Kız kardeşimi sevgilisiyle çıplak gördüm?

ben 21-22 yaşındayım kız kardeşim 16 civarı öyleki ben evde canım sıkılıyordu korona nedeni ile ailemde gece yarısı işten ancak geliyor bende evde sıkılmaktan dışarı geziyim dedim açılma var biliyorsunuz bende gittim geldiğimde yatmak istediğim bir şekerleme yapayım diye ama odama çıktığığımda odanın kapısı tamamen açık kız kardeşim ve sevgilisi vardı yarı çıplaktılar öyleki sevgilisi olduğunu biliodum gençlik hevesidir diye ses etmedim ama bu durum olunca iş değişti hemen üstlerini giyip salona gelmelerini istedim ve bende salona gittim iyi ki o sinirle birşey yapmamışım her neyse sonra geldiler sevgilisine evine gitmesini ve birdaha kız kardeşimle sakın böyle şeyler yapmamasını emrettim sonra aldım karşıma kız kardeşimi böyle şeylerin yanlış olduğunu ve yaşının erken olup büyüdüğünde zaten bu tarz şeyleri yaşayacığını anlattım uzun uzun öyle ki utancından bugün karşıma bile çıkmadı bende fazla üstüne gitmedim ama böyle bir şey 1 kez daha yaşanırsa ne yapabilirim bilemem pls yaptığım yanlış\doğru mu deyin bence doğru ama burdanda görüş almak isterim
Kız kardeşimi sevgilisiyle çıplak gördüm?