden bileceksin hatce hatce
Soran+1 yılAhdgs 🤣 boş ver bölünsün Ben uyuyup uyanıp tekrar uyumayı severim 🤣 niye canım ne kadar kötü olabilir ki
- +1 yıl
kaliteli uyku için hiç uyanmaman gerek bu hizmet ayagına geldi. Şöyle anlatıyım regl dönemi kadınların goguslerde şişme oluyor ya ister istemez dışarıdan dikkat çekiyor işte her sabah ona benzer bir durum erkekte oluyor hani o uzaga fışkırtmamızı saglayan alet sende yok diye yarışamadık ya onunla alakalı bir durum haliyle uyanır uyanmaz direk yataktan kalkamıyorsun önce bi telefondan kafa dagıtmak için oyun oynuyorsun sonra çaktırmadan gidip çişini yapıp cıkıyorsun
Soran+1 yılEvet hiç uyanmam lazım şimdi sen odaya girersen ben uyanırım O yüzden senin girmen lazım O yüzden kilitliyorum kapıyi Peki bir yere yetişmem gerekiyor hemen uyandı çıkmam gerek o zaman ne yapacaksın
- +1 yıl
annende kapnın yedek anahtarı vardır mutlaka uykudayken yaparsın sen merak etme :) O tur durumda odadan hemen bi elbise alıyorum kirlilerin arasına atma bahanesi ile ön tarafı kapatıp geçiyorum çok saçma sapan yerlerde bu sorun yaşanıyor hemde baya saçma yerlerde :D
Soran+1 yılAhshs hayır benim odamın daha doğrusu hiç bir şeyimin yedeği kimsede olamaz 🤣 ne gibi yerlerde yaşanıyor mesela
- +1 yıl
hmm sana ait olana senden başkasının dokunmasını sevmiyorsun sanırım. Hastanede oldu komple soyunmak gerekti alerji nerelerde var diye sırada beklerken telefonla oynuyordum bi anda işte o kısmını sen anladın önümde 2 kişi kalmış bir an önce normale dönsün diye aklıma baya şey getirmeye çalıştım mesela kalabalıkta otururken oluyorsa direk yastıkla o bölgeyi kapatık hani ele destek veriyorum ayagı oluyor
Soran+1 yılEvet aynen öyle bana ait bana özel normale döndü mü peki bari
- +1 yıl
bende öyleyim ya bana ait birşeye dokunulursa çok gıcık oluyorum. Yani biraz dönmüştü öyle tam olarak amaca ulaşamamıştım bu kontrol dışı oluyor yani
Soran+1 yılBen de öyle işte Peki ya hiç olmadık bir yerde aşırı derece be öyle kocaman olursa ne yaparsın
- +1 yıl
Oldugum yerde kalıyorum daha önce bi sevgilim otobus duragında beklerken özellikle dizime oturmuş o kısmı uyarmıştı o gittikten sonra bekledim yani düzelsin diye çünkü pantolondan kabarıklık belli oluyor
Soran+1 yılAhdgs Peki iş yerinde okulda falan olsa
- +1 yıl
acil birisi çağırısa falan o tur durumda bellide olsa artık yapacak birşey kalmıyor devam ediyorsun boxer neyse ki yapıştırıyor bir yönden iyi oluyor ama fermuar kısmından belli oluyor
Soran+1 yılYyaa Peki bu neden böyle diye soranlar olmuyordur inşallah
- +1 yıl
Sen sorarmısın :) hani karşındaki kadın veya erkek biliyor zaten ki ben kontrolu elden bırakmayan insanım hani sınırları zorlamayı sevdiğim için kendime de hakim olabiliyorum ona ragmen oranın bagımsız bir yerel hukumet oldugunu karşımızdakilerde biliyor ve sormuyor
Soran+1 yılAçıkça sormasam bile ima ederim maksat onu utandırmak 🤣
- +1 yıl
sende az fena değilsin zalımsın :) eger regl yakın isen gögüslerin neden o kadar şiş ise bu da onun içün denilir gerçi sende biliyodursun kadınların o regl yakın salgıladıgı hormon erkeği baya etkiliyor ve o bölge kadına kıymetlmisssss diyip druyor
Soran+1 yılÖyleyim Evet hem aynı şey değil ki bir kadının göğüsleri büyük olabilir ayrıca güzel bir sütyenle en büyük göğüsler bile küçük görülebilir Peki siz oraya nasıl kamufle edeceksiniz
- +1 yıl
Ben buyuklugune kötü laf etmedim insanlar bu konularda takıntılı oldugundan sahibine bagıslasın derim de bizde bir şekilde kamufle ediyoruz çıkartıp masaya vurmuyoruz yani :D
- +1 yıl
ya ben buna diyorum ki çok farklı bir organ bakire bi kızın anlaması imkansız çunku çıplak bir kadın karşısında veya +18 film yeri gelip etkilemezken bazen bir bakış öyle bir etkiliyor ki karşındaki insana bu duyguyu gösteriyorsun
Soran+1 yılAhshs 😀😁 ama size öyle zor duruma sokmak çok eğlenceli oluyor
- +1 yıl
sizi kıvrandırmakta çok güzel oluyor :) özellikle bralet varsa gogus ucu bariz belli oluyor dokunmaya gerek yok bakışlarla o uyarma etkiliyor
Soran+1 yılAhdgs çok dürüst bir organ galiba yalan söyleyemiyor
Soran+1 yılYok ya 10 kadından ikisini zor kandırırsınız
- +1 yıl
nasıl bu kadar eminsin?
Soran+1 yılİyi bir gözlemciyim diyelim
- +1 yıl
bizim oglumuz öyledir yeter ki o elektriği alsın :D
Soran+1 yılAhdhdhd 😀 yalnız oğlunuzq da biraz laf dinlemeyi öğretim
- +1 yıl
Bende insanları gözlemlemeyi çok severim ama birbirimizden etkilendiğimizi hissettiğimiz kadınlarla bu durumu çok bariz kaç defa yaşadım :) burada ifşa edecek halim yok ama karşı taraf duygularını açık oynarsa onun üzerine gitmesi çok eglenceli oluyor
- +1 yıl
Benim oglum genelde laf dinliyor sadece zaafı olan birisine denk gelince kontrolden cıkıyor onun dışında her daim kontrol me :)
Soran+1 yılHhmmm bak Sen
Soran+1 yılBu laf dinler halimi
- +1 yıl
evet şu an gayet normal halde yan ekranda twitchte oyun oynayan elemanı izliyorum
Soran+1 yılSabah uyanınca görelim bir de
- +1 yıl
control me olmasa çoktan beyinle el ele vermiş halay çekiyor olurdu birde böyle ulu orta konuşma daha iyi control me deme açısından :) sabah sen benden sonra uyanırsın onun için rahatım
Soran+1 yılEvet öyle Evet belki ben senden sonra uyanırım ama bu senin rahat olacağın anlamına gelmez evde başkaları vardır
- +1 yıl
başkaları olabilir sonuçta benim odam ayrı yatak keyfi yapmayıda seviyorum sabah olacakları biliyorum yoksa bu sabahtan sinyalini verdi :) insanın kendini tanıması guzel
Soran+1 yılBelki hiç beklenmedik bir anda birisi çıkar gelir seni birisi çağırır belli mi olur 🤣
- +1 yıl
çağıracak kimse yok ben işimi garantiye almayı severim anlıcan rahatım :D aslında bugun kendimi çok bastırdım halen bastırıyorum sabah irademle uyanmıcam biliyorum ama yine bastırıcam hani birisinin beni çağırması çok zor ama işimede gelir :)
Soran+1 yılAhahahs Benim laflarım çıkar neden birinizi bitirmesi işine gelir
- +1 yıl
bu sayede hormonlar normal seviyeye daha çabuk inip sosyal hayatıma hemen başlarım diğer türlü rahat yarım saat bekle ki herşey düzelsin modu oluyor
Soran+1 yılSen her gün bunun yüzünden Güne yarım saat geç mi başlıyorsun
- +1 yıl
yani hem bu sayede gece ve sabah neler olmuş diye twitter da bakıyorum bu dönem yine iyi bi ara gece yarısı uyanıp bir daha uyuyamadıgım zamanlarda oluyordu pek uykuyu sevmem de
- +1 yıl
ben artık şu malum olayı yapıyım kız şaka bi yana öglenden beri çişimi yapmadım gerçi bi 2-3 saattir bilerek tuttum o ayrı tabi :) ben yavaştan kaçar zaten 5-6 saat sonra uyanırım
Soran+1 yılİyi tamam hadi görüşürüz Ben de bu galibiyet mutluluğu ile bir güzel uyku çekerim
- +1 yıl
sen yapmadın mı yani öglenden beri
Soran+1 yılYapmadım ve hala da gelmedi böyle belli belirsiz bir şeyler var
- +1 yıl
Gunaydın🙄. Senin bu kadar az yapman normal değil
Soran+1 yılGünaydın Evet haklısın
- +1 yıl
gun mu aydın akşam oldu sen hile yapıyorsun başkan
Soran+1 yılAaa ben çok geç uyudum
- +1 yıl
E yarışmanın adil şartlarda olması için erken uyanman gerek kız yoksa altına yaptında yataktan bilerek mi cıkmadın
Soran+1 yılHa ha ha güleyim bari Ama ben senden sonra uyudum doğal olarak da senden sonra uyandım adil sayılırız
- +1 yıl
Ödüllerimi nasıl yollayacaksın?
Soran+1 yılBen kazandığım için bir şey yollamama gerek kalmıyor telefonlarımı alayım lütfen
- +1 yıl
Sen kazanmadın berabere bitmiişti bugun ki bende
- +1 yıl
Ayrıca telefonlarını nerene bagladık biliyosun kazan al
Soran+1 yılDün beraber bitti bakıyorum hediye istiyorsun Ben kazandım deyince beraber olduğu aklına geldi Ayrıca bugün ben kazanacağım
- +1 yıl
Bugun enerji tavan gerekirse ucuna dumbell takarım yinede bu kutsal davadan vazgecmeyiz
Soran+1 yılSonra bir yerlerin ağrı yapmasın hastane masraflarını ödemem ona göre
- +1 yıl
Hayda hemşireyi eve çağırsan bakımı yarışma esnasında yapsada olur
Soran+1 yılHayır efendim yarışma esnasında müdahale olmayacak diye sen söyledin Ayrıca dünya kadar para alır kim ödeyecek
- +1 yıl
Tamam mudahale olmayacak zaten saglım bu herşeyden önemli sadece buz torbası koyup masaj yapacak. Para kısmında anlaşırsınız merak etme 😉
Soran+1 yılGel vazgeçiyor işten hem mesane küçük hem kaslarınız kuvvetsiz
- +1 yıl
ikiside olabilir ama çıkış yeri sayesinde bu yarışı kazanabiliriz sıkılırız diye ben danscı kızlarda çağırdım hesabı sana yazdırdım bilgin olsun. Daha fazla bu titreşime dayanamayıp senin kaslar kendini bırakacak bence sen sal gitsin
Soran+1 yılAaaa bana ne birader hesabı bana yaz duruyorsun Ben de senin daha güzel maç seyretmek için dev bir plazması tarif ettim faturayı da sana kestirdim
- +1 yıl
o plazmada da danscı kızları açalım tonton kızları izleriz başkannnnn seninde gözün kalmasın diye 1 tane itfaiyeci kılıgında bebe çağırttım hani ben kızları izlerken sende onu izle yalnız sana temas etmesi yasak üzüm falan kızlar yedirecek merak etme sen soguk bira seversin diye bol dol içirecekler
Soran+1 yılYahu kızları eve çağırmadın mı niye plazmadan ayrıyeten kızları açıyoruz benim canım maç seyretmek istiyor erkeklerin sinirlerim genelde çok geliyor ama. 🤣🤣 Maç esnasında senin için iyi olur bira sinirleri rahatlatır
- +1 yıl
yahu parasını ben vermedim mi orada da izlemek istiyorum son kale ayakta oldugu surece bayrak düşmez yarışmayıda biz kazanırız. Ben bira sevmiyorum kızlar bana özel su verecekler sen biranı iç yarışma bitsin sana kendi elimle rakı balık yapıcam be
Soran+1 yılAhdgs Allah Allah o zaman ben de dansçı kızlar yerine futbolcuların gelmesini istiyorum gelip burada maç yapsınlar hem ben biraz sevmiyorum teşekkür ederim ben yarışmayı kazandığımda sana kendi elimle balık pişirim merak etme
- +1 yıl
Tamam ponpon kızların yanına futbolcu kızlar basketbolcu ve voleybolcuları getirelim o kadar kızın izlemesi benim için hiç sorun olmaz sana biskolata erkeklerini getirtiyim mi kızlara çikolata yapsın yavrucaklar aç kalmasın hatta ayagı guzel 5 kız getirtip sana taze sıkılmış üzüm suyu bile ikram ederim
Soran+1 yılHayır efendim futbolcular erkek olacak Evet biskolata erkekleri iyi olabiliriz benim iradem çok kuvvetlidir üzüm suyunu bence sen bol bol bir iç bakalım sağlıklı mı sağlıksız mı sonra ben içerim yarışmadan galibiyet olarak kutlama içkisi yaparım
- +1 yıl
Arkadaşım izleyecek olan ben değilmiyim kızlardan oluşan spor takımları gelsin kazanınca kızlar bana özel olarak üzüm suyunu içtirecek zaten kız senin için şampanya bile patlattırcaz kendi ellerimle beslicem seni daha ne istiyorsun
Soran+1 yılAllah Allah Ben de maç izlemek istiyorum Ben de erkek futbolcular istiyorum Evet ben kazanınca şampanyayı birlikte patlatırız
- +1 yıl
Gizli silahımı devreye sokturma gaffure pes et artık kurtul. Gelen futbolcu basketbolcu voleybolcu ve ponpon kızlar ile ben kazanınca hep beraber şampanyaları patlatıcaz zaten
Soran+1 yılİzle silah mış 10 fırın cephane olsa kaç yazar o galibiyet benim
- +1 yıl
Kübalı bizim adamları sırf sana özel 10 tane eli olan makine uretti vucuttaki tum erojen bölgeleri uyarıp kendini salıp çişini huzur içinde yapman için. Bu arada fındık fıstık badem kaju yiyorum yollayım mı bi tabak misafirimizsin aç kalma
Soran+1 yılhani müdahale yoktu daha önce telefon bağladın işe yaramayınca sürekli yeni aletleri icat ediyorsun Dur bakayım ben de karnına bastıracak güzel bir alet bulup gönderiyorum şimdi karnım çok da oydu karnıyarık mantı vardı yemek de öyle kuruyemiş ile beslenen miyorum tansiyon yapıyor tansiyonda çiş yapar malum
- +1 yıl
Tuzsuz çerez verelim. Telefonların titreşimi sivri sinek vızırtısı gibi kalır bunun yanında seni hamsi yemiş karadeniz uşağı gibi zıplatacak makine yaptı adamlar paraya kıydık dunyada örnegi yok.
Soran+1 yılÖnce sen kendi üzerinde bir kullan da ondan sonra ben de kullanırım
- +1 yıl
İkimiz aynı anda deneyelim var mısın yok musun?
Soran+1 yılİyi de satın alan sensin o yüzden senin kullanman daha doğru
- +1 yıl
Ama hediye ettiğimde sensin
Soran+1 yılAma sonuçta yeni bulunan bir ürün zararlı olabilir bu yüzden feda edip kullanman gerekiyor
- +1 yıl
Zararlı değil öttürücü aman çiş yaptırıcı bulbul gibi sesinle rahat rahat işeyip rahatlayacaksın vucudun bu çileden kurtulacak bayramdan bayrama işemekte nedir
Soran+1 yılAhahahs 🤣🤣 tabirine öleyim bayramdan bayrama diyor ya canım günde 3 öğün de ielsenmez ki
- +1 yıl
Yani ayda yılda 1 defa yeter gel direnme şu makinenin keyfini cıkart
Soran+1 yılEvet sürekli lavaboya git gel git gel zor oluyor Yok teşekkür ederim almayayım o yüzden
- +1 yıl
Tamam lavaboya gitmeyeceksin hizmet ayagına gelecek sen dene diyorsunda ben denersem sen hiç kazanamazsın
Soran+1 yılAhshs hizmette sınır yok diyorsun yani Allah'ım kazanmak için nasıl mücadele ediyor ya Evet sen demeyeceksin her titreşimde uyanacak hali yok ya vücudum bir taraftan maç seyrederken titreşim uygularız O zaman sadece çiş getirir maç başka düşüncelere odaklandığını engel olur
- +1 yıl
Ya herşey senin mutlulugun için biz emekçinin yanındayız. Şey maç izlerkende başka seyler dusunulebiliyor ve o uyarılar bana olursa senin zararına olur çunku arkadaş bagımsızlıgını ilan edip hiç işemez en iyisi makineyi sende kullanalım kız çifte kavrulmuş lokum hesabı double rahatlama olacak şanslısın köfte seni
Soran+1 yılAhshs Ben boşuna mı ödev plazma aldım bangır bangır heyecan dorukta iken başka hiçbir şeye odaklanamaz sın O yüzden titreşim Sen de sadece gıdıklama yapar o da çis getirir mesane küçük kaslarda zayıf oohhu
- +1 yıl
Şey titreşim gıdıklama yapıyor ama başka yapıyor o da hayırdır abi bi sorun mu var beni ayaga kaldırmayın diyor :) sen birde arada sırada beni sinirlendir
Soran+1 yılEvet Türk erkeği mi sinirlendirmekten kolay ne var maç izlettir haberleri aç kilitlenmiş bir trafik izlettir GB gb
- +1 yıl
ya işte o sinir bende ters tepki yaptıgında sana geçmiş olsun :D
Soran+1 yılAhdhdhd yemezler Türk erkeği hormonları geç çalışır
- +1 yıl
yok be cidden bende öyle yogun bir tartışma esnasında farklı şeyler oluyor bir anda o sinirden eser kalmıyor :D
Soran+1 yılBak sen 🤣
- +1 yıl
aynen öyle sinir herkeste aynı etkiyi yapmaz yani bilmiyorum farkındamısın sürekli içe gidiyorsun :)
Soran+1 yılHahaha demek aynı etkiyi yaratmaz yoksa sen sinirlenince altına mı ediyorsun
- +1 yıl
Yok ben sinirlenince o siniri başka yönlerden atmaya çalışıp çişi daha uzun süre tutuyorum :D
Soran+1 yılAhdgs yahu bu seninki 1 saniyede harekete geçecek değil ya sinir insana bir saniye fen az zamanda geliyor 🤣
- +1 yıl
Yahu sen anlamadın olayı sinir o içimdeki hırstan dolayı istegi yükseltiyor sinirlendim o sinir direk aşağıya etki etmiyor önce içimde hırs oluşturuyor o sonrasında istek veriyor
Soran+1 yılHmmm hadi inandım 🤣
- +1 yıl
Aha inanmazsan dayıya sor gözünü sevdiğim. Hayır ucu öyle bir açık cevap verdin ki insan ikna et diyor bi taraftanda boşver ikna olmaz diyor iki ucu sıkıntılı değnek. Zaten şeytanla durtulerin kol kola girip darbe hareketi yaptıgı saatlerdeyiz
Soran+1 yılAhdgs 🤣 işte ben de öyle söylerim televizyonda haber sunan spiker bakışları gibi hani televizyona nereden bakarsan bak spiker hep senin gözüne bakar ya onun gibi
- +1 yıl
gözünün başka yerlere kayma ihtimali yok mu yani :D
Soran+1 yılGözüm benim gözbebeğim dir hiç sözümden çıkmaz 🤣 ben nereye istersem oraya bakar
- +1 yıl
belki kontrolden çıkıp bu adam da yaptıklarım niye ters etki yapıyor diye başka yere kayabilir tabi ben o sırada gaz veririm dayan oglum dik dur eğilme bu millet seninle diye gaz veririm
Soran+1 yılAhshs hayır hayır kalacak gibi olursa ben gözüme bir Gözdağı veririm hiç bir yere gitmez
- +1 yıl
gider gider dogal guzelliği buldum beni engelleme der üstüne tum vucudun birleşir isyan eder gözü küçümseme ki karşındaki insana sen öyle haber spikeri gibi bakarken o da boş boş bakacak hali yok :)
Soran+1 yılGidemez hiçbir yere gidemez gözlerinin altında kalırsa hiçbir şey göremez o hiçbir şey göremeyince vücudum sağa sola çarpar O yüzden vücudum bana isyan edemez her şey kontrolüm de yani 😀
- +1 yıl
şimdi karşında olup vucudun saga sola çarparken bazen ben nereye çarptım diye baktıgın an sonrasında sürekli merak edip ara ara bakacaksın
Soran+1 yılGözüm benim kontrolüm altında olduğu için vücudum hiçbir yere çarpmaz Sen merak etme
- +1 yıl
arkadaşım sen söylemedin mi bakmamak için saga sola çarparım diyen sakin ol daha şimdiden su koymaya başladın tutma kendini sal gitsin. Gözün senin kontrolunde olabilir ama insanın içindeki o merak rahat bırakmaz
Soran+1 yılAhshsbelli ki sen yorulmuşsun yanlış anlıyorsun Ben bakmamak için sağa sola çarparım demedim hani senin gözün başka yerlere kayar dedin ya ben de eğer gözüm başka yere kayarsa güzel bir Gözdağı veririm hiçbir şey göremez dedim işte gözüm göz dağının altında kalmamak için benim sözümden dışarı çıkmaz o yüzden gözdağı vermek zorunda kalmam Bu sebeple bir yere de çarpmış olurum ,😀
- +1 yıl
yorulmak mı :) en ufak yorgunluk belirtisi yok zabaha kadar buradayız. Senin verdiğin gözdağının pek eskisi olmaz öunku vucudun bir defa o uyarıyı aldı ''kaptan bir cisim yaklaşıyor '' diyip durur :D
Soran+1 yılAhdgs belli belli yorulmamış sında yazdıklarımı bile anlamıyorsun almaz koskoca bir bayanı altında kalmayı göze alamaz gözüm ya gözüme girecek ya gözümden düşecek 🤣 O yüzden sözümden dışarı çıkamaz
- +1 yıl
Yazdıklarını anlamıyor demeyelimde belki aklımda başka şey var niye şimdi toplum önünde incitiyosun gözün sonunda senin eline gececek olanı gördüğü için bunun sonucunda senin gözüne daha çok girecegini bildiğinden mutlaka bakar
Soran+1 yılAhshsga 🤣🤣 sesli güldüm hemen de kırılıyor toplum içinde İncitormuśum 😀 aklında başka bir şey olsa kaç gündür yazdıklarımı nasıl doğru anlıyorsun bal gibi beyin devreleri birbirine girmeye başlamış tabii malum geç oldu gözüme gelince gözüm benim prensipleri mi bilir malum sürekli gözümün gözümün önünde O yüzden sözümden dışarı çıktığında gözümden düşeceğini bildiği için asla gözümün önünden ayrılmaz başka yere bakmaz 😀🤣
- +1 yıl
e kaç gundur control me modum aktifti ondan hemen dogrusunu anlıyordum :) gözün senin karşında erkeğin baglanmış halde durmasını sevdiğini de biliyor ayrıca sürekli kafan yukarda durunca yorulur dalgınlıgına gelip aşağıya bakma ihtimalin yüksek
Soran+1 yılAhdhdhd 🤣 kaç gündür diyor ya Allah aşkına soruyu daha dün sordum bak giderek batıyorsun ahdgs bal gibi devreler iptal oldu artık yazdıklarımı anlamıyorsun bak söyleyince kızıyorsun toplum içinde incitildim diye trip bile atıyorsun 🤣 gözüm onu sevdiğini biliyor ama aynı gözüm müsait bir zamanda onun görmek istediği şeyleri göstereceğimi de o yüzden beklemesi gerektiğini de biliyor o yüzden bekleyecektir malum gözden düşmemek için 🤣🤣
- +1 yıl
işte senin beyin devrelerin yanmış sal gitsin bak bakalım ne yazmışsın ''aklında başka bir şey olsa kaç gündür yazdıklarımı nasıl doğru anlıyorsun'' ayrıca trip yoktur lütfen konu komşunun uydurması bunlar. Gözün daha fazla tutma artık beni biz kardeşlerimizle sana isyan ediyoruz diyip bakar bu arada bizde şeker bitmiş çocugu yollayımda şeker verin biraz bugun bize yarın sana :)
Soran+1 yılAaa hadi oradan benim benim devrelerim Neden yanıyor 2 defa üst üste error veren sensin 🤣 hadi hem kendimi hem mesane ne eziyet etme daha fazla bırak kendini ahdhdhd 🤣 nasıl trip yok söylediğin cümleler bal gibi trip cümlesi bak yine error verdin göz nasıl kardeşleri ile birlikte isyan edebilir göz zaten iki tane değil midir bu durumda sadece kardeşleri ile değil sadece bir kardeşiyle isyan edebilir alsana bir error daha 3 etti. 🤣 gel diyorum daha fazla eziyet etme kendini hayır bir şey olacak beyin felci falan geçireceksin ondan sonra karakol mahkeme Benim başım derde girecek 😀 Evet gel verelim biz de şeker çok
- +1 yıl
Yahu senin yazdıgın cumleyi sana yolladım işte şu an kendini tutan sensin gözün kardeşleri beynin dudagın ve diğer bölgelerin. Hmm şeker cennetine düştük desene benim cocuk alt katta oraya getirirsiniz şekeri
Soran+1 yılYahu tamam işte ben de dediğinin arkasındayım 😀 Peki o saydıkların gözün kardeşleri oluyorsa diğer göz gözün nesi oluyor peki hem gözün sağa sola bakmasın da onlara ne oluyor 😀 Evet bizde şeker çok ama malum dışarı çıkma yasağı var yakalanırsak ceza yeriz Senin çocuk gelip alsın bir zahmet
- +1 yıl
ırkcılık yapma o ikizi oluyor diğerleri abisi ablası kucuk kardeşi oluyor. Yok yok sen getirme biz geliriz sana bizim çocuk biraz sende kalabilir dimi sıcak bir yuva hasretin gidersin yavrucak
Soran+1 yılAllah Allah ne acayip kardeşler bunlar yani dudak burun beyin gözün nasıl kardeşi olur anlayamıyorum gözün tek bir kardeşi var o da diğer göz Evet siz gelip alin yalnız bir daha yeni tanıştık daha dün tanıştığımız birinin bende kalması pek doğru olmaz gibi geldi bana
- +1 yıl
Sonucta bunların hepsi aynı anadan değil mi senin yavrucakların sonuçta. Diyosun ne olacak canım cocuklar kendi aralarında oynasın sana bi zararımı var sanki gözüne söyle utanmasın bakabilir istediği yere sana yasah ama ona yasah yok
Soran+1 yılYa onlar sadece aynı ortam içerisinde bulunuyor aynı ortam içerisinde bulunan herkes kardeşmidir akraba uzamaz mı komşu olamaz mı bu onları kardeş ilan eder mi aynı ortamda bulunuyor olmaları birbirini işlerine karışşabilme tuttu vermiyor onlara mesela dudak gözün nereye bakacağız hakkında ne hakla karışır Peki göz dudağa karışıyor mu hiç 😀 dediğim gibi benim organlarım mükemmel bir prensip ve disiplin içinde çalışalım kimse kimsenin işini burnunu sokma the gibi hiç biri benden bağımsız hareket edemez o yüzden göz Benim isteğim dışında hiçbir yere bakamaz
- +1 yıl
İlla kendini haklı çıkartacak hatun ya benim organlarım birbiri ile abi kardeş en buyukleri beyin o ne derse o olur bi tane üvey kardeşleri var o zaten hiçbirini takmıyor kendi kafasında. Yani diyosun ki makine istediği kadar vucudu uyarsın burnumun dibinde baglanmış sekilde ikimizde dursak hem alttan hem ustten sinyalde alsan bu göz merak edip neler oluyor diye dönüp başka yere bakmaz diyorsun
Soran+1 yılAhdgs bakıyorum da organlar arasındaki büyük kavgaya polemiğe girme mişsin bu durumda otomatikman haklı çıkmış oluyorum zaten 😀😀 aynen öyle gözümde hiçbir organımda benim emrinden dışarı çıkmaz zaten belki senin organlarda çıkmaz da hep bu üvey kardeş kışkırtması yüzünden işte
- +1 yıl
Aynen öyle hep bunun başının altından çıkıyor tutturmuş bu saatte beyler biz yatmaya mı geldik bu dunyaya yaşamak bizimde hakkımız sendika kuracak başımıza iş açacak senin çocuklar bu konuda sıkıntı yaratmıyor sanırım
Soran+1 yılPeki beyimin mi dediği oluyor üvey kardeşin mi Evet benimkiler sıkıntı yaratmıyor
- +1 yıl
beyin agır basıyor bazen böyle tek tük darbe çağrısı yapıyor ben mantıgı seviyorum ya duygular insana hata yaptırır benim düşüncem böyle yani birisiyle birşey konuşurken ruzgar esse üvey kardeş ayaga kalkıyor ya beyin otur lan yerine haddini bil diyor :D
Soran+1 yılAhshs 😀😀 Evet evet anlıyorum
- +1 yıl
ne anlıyosun anlat bakalım vur dedik diye öldürdün mü görelim
Soran+1 yılYani diyorum Evet beyin ağır basıyor genel olarak gerçi ben de %100 öyle de
- +1 yıl
Aferim başkan ben uvey kardeşe neler yaptım bi bilsen ona ragmen kontrolu ele alması gerçekten zor ama imkansız değil. Akıllı kadını erkekler sevmez diyene tekme tokat dalmak istiyorum akıllı kadın candır diyorum
Soran+1 yılTabii canım akıl gibisi var mı aklımız olma sen bizden 10 kat 20 kat büyük ve fazla olan canlılara nasıl hükmedebilir Lig
Soran+1 yılHüküm edebilirdik
- +1 yıl
Ben artık yatıyorum sabah orkidelerime bakım yapıcam ablası 2. Yavruyu veriyor diğeride 6 tane çiçek açtı ( kontrolu uvey evlattan ele alınca uyuyum sabah zaten durum malum ne sen sor ne ben söyleyim) iyi geceler çişni yapmadan uyuma
Soran+1 yılAhdgs,😀 tamam yat orkideleri Ne benden selam söyle şu üvey kardeşe de fazla yüz verme Ben de ikinci gecenin galibiyetin mutluluğu ile çiş yapar yatarım iyi geceler
- +1 yıl
As gunaydın hep aynı seyler sıkıyor farklılık guzel onun içün orkide hosuma gitti. Bu arada çiişşşşşş
Soran+1 yılOrkideye Ben de seviyorum ahdgs yemezler
- +1 yıl
Bak erkende uyanmışsın şimdi sen ne biçim sıkışmıştırsın var ya sal gitsin dujunu al çişini yap kendine gel
Soran+1 yılErken uyandım sonuçta iki gündür ben kazanıyorum hala ısrarla kazanmak için uğraşıyorsun ya çok komiksin
- +1 yıl
Sen mi kazanıyorsun lol aç tavuk kendini bugday ambarında sanarmış bebeye bak gizli gizli gidip yapıyor sonrada ben kazandım diyor
Soran+1 yılKişi kendinden bilirmiş işi gizli gizli yapıyorsun demek ki böyle düşündüğüne göre
- +1 yıl
1 hafta oldu artık bırakmıştırsın sanırım winner olmak böyle birşey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılRocktürkü , kızları bilmiyorum ama biz erkekler tutmaya çalışınca değişik değişik hareketler yapıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılAcayip komik oluyor hele o bacak çapraz yapma 🤣
- +1 yıl
😂👍
+1 yılKızlar çünkü çok gördüm ayakta sallanan
015 Yorumla
Soran+1 yılNerede gördün
- +1 yıl
Tanıştığım kızlarda
Soran+1 yılAlkollü iken tanıştığım kızlar olabilir
- +1 yıl
Senin alkollü iken tanıştığım kizlar sallanıyor mu olabilir benimkiler normalken sıkıştığında sallanıyordu da
Soran+1 yılNormal mi yok ben o dediğim sadece alkol alan kızların yaptığım sanıyordum
- +1 yıl
Yok yok var yani göreceli kavram kişiye göre değişiyor. Senin dediğin
Soran+1 yılBilemedim şimdi bak
- +1 yıl
Hahaha
- +1 yıl
Var yani var onun için o ya da bu diyemeyiz
Soran+1 yılEvet çok önemli bir konuya parmak bastı mı şu an 🤣
- +1 yıl
Olabilir basmıştır yapar bazen 🤣😂🤣
Soran+1 yıl🤣🤣
- +1 yıl
Kendine cici bak
Soran+1 yılSende bu by 🤣
- +1 yıl
😂🤣🤝 by by
+1 yılKizlar da sıkışınca kıvranıyor alakası yok
012 Yorumla
Soran+1 yılBen kızlar hiç davranmıyor demedim ki Ama erkekler daha çok yapıyor dedim
- +1 yıl
Bu sonuca nasıl vardın
Soran+1 yılToplumda gördüklerim l
- +1 yıl
Toplumda sıkışan erkekleri mi röntgene aldın 😂
Soran+1 yılYyaaa 🤣 saçmalama Ama dikkat çekiyor mesela ben dershaneye giderken Bizim dershane iş hanı olarak kullanılıyormuş sonra dershane olmuş o yüzden tuvaletler bir taneydi kızlarda erkeklerde kapıda sıra beklerdi kızlar normal sohbet eder hiçbir şey olmamış gibi ama erkekler şekilden şekile girerdi
- +1 yıl
Hahaha anlattığın olay gözümün önünde canlandı da komik 😂😂 belki erkekler son dayanma noktasına kadar tutup ondan sonra tuvalete giderken kızlar gelir gelmez gidiyordur 😂
Soran+1 yılAaaa bak bu olabilir ama dediğim gibi çok komik sahneler oluyordu Bir de biz gıcıklığına güldürü yorduk onları
- +1 yıl
Yeter bence bana yazdığın yorumu güncellemeye koymuşsun bir de😂
Soran+1 yılEvet zalimlik ruhumuzda var
- +1 yıl
Ekle
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Hiç öylesine
+1 yılerkeklerde daha zor kızlar tutmaya alışkın
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet acayip hareketler yapıyorsun çok komik oluyor 🤣
- +1 yıl
aynen öyle sıkışınca kızların kolay bizim hortumu sahip olmak zor
Soran+1 yılAhdgsgs 🤣 tasvir ne öleyim
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
anlaşılır ve basit :D
Soran+1 yılAhdgs 😭
erkekler
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılPeki
üzerine işeme fantezi ile mibitecek bu soru
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılKızlar için tabi ki zorr
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar daha çok
029 Yorumla
Soran+1 yılNasıl vardın bu kanıya
- +1 yıl
Dizlerini açamayan kilştlenenıçpl kız var hatta alkol alırken yanımda işedi
Soran+1 yılAlkol alınca başka canım O ayrı
- +1 yıl
Erkek gene tutar ama :) alkol alan kızı lovobada çişini yaptırana kadar oldu bişeyler kimisi bırakır kimisi kaçırıyom diye yardım ettiğim çok oldu
Soran+1 yılNasıl yani yardım ettin 🤣
- +1 yıl
Sarhoş kalkmıyor kıvranıyor belinden tutup lavobaya kadar kötüyorum hatta sıyırıp çıkartamazdada dizlerine indirip oturtup yaptırdıklarım oldu
Soran+1 yılOohhhaaa yuh
- +1 yıl
Gerçi benimde kafam güzel oluyor yaptırırken malum alkol etkisi birde ten teması derken...
Soran+1 yılAlkol olmasa yapılmaz zaten
- +1 yıl
Aynen alkol rahatlatıyor ve ne olursa olsun detirtiyor kilodu ıslanmışsa sıyırıp ıslak benle baldırlarını orasını sildiğim oldu kız orasını silerken baya zevke gelmişti :)
Soran+1 yılAllah'ım yarabbim 🤣
- +1 yıl
O kafalar güzelken bezen fırsatçılık yapmadık değil :)
Soran+1 yılÇok hainsin
- +1 yıl
Tek ben değil ama kızda belli ediyor mesela bi seferinde klozetten kaldırdım ellerini lavaboda yıkim derken poposunu kucağına bastırdı tutamıcam kendimi dediğimde tutma istiyorum demişti
Soran+1 yılArkadaş sen nerelerde takılıyorsun ya 🤣
- +1 yıl
Üniversite bar kafe ortamları
- +1 yıl
Genelde evde parti alkolde sürprizi
Soran+1 yılTahmin ettim
- +1 yıl
O ortamda zaten istemeye gerek kalmıyor kendiliğinden ten tene gören bakan izleyen umurunda olmuyor
Soran+1 yılEğlenceli mi bari
- +1 yıl
Çok eğlenceli özellikle diğer kızların izlemesi özellikle organına bakmaları izlerken bi kızın kendini oynaması o an çok sertelip birlikte olduğum kız baya zor anlar yaşamıştı baya yüklenmiştim
Soran+1 yılNasıl olmuştu 🤣
- +1 yıl
Yanımda oturan izmirli bi kız vardı gömleğine dokunup kalite filan derken eli yakamdan göğülseime geldi bende sende kalitesi deyip elimi onun tşört ünden göbeği derken göğsünü avuçladım o anda eli şeyime gitti çok kalın deyip dudağını ısırdı başını kucağıma bastırıp ısır onu dedim o çıkartıp dudaklarının arasında ufaktan dişlerken elimi bcak arasına götürdüm o an koptuk alkolde fena koltukta soyup kilodunu sıyırdığımda minicik kutusu öyle ıslanmıştıki kafası girer girmez yasına kadar girdi i alev gibiydi sonra git geller pompa
- +1 yıl
Diğerlerini adeta unuttuk ama içinde 15 dksında seslerden izlendiğimizi gördüm diğer kızların dikkatlice kızın şeyine giren penisimi izlemeleri çok tahrik etti çünkü onlarda o an istiyordu sadece sıyırıp onlarında bacaklarını ayırıp sokmayı düşünmesi adeta bitirdi beni
Soran+1 yılSen de şöyle bir tek tek elden geçirseydin insan utanır millet bakıyor diye bu tahrik olmuş 🤣
- +1 yıl
Oldu bişeyler zaten bi saat filan sürdü iki sefer boşaldım ilkinde zaten yumuşaması bile içinden çıkmadan devam ettin neden utanayım ki öyle bi zevk ki anlatılmaz inan işimiz bitti ikimizde de bende onda kilot ve onun üzerinde sütyenin çekti içmeye devam iki masayı birleştirmiştik yanımda nilüfer isminde antalyalı bi öğrenci vardı sen rakı biz şarap dedi onada sek doldurdum diğer kızın üzerindeyken eli bacak arasındaydı kızda gözüm kalmıştı zaten
Soran+1 yılMaşallah be sizin yaşadıklarınızı daha filmde çıkar
- +1 yıl
Gerçekten de çıkar bunlar filan sıradan ilişkiler kızların evine girmeler yatak odasında köylü kızlar sanalda tanışıp buluşmalar daha neler hatta gruba kadar
- +1 yıl
Takip atarmısın
Kızlar için daha zor
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYa o ayrı bu ayrı o zevk içeriyor ama
Soran+1 yılAynı şey değil ama neyse peki
Soran+1 yılHangi konuda
Soran+1 yılPeki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?