Otoimmun bir rahatsizligim var ve baskanin ictigi sigaranin dumanindan bir nefes bile alsam haftalarca vucudum enflamasyon yapiyor. Bu beni o kadar kotu etkiliyor ki acik havada sigara icilen yerlere adimimi bile atamiyorum. Fakat evimde durum daha kotu cunku havalar isindi ev hava alsin diye balkon kapisini actigimda butun ev sigara dumani doluyor. Duzenli sigara icen birinden balkonunda sigara icmemesini istemek pek mantikli gelmedi. Ama butun yaz cam acmadan evde yasama ihtimalim de yok. Komsumun da rahatini bozmadan nasil bir cozum yoluna gidebilirim? Sadece sigaranin kokusundan rahatsiz olsam bi sekilde idare ederdim ama cam acik oldugunda gelen dumani solursam yataklik oluyorum :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle durumunu anlatıp yardım istemelisin komşundan yoksa evini değiştirmek zorunda kalacaksın.
İs bulabilirsem ilk firsatta tasinicam ama simdilik odama hapsettim kendimi. Evdeki duman odama girmesin diye de kapimin kenarlarina bant cekiyorum :(
Böyle hayat geçmez en kısa zamanda konuş umarım anlayışlı biridir.
Geçmiş olsun.
Tesekkur ederim umarim 🧈
Komşuna güzelce durumu anlatıp başka bir yerde içme imkanı olup olmadığını sorabilirsin tabi insanlarımız hayvan olduğu için sinirini bozabilir
Evet sanirim en mantiklisi durumu anlatip ondan cozum beklemek olacak. Gunun belli saatlerinde icmek de cozum olabilir ben ona gore kendimi ayarlarim tabi karsi taraf icin yine kisitlayici bir durum oluyor
Bi dene en azından
sigara dumanı için rahatlatan bir makina var adını unuttum ama sigara içenler onu kullanıyor
Nasil bisey havayi temizleyen mi?
www.trendyol.com/.../uv-c-lambali-hepa-filtreli-premium-hava-temizleme-cihazi-p-66924130 böyle bir şey ama pahali
Evet bunu alicagima klima alir odamda havasiz ve serin otururum :D
Camı kapatıp başka odadan cam aç, başka çare yok. Bina içine de sigara yasak yazısı as, alerjisi olanlar var yaz.
Şu an oyle yapiyorum fakat balkonu acamadigim icin ev hic esmiyor diger camlarla. Mutfagi havalandirmasam bile kullanamiyorum ki bi cok durumda havalandirmak gerekiyor. Ev eski mutfaktaki balkon kapisi kapali oldugunda bile duman siziyor iceri
:(
komşunun zötünü zigeyim
Dumani sooudukca ben de boyle diyorum :D
O p*içe belirt hasta olduğunu içmesin 😔😔😔
Duzenli balkonda sigara icen birine artik icme demek de onu cok zor durumda birakiyor gibi geldi. Su pandemi doneminde nerede icebilir ki baska
Tamam ama sen rahatsız oluyorsun🤷♀️, başka bir camdan içebilir
Haklisin sadece benim ozel durumum icin baskasinin rahatini bozmak istemedim
O zaman camı açmayacaksın 🥺
🥺
🥺🥺🤷♀️
Cam balkon ettir
Cam balkon olmasi neyi degistirir? Ev kira o yuzden bi degisiklik yapamayiz o anlamda
Kiradan düşün ev saybine de
Cam balkon olsa oradan da duman gelmez mi ki sonucta alk kattan yukari cikiyor
Evi değiştir kira imiş baksa ne diyetim ki adama da balkonda sigara içme diyemezsin
Ailemle yasadigim icin o da mumkun degil odama tikili yasamak zorundayim sanirim ayri eve cikana kadar
Ben seni yeni evli biri sandım
Bilemem ki odana tıkılma salond ailen ile birlikte otur odana çekilip yalnız kalma
Zaten yaş gelmiş 26 hayırlı birini bulursun ya evlenirsin yakında
Olsa keske hayirli biri
Hangi yerlerdesin sen
Ne demek o
Hangi sehirdesin demek
İstanbul
Anladım 👍