Universite mezunuyum, esimin istegi nedeniyle evde kaldim ve cocuklarima baktim. Bundan hicbir sekilde pisman degilim ancak bu sure boyunca kariyer konusunda ilerleme sansim varken benden bu sansi aldi ve su anda maddi bagimsizligim olmadigindan dolayi onu terk edemeyecegimi, eger edersem cocuklarima bakamayacagimi dusunuyor. Sanirim bu olaylardan sonra biraz paranoya yapti ve baska birileri ile gorusuyor muyum diye sure
Boşanma davasında video kaydı delil sayılır mı?
Universite mezunuyum, esimin istegi nedeniyle evde kaldim ve cocuklarima baktim. Bundan hicbir sekilde pisman degilim ancak bu sure boyunca kariyer konusunda ilerleme sansim varken benden bu sansi aldi ve su anda maddi bagimsizligim olmadigindan dolayi onu terk edemeyecegimi, eger edersem cocuklarima bakamayacagimi dusunuyor. Sanirim bu olaylardan sonra biraz paranoya yapti ve baska birileri ile gorusuyor muyum diye sure
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar;
Öncelikle altını çizerek söylemek lazım, açacağınız boşanma davasında muhakkak avukat desteğinden faydalanın ki hak kaybına uğramayın, en aza indirgeyin.
Başkaca bir delilin bulunmaması, şiddetin varlığını ispata ilişkin bu videoların kayda alınması zorunluluğu hasıl olduğundan elinizde bulunan videolar hukuka aykırı delil olarak nitelendirilmeyebilir ve hükme esas alınabilir.
Ancak boşanmayı düşünüyorsanız ve halen şiddete uğruyorsanız yapacağınız ilk şey yaralama sebebiyle şikayetçi olmak ve konuttan uzaklaştırma talep etmeniz olacaktır. Akabinde uzaklaştırma süresi içerisinde boşanma davasını açarak nafaka ve velayete ilişkin taleplerinizi ileri sürebilirsiniz. Müşterek çocuklarınız ve sizin için ayrı ayrı nafakaya hükmolunacak olup eşinizin serbest meslekle uğraşıyor olması, halihazırda zarar ediyor olması nafaka ödenmesini engellemeyecektir.
Eğer evlilik birliği içerisine sadakat yükümlülüğüne aykırı davranış sergilemişseniz, başka bir erkek ile görüşmeniz olmuşsa ve buna ilişkin eşinizin elinde deliller var ise kusur noktasında aleyhinize kullanılabilecektir. Velayet noktasında haysiyetsiz hayat sürme, alkol, madde bağımlılığı, görevi savsaklama gibi eylemler bulunmadıkça ve talep oldukça elbette velayetin anneye verildiğini biz uygulamada görmekteyiz.
Telefon dökümlerinde hayatın olağan akışına aykırı olacak şekilde yani gece geç saatlerde, gün içerisinde birden fazla kez ve uzun olacak şekilde başka numaralar ile konuşma kayıtlarınız var ise bu da başka delillerle desteklenmesi halinde aleyhinize kullanılabilecektir.