Fikirlerinizi Benimle Paylaşır Mısınız?

İlk önce herkese merhaba ben genç bir kızım yıllardır abim tarafından şiddet görüyorum ama bugün başka bir şey soracağım. Benim biricik annem bu abim olacak kişi tarafından yıllardır tehdit ediliyor ayrıca şiddet de görüyor ama ben ona vurmasın diye onun hep önüne geçiyorum. Olay şöyle başladı 6 yıl önce bir numara annemi sürekli olarak arayıp rahatsız ediyordu annem de açmıyordu sonunda dayanamayıp açtı ve eski sevgilisi olduğunu anladı numarasını nereden bulduysa bulmuş adam, annem ona bir daha aramamasını evli olduğunu söyledi ama adam dinlemedi sonra annem kartını kırıp attı babama da üstüne bastım gibi şeyler dedi ve olay kapandı şu an annemgilin 19 yıldır süren mutlu bir evliliği var ama abim annemi her zaman tehdit ediyor o adamla bir ilişkin var diye, kendi de olmadığını biliyor ama her işini tehditle yaptırmak işine geliyor. Bizim tek endişemiz abimi dışarıdaki herkes melek olarak bilir gerçek yüzünü bir annem bir ben bir de Allah bilir babamın ona inanmasından veya içine bir şüphe düşmesinden korkuyoruz. Benim biricik annemi genç yaşında çökertti kadının ayakta duracak hali kalmadı Allah canımızı alsa da kurtulsak diye dua ediyoruz artık. Lütfen bana yardım edin onun fiziksel ve psikolojik şiddetinden, tehditlerinden nasıl kurtulabilirim. (şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim)
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese çok çok teşekkür ederim bana cesaret verdiniz ne kadar teşekkür etsem az uygulamayı silmem lazım tabletimde görürlerse kızarlar tekrardan çok teşekkür ederim abilerim ablalarım kendinize iyi bakın ❤️❤️
Fikirlerinizi Benimle Paylaşır Mısınız?