Çocuğum oldu diye kayınvalidem artık çocuğun var daha ağır şeyler giyin gibi saçma şeyler söylüyor ancak bana göre saçma belkide doğru söylüyordur siz ne düşünüyorsunuz?
Ağır derken ne giyecekmişsin giydikleri in nesi var
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne bilim normal herkesin giydiği şeyler yani öyle dekolte falan giyinen biriside değilim kot giymek yerine mesela kumaş giyicekmişim gibi düşünebilirsin
Saçma tabi ne alaka çocuktan son giyim nasıl istiyorsan öyle giyin
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle yapıyorum eski Kiloma döndüm zaten yine kendi kıyafetlerimi giyiyorum anne olmakla giyimi nasıl bağdaştırıyorlar bilmiyorum çözemedim henüz 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ağır şey derken saçmalamış aksine daha bakımlı olmalısın. Aldatılmak istiyorsan tabi kayınvalideni dinle.
Yani ona göre daha yaşlı kıyafetler giyilmeli kotlar bırakılmalı vs vs 🤷🏻♀️
Ağır derken ne giyecekmişsin giydikleri in nesi var
Ne bilim normal herkesin giydiği şeyler yani öyle dekolte falan giyinen biriside değilim kot giymek yerine mesela kumaş giyicekmişim gibi düşünebilirsin
Kendini rahat hissediyorsan kafana takma bence
Saçma tabi ne alaka çocuktan son giyim nasıl istiyorsan öyle giyin
Aynen öyle yapıyorum eski
Kiloma döndüm zaten yine kendi kıyafetlerimi giyiyorum anne olmakla giyimi nasıl bağdaştırıyorlar bilmiyorum çözemedim henüz 😂
Kadınsın ya işte hep belli kalıplara spkmak istiyorlar bizleri kısıtlamak istiyorlar
Senin kayınvalideyi menopoz basmış dinleme nasıl rahat ediyorsan öyle giyin.
Uzatmaya gerek yok doğru söylüyor.
Çocuk olduktan sonra kot pantolon giyilmemeli daha yaşlı tarzda mı giyinilmeli?
Onu da sen bileceksin. Yaşlı tarzı giyinme yani kimse sana yaşlı tarzı giyin demez. 😉
Kot giymek yerine kumaş giymek... tişört giymek yerine bluz gömlek giyinmek benim adıma yaşlı giyim oluyor
Tamam.
Tükenmiş 😂
Ha ha burada kullanıcı adlarından bir çıkarıma varabilmek dahice. 😉😎
Benimkide öyle erkek anneai böyle giyinmez dedi
😂😂 bende erkek anası oldum da. Erkekle giyimle ne alaka nasıl bağdaştırıyorlar anlamıyorum
Hayırlısı valla sıkıntıdayım yazacaktım da gizlisin 😀
Daha açık giyin bacım 🤣
Ahaha ne daha açık ne daha kapalı giyinmeyi düşünmüyorum ne giyiyorsam hala onları giymeyi o tarzda giyinmeyi düşünüyorum 😂🌸
Saçmalık.
Dekolte giyinsene
Dekolte evim hariç giyinmiyorum
Sırt mı göğüs mü