Aile & Toplum Her sene aynı tarihte sosyal medyadan takip isteği atan komşu kızının derdi ne olabilir? Myystic Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tarihte mana aramaya çalıyorum da yok abi. Muhabbetimde yok kızla, sadece balkondan balkona iki kelime konuştuk o kadar. Gecenin köründe tekrar istek atmış, kabul etsem yine silip seneye aynı tarihte istek atacak. Derdi ne sizce? 😂 Trol soru değil, kendimden şüphe ettim soruya bakınca trol mü diye. Ahahah Her sene aynı tarihte sosyal medyadan takip isteği atan komşu kızının derdi ne olabilir? Cevapla Tarih Soruları Sosyal Medya Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ben_mari Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 73% +1 yıl Hahahaha çok garip seni ilk gördüğü tarih olabilir kendince anlam yüklemiş belli ki bence konuşmayı dene. Bu şekilde anlayamazsın. 0 2 Yorumla Myystic +1 yıl Beni ilk o tarihte görmüş olamaz. Konuşmaya değer bir şey yok bence, cani sıkıldıkça bana sarıyor galiba. 😂 Yorumla Ben_mari +1 yıl 😂😂 Yorumla
nismo Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Yakındaki insanları takip etmek istiyordur. Aranıyordur... 0 1 Yorumla Myystic +1 yıl Belasını bulur bence böyle sadece 🙃 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Demek ki hep o tarihte birileri ile sevgili olup ayrılıyor 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bu kızla bu konuyu konuşmak şart. Burada tahminler bile devre dışı kalıyor :) 0 0 Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Sana aşık olmasın al başına bela hdhdhfhgh 0 8 Yorumla Myystic +1 yıl Güzel kız, bana bakmaz bence. Xnsmzm Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl Bence yeşil ışık yakalım kanka Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl Bu sefer o değil sen istek at aynı tarihte sndnsndnsnd Yorumla Myystic +1 yıl Ahaha unutmazsam denerim ama boş şeye vakit harcamaya gerek yok dnsnsnam Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl Vdhdhchfhf her sene aynı şeyi yapan kız biz niye yapmayalım ki jsndmsndmsnd hem kız güzelmiş yani dene bence ya kaçırma nsndmwmfs Yorumla Myystic +1 yıl Sen kimsin ben seni biliyorum galiba sen onu söyle djaksk Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl Ben oyum aslında andnandnanxn Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl Ben kimim be ben ihtimaller perisiyimm sbxnsndns Yorumla
nny636 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl yıllık rutin kontrol 😂 0 1 Yorumla Myystic +1 yıl Neyimi kontrol edecek allasen 😅 Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı. Tuhaf esrarengiz işler hmm 0 0 Yorumla
MuhammedAliSavat Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 616 cevap paylaştı. Kabul et geç usta ya ama tarih kısmı enteresan 0 1 Yorumla Myystic +1 yıl Sildim bile 😅 Yorumla
KediimBenVeYatağım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sana aşık 0 2 Yorumla Myystic +1 yıl Ben her seferinde seni engelliyorum niye gelip duruyorsun :d Yorumla KediimBenVeYatağım +1 yıl Farkında bile değilim dur bu sefer ben engelliyim Yorumla
YazılımcıKız Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kabul et 😂 0 1 Yorumla Myystic +1 yıl Artık çok geç, sildim xkakzk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hahahaha çok garip seni ilk gördüğü tarih olabilir kendince anlam yüklemiş belli ki bence konuşmayı dene. Bu şekilde anlayamazsın.
Beni ilk o tarihte görmüş olamaz. Konuşmaya değer bir şey yok bence, cani sıkıldıkça bana sarıyor galiba. 😂
😂😂
Yakındaki insanları takip etmek istiyordur. Aranıyordur...
Belasını bulur bence böyle sadece 🙃
Demek ki hep o tarihte birileri ile sevgili olup ayrılıyor
Bu kızla bu konuyu konuşmak şart. Burada tahminler bile devre dışı kalıyor :)
Sana aşık olmasın al başına bela hdhdhfhgh
Güzel kız, bana bakmaz bence. Xnsmzm
Bence yeşil ışık yakalım kanka
Bu sefer o değil sen istek at aynı tarihte sndnsndnsnd
Ahaha unutmazsam denerim ama boş şeye vakit harcamaya gerek yok dnsnsnam
Vdhdhchfhf her sene aynı şeyi yapan kız biz niye yapmayalım ki jsndmsndmsnd hem kız güzelmiş yani dene bence ya kaçırma nsndmwmfs
Sen kimsin ben seni biliyorum galiba sen onu söyle djaksk
Ben oyum aslında andnandnanxn
Ben kimim be ben ihtimaller perisiyimm sbxnsndns
yıllık rutin kontrol 😂
Neyimi kontrol edecek allasen 😅
Tuhaf esrarengiz işler hmm
Sevgili olursanız kutlarsınız diye
Kabul et geç usta ya ama tarih kısmı enteresan
Sildim bile 😅
Sana aşık
Ben her seferinde seni engelliyorum niye gelip duruyorsun :d
Farkında bile değilim dur bu sefer ben engelliyim