Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar olayın üstünden tam 1 gün 3 saat geçti ve bişey yok halen yorum sizin
Güncellemeler
+1 yıl
Olay 3 günü geçti bilginiz olsun halen bişey yok. İnternette dava açıldı ise 37 gün içerisinde kağıdın gelebiliceği yazıyor fakat dediğiniz gibi yapıldımı yapıldı ise o kadar uzun süreceğini yorumlarsanız sevinirim. Rahatsız ettiğim için özür dilerim son kez soru güncellemesi yanıt verirseniz mutlu edersiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
knkm eğer kızında onayını sunduğu mesaj varsa sorun olmaz
Kızın ailesi peki neden bizi arayıp böyle küfürler etti ve polise gidicem diyerek kapattı yüzümüze
eğer ses kaydı varsa hakaret davası açarsınız kardeşin ceza almaz %90 knkm
Bizim içimizde hala şüphe var.
siz olsanız önce hakaret küfür edip hadi bunları da göster deyip polise gidiyorum diyerek kapatırmıydınız ve şikayeti nasıl düşünürdünüz
Ses kaydı var bu arada
hayır ben olsam küfür etmezdim neden böyle bir durumda olduklarınıçözüm bulmamızın gerektiğini falan söylerdim yani
Sence şu an napıyordur onlar
eğer şikayet etselerdi karakola çağrılırdınız
Olay yaşanalı 2 saat oldu bulucam seni falan demişti
aynı şehirmi
Hayır uzak
Kız Tekirdağda biz ise İstanbul
he knkm şikayet etseydiler çoktan karakoldaydınız
Umarım bir şey olmaz adam artık neye güvenerek küfür etti kendi numarasından arayıp polise vercem falan dedi bilmem ama kardeşim bir süre telefon kullanmayıp ders alsa daha güzel olcak
knkm eğer 16-18 arasındalarsa bu azgınlıkları normal
Tamam normal karşılarız da ama ceza yediği zaman ya da aldığı zaman onun için kötü olacak
evet ama kızın rızası varsa sıkıntı çıkmaz bide sanal knkm hiç sıkıntı olmaz ilişkiye girselelerdi sıkıntı olurdu
Bizim ki çok korkuyor ama maalesef anlamıyor :/
biraz gözünü korkut merak etme sanal olduğu için sıkıntı yok
Güncel bir gelişme var şimdi aslında pek gelişme sayılmaz kız foto ve bio falan kaldırmış büyük ihtimalle de onu engelledi ama emin değilim çünkü hesabı dondurdu bizimki
Ve eve hala gelen giden yok sanırım bişey yapmadılar ya da hesaba giren başkasıydı
olabilir knkm bir 2 hafta birşey olmazsa sorun olmaz
Bu arada çok sağol teşekkür ederim bilgilendirmelerin için
Benim telefonla ve sosyal medya ile alakam olmadığı için fazla bilmiyorum bunları olayları falan
Tek takıldığım yer discord ve KS onun dışında kullanmam ben :D
rica ederim iyi eğlenceler
Bu adam halen aramaya devam ediyor
Acaba amacı nedir?
neden arıyorsun de kızın azgın bizim çocuk azgın sexting yaptılarse ne oldu kardeşim kızına birş eymi yaptı de knkm kardeşinde de sexting yapacağına xvdeo eksik yazdım bilirsin o sitede family step japan izlesin oyle istediğini yapsın fazlada abartmasın
Amaci peki nedir sizce
Açmadım hiç
knkm amacı gö korkutmak ve para koparmak olabilir dikkat edin
Engelleyimmi napayım buni
Sapık gibi bir normal bir wp den görüntülü normal falan arayıp duruyor
boş ver veya istersen bi cevap ver
Cevap verirsem amacına ulaşmış olacaktır açmicam
en iyisi knkm arayıp dursun salak heif
Arasin sorun değil ama biz korkuyoruz bu seferde
korkma knkm şikayetçi olsaydi şimdiye kadar kırkkez sizi karakola çağırmışlardı
Özür dilerim başını şişirdim ama merak ettiğim bişey var
Mesela gidip alay eder gibi şikayet etsem mi etmesem mi diye alay etse ya da foto atsa para istese vermezssen şikayet edicem dese bu neye girer
şantaj'a girer knkm şikayetçi olabilirsin
Reis kız WhatsApp'tan da engellemiş ya da ppyi kaldırmış bunun anlamı ne bilmiyorum
Bazı yerler geçmiş olsun islahevine falan gircek yazmış
bak knkm sanal olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum engellesinler sorun değil knkm eğer şikayet etselerdi 5 -6 saat içinde 50 kez şikayet ederlerdi
Kız önceden şikayet edicez dediği zaman engellememişti şimdi kız engellemiş ya da Pp yi kaldırmış ikisinden birisi olmuşt
knkm kız mı dedi yoksa babasımı bi karar ver
Neyi aga dediğini anlamadım
Engellediyse ya kız engelledi ya da babası
Benim bir bilgim yok
knkmkim arayıp şikayet edeceğiz küfür hakaret etti yoksa
Şimdi şöyle babası arıyor küfür ediyor polise gidicem diyor olay olalı zaten 7-8 saate yaklaştı sende biliyorsun
Kız buna yarım saat kadar önce de WhatsApptan falan engel atmış.
Ve bizimkinin korkusu şu an şikayet edilip çağırılması ve bir insan bunun için gidebilir evet ama küfür ede ede söylenip sonra da gidilmez ki
Bazi arkadaşlarım da git sende onu şikayet et sürekli arayıp rahatsız edip küfür ediyor diye söyle dedi
yani evet ama onlar şikayetçi olursa sende git hakaret davası aç
Şikayet edildiysen evine 1-2 gün içinde zarf gelir diyenler oldu
ya knkm şikayet edildiğinde heleki böyle bir durumda aranıp ifadeye çağrılırsınız yani karakoldan ararlar eğer dava durumu olursa tebligat gelir
Aga onu bende biliyorum ama sen anlamadın galiba
Biz ne zamandan sonra güvende hissedebiliriz kendimizi
Ben onu soruyorum ya ben anlatamadım ya da sen yanlış anladın
knkm açık açık sor sıkıntı yok
Sorum şu an ne zamandan sonra bişey olmaz geçti gitti artık meselesi
Yani kaç saat ya da gün
Adam sözde gidiyordu şikayete ama bişey yok
knkm 2 3 hafta içinde tebligat gelmez ise veya e devletten bakarsınız dava dosyalarına falan birşey yoksa temiz olur
sıkıntı etme
Aga ya engeli kaldırmış ya da foto koymuş yeniden bilmiyorum şu an ppsi var wp de
Kaldırdı ise neden kaldırdı fikrim yok
Kız şikayetçi olursa sıkıntı olur
Ama çocukla ilk başta baya bir sanaldan yapmışlar kız rızasıyla kabul edip girmiş ve şikayet ediyor ikisi de 18 yaş altı bunlara ne olcak
Kardeşim fark etmez yaşı küçük olsun veya olmasın çocuk şube gönderirler kızda ailesinden korkmayıp kendi istediğimde yaptım derse çocuğa sıkıntı olmaz eğer beni zorladı gibisinden bi ifade verirse iş sıkıntıya girer
Ama mesajlarda kendisinin kabul ettiği yazıyor izin verdiği vs bende okudum
Tamam o zaman polise giderseler siZde kanıt olarak mesajları gösterin pek bi ceza almaz ama yakın tanıdğını avukat felan varsa bi danışın derim belli olmuyor bu konularda tam
Pek bi ceza almazdan kastınız ne peki. Hapise falan gitmeyecektir inş
Mantiken kız kendi istemişsin buna ceza verirler mi bilmiyorum
Umarım bir şey olmaz bazıları da o da hakaret etmiş diyor bazıları mahkeme bunları mi takacak diyor bazıları da hiç bir şey olmaz yaşları küçük diyor
Suç soyle polise
İyide ben ne diyebilirim şimdi suçsuz hangi taraf oluyor
İki tarafta rızası ile bu işi yapıyor ve sonra da babası benim telefonumu arayıp polise gidicem diye küfürler yağdırıyor
hakaret yüzünden sizde şikayet edersiniz
Elimde ses kaydı var ve kardeşime olacak ceza hakkında bilginiz var mı ufakta olsa
bilmiyorum ama fiziksel olarak sıkıntı yoksa pek büyük sorun olacağını mantıklı bulmuyorum
Peki sizce bu kadar hakaret ettikten küfür ettikten sonra heleki kızın rızası varken gitmesi mantıklı mı
ne kadar rıza olsa da 18 yaş altı olduğu için suç.. anca kemik testi olur öylr kabul edilir hiç olmadı evlendirilir
Peki bizde şikayet etsek katıldı sonuçta
sizin hakaret her türlü işe yarar
Umarım öyle olur çünkü şu an kardeşim ve ben tedirginiz hatta baya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!