Kime Ne Yaptık Neden Biz Alevilere Düşman sınız ?

Önce bir kaç hadis, ayet örnek verecem:
Ben ilim şehriyim Ali kapısıdır.
Ya Ali Harun Musa'ya ne menzildeyse sen de bana o menzildesin.
Ey Ehli-beyt (Muhammed, Ali, Fatıma, Hasan, Hüseyin) Allah yalnızca sizden kiri pası temizlemek ister.
Hz. Ömer'in Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin sevgisini kıskanan oğluna cevabı: Onların anası senin anandan, onların babası senin babandan, onların dedesi senin dedenden üstün.
Hz. Ömer: Ebu Talib oğlu Ali olmasaydı Ömer helak olurdu.
Şimdi hemen hemen bütün arkadaşları sünni ve akabalarının yarısı sünnilerle evli olan biri olarak diyorum bırakın Alevi düşmanlığını dönün önce kendinize bakın.
Elkaide, işid, el nusra, pkk, fetö ne kadar kanlı örgüt varsa hepsi sünni kökenli. Yeter artık yeter dili kurusun alevilere kara çalanların yeter.
Güncellemeler
+1 yıl
Kafirun 6;
Size, sizin dininiz, bana, benim dinim.

Acele etmeyin yakın da görecez huzuru mahşer de Ulular Ulusu ALLAH ' ın , O'nun Rasulü Muhammed Mustafa , O'nun Velisi Aliyel Murtaza ve bütün melek, Peygamber, beşeriyet huzurun da.

Sanmayın aldığınız bu ahlar, çaldığınız bu karalar yanınıza kâr kalacak. Bekleyin biz de bekliyoz.

Güncellemeler
+1 yıl
20 yıldır değil bu cografya'da güçlülerin mağduriyetine şahit oluyoruz.
Alevilere katliam yapanlar, onları vekil olarak partilerine alanlar, her tür haktan mahrum bırakanlar Alevilerden hoşgörü bekler olmuş. Güvercin donun da geldik anadoluya Hünkâr Hacı Bektaş veli ile biz Turkleştirdik, biz ordulara önderlik ettik, kimse bize hoşgörüyü, insanlığı öğretmesin. Varsa azicık boşa harcamasın, kendine saklasın.
Kime Ne Yaptık Neden Biz Alevilere Düşman sınız ?