Aile & Toplum Birşey diyim mi? President-of-Ks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Birşey mi elli şey mi bin şey mi Güncellemeler+1 yıl Bir mi bin mi ona göre şey şey ediyimm Güncellemeler+1 yıl Geldi şey ayırıcılar Birşey diyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kalpmimarı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İstediğin o bir şey olmazsa o 50 şey anlamını yitiriyor bir an da. 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. önce şey i ayrı yazmayı öğren ama tabii sor 1 4 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Bugün civciv alıcaktım sonra arkadaşım dediki bu hastalıklı civciv alma ama alsaydım mı bilmiyorum galiba yarın gidip alıcam Yorumla secretman077 +1 yıl soru nerde? Yorumla President-of-Ks +1 yıl Alayım mı? Yorumla secretman077 +1 yıl al Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Selo bana birşey değil bir şey de 0 2 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Birşey diyebilirim maalesef Yorumla s Taciiiii +1 yıl Olur de bakam Yorumla
AngaraBiRGezegen Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl türkiye kapanmaların ardından böyle oluyor 0 4 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Kankam Ankara 'da havlar nasıl Yorumla AngaraBiRGezegen +1 yıl sende ankarada degilmisi knka bana ne soruyon Yorumla President-of-Ks +1 yıl Yo değilim istanbuldayım şuanda Yorumla AngaraBiRGezegen +1 yıl habire geziyon knka Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boya önerir misin sfhjcgdtkk 0 4 Yorumla President-of-Ks +1 yıl KSKSKKDKDKSKDKKDKDJSKR haykırdımn Yorumla miroveteene_ +1 yıl Saçım siyah da Yorumla dudunmubeni +1 yıl Dün kızın sorusunu basmışlardı boyacılar gördün mü 😂 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Evet mavi yapcam falan 😂 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yarın tatilim istersen 50 şey de 0 2 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Ankaraya geliyorumke hazırlıklar yapılsınkrr Yorumla Saddov +1 yıl Hangi gün? Yorumla
serbestişçi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl de bakalım 0 4 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Nasılısın Yorumla serbestişçi +1 yıl iyiyim sen Yorumla President-of-Ks +1 yıl İyi Yorumla serbestişçi +1 yıl sen iyi ol başkanım Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Söle selom 0 7 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Çok güzelsin bayannn Yorumla sadecekimmm +1 yıl Yiaaaağaaaaaa sen kendine bak asıl Yorumla President-of-Ks +1 yıl Lez oldum senin yüzünden aşkooooğğğğ Yorumla sadecekimmm +1 yıl Scpwlwmxqmdlqkçsskdmsmdld şah görmesin bne aslında şey şey eeeeeee snden öhm Yorumla President-of-Ks +1 yıl Şşşşyy biliyorum 🤫😝😘 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Agaaa noluyo agaa nereye kusucam Yorumla sadecekimmm +1 yıl @miroveteene_ kısknmağaaaaaa Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl De ama farklı olsun. 0 2 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Bugün civciv alıcaktım sonra arkadaşım dediki bu hastalıklı civciv alma ama alsaydım mı bilmiyorum galiba yarın gidip alıcam Yorumla külllkedisi +1 yıl Çok farklı olmuş gız, he bu arada civcivlerine kek kalıbından etek giydirmeyi unutma çok fresh bir görüntü oluşuyo Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dehdeh 0 4 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Bugün civciv alıcaktım sonra arkadaşım dediki bu hastalıklı civciv alma ama alsaydım mı bilmiyorum galiba yarın gidip alıcam Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Duygusuz! Sen şimdi o civcivi almadın diye!!! O civciv burger king'te köfte olucak o civciv!!! Yazıklar olsun!! O civciv sana musallat olsun ins!!! Yorumla President-of-Ks +1 yıl Ama aşkom bir tane değil bin tane cik cik Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Ben gidiom burdan Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl De olur 0 2 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Bugün civciv alıcaktım sonra arkadaşım dediki bu hastalıklı civciv alma ama alsaydım mı bilmiyorum galiba yarın gidip alıcam Yorumla Elyoya +1 yıl Hastaysa alma ölür üzülürsün Yorumla
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bi sey de 0 4 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Çok zekisin knk Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Sana cekmisim knk Yorumla President-of-Ks +1 yıl Bak bugün bir tane yvşağın biri gelmiş sürekli yvşaklık yapıyor bende sitir git çektim göt gelmiş güzelsin ama kezbansın diyor Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Dghnf takilma Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Deee 0 10 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Bugün civciv alıcaktım sonra arkadaşım dediki bu hastalıklı civciv alma ama alsaydım mı bilmiyorum galiba yarın gidip alıcam Yorumla darknessfalls +1 yıl Civciv alıp büyütebilen var mı yahu Yorumla President-of-Ks +1 yıl Büyütmüycem ki Yorumla darknessfalls +1 yıl Napcan mumyalayıp saklıcan mı Yorumla President-of-Ks +1 yıl KSKSKJSJSJSNSNSJ sesli güldüm Yorumla darknessfalls +1 yıl Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmedim inş Yorumla President-of-Ks +1 yıl Ya knk evde tekim sıkılıyom kuş almak istemiyorum kediden korkuyorum balığım öldü tek civciv kalıyor Yorumla darknessfalls +1 yıl Tavşan al ağzı yok dili yok minnoşların Yorumla President-of-Ks +1 yıl Tavşanlarda sürekli ev kirletiyor annem şehir dışında gelince facia çıkar Yorumla darknessfalls +1 yıl Bilemedimm ne alsan Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. de reis de 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Söyle gelsin 0 4 Yorumla President-of-Ks +1 yıl Nickini maydonoz sanıyom neden bilmiyorum Yorumla myd1oez +1 yıl Hep öyle söylüyorlar Yorumla Mercy0 +1 yıl Ben de öyle sanıyordum neymiş ki kdkdk Yorumla myd1oez +1 yıl @Mercy0 senşn söylediğin bile daha anlamalıdır bir anlamı yok aslında saçmalık tamamen 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İstediğin o bir şey olmazsa o 50 şey anlamını yitiriyor bir an da.
önce şey i ayrı yazmayı öğren ama tabii sor
Bugün civciv alıcaktım sonra arkadaşım dediki bu hastalıklı civciv alma ama alsaydım mı bilmiyorum galiba yarın gidip alıcam
soru nerde?
Alayım mı?
al
Selo bana birşey değil bir şey de
Birşey diyebilirim maalesef
Olur de bakam
türkiye kapanmaların ardından böyle oluyor
Kankam Ankara 'da havlar nasıl
sende ankarada degilmisi knka bana ne soruyon
Yo değilim istanbuldayım şuanda
habire geziyon knka
Boya önerir misin sfhjcgdtkk
KSKSKKDKDKSKDKKDKDJSKR haykırdımn
Saçım siyah da
Dün kızın sorusunu basmışlardı boyacılar gördün mü 😂
Evet mavi yapcam falan 😂
Yarın tatilim istersen 50 şey de
Ankaraya geliyorumke hazırlıklar yapılsınkrr
Hangi gün?
De ama yaratıcı olsun.. ssj
de bakalım
Nasılısın
iyiyim sen
İyi
sen iyi ol başkanım
Söle selom
Çok güzelsin bayannn
Yiaaaağaaaaaa sen kendine bak asıl
Lez oldum senin yüzünden aşkooooğğğğ
Scpwlwmxqmdlqkçsskdmsmdld şah görmesin bne aslında şey şey eeeeeee snden öhm
Şşşşyy biliyorum 🤫😝😘
Agaaa noluyo agaa nereye kusucam
@miroveteene_ kısknmağaaaaaa
De ama farklı olsun.
Bugün civciv alıcaktım sonra arkadaşım dediki bu hastalıklı civciv alma ama alsaydım mı bilmiyorum galiba yarın gidip alıcam
Çok farklı olmuş gız, he bu arada civcivlerine kek kalıbından etek giydirmeyi unutma çok fresh bir görüntü oluşuyo
Dehdeh
Duygusuz! Sen şimdi o civcivi almadın diye!!! O civciv burger king'te köfte olucak o civciv!!! Yazıklar olsun!! O civciv sana musallat olsun ins!!!
Ama aşkom bir tane değil bin tane cik cik
Ben gidiom burdan
De olur
Hastaysa alma ölür üzülürsün
Bi sey de
Çok zekisin knk
Sana cekmisim knk
Bak bugün bir tane yvşağın biri gelmiş sürekli yvşaklık yapıyor bende sitir git çektim göt gelmiş güzelsin ama kezbansın diyor
Dghnf takilma
Deee
Civciv alıp büyütebilen var mı yahu
Büyütmüycem ki
Napcan mumyalayıp saklıcan mı
KSKSKJSJSJSNSNSJ sesli güldüm
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmedim inş
Ya knk evde tekim sıkılıyom kuş almak istemiyorum kediden korkuyorum balığım öldü tek civciv kalıyor
Tavşan al ağzı yok dili yok minnoşların
Tavşanlarda sürekli ev kirletiyor annem şehir dışında gelince facia çıkar
Bilemedimm ne alsan
Şey ayrı
de reis de
Neden birşey 0şey?
Söyle gelsin
Nickini maydonoz sanıyom neden bilmiyorum
Hep öyle söylüyorlar
Ben de öyle sanıyordum neymiş ki kdkdk
@Mercy0 senşn söylediğin bile daha anlamalıdır bir anlamı yok aslında saçmalık tamamen 😂