Erkekler kendilerini ne sanıyor bu şekilde mutlu edip mutlu olacaklarını mı sanıyorlar?
Bu güç bu şey nerden geliyor merak ediyorum?
Bu güç bu şey nerden geliyor merak ediyorum?
Kanıtlı bir mesaj alıp Cimere başvuruda bulun bak bakalım ona neler oluyor, bu ne terbiyesizliktir tamamen ahlaksızlık örneğidir. Hakkını savun kendini öyle bir kepazenin ellerine bırakma şu an sana aşık olduğunu zannediyor fakat peki yarın? o yüzden onlardan uzak durmak en iyisi.
Bu tip omurgasızlar korkudan beslenir. Karşısında aciz ve korkmuş bir kadın görünce , bu korkuyla her şeyi yaptırmaya çalışırlar. Umursama ve ciddiye alma. Şikayet et diyeceğim , ama adalet olmayan bir ülkede kimi kime şikayet edeceksin. Allah Türkiye'de yaşayan kadınların yardımcısı olsun.
Erkeklerin Hepsi Abaza Ben Hariç Kızlar Sevmeyi Bırakınca Tehdit Şantaj Taciz Yaparımlı Konuşuyo Erkekler Ama Beni Sevmeyene Böyle Yapmam Yolun Açık Olsun Derim Olur Biter
Ne çirkin bir kin ve laf bu hastalıklı şizofren yaratıklarının topunu meydan dayagına çekmek lazım. Analarından emdikleri süt k, clarından gelmeden bize rahat vermeyecekler belliki
Cevap
35Cevap
yanında bıçak taşı taciz ettiği gibi sapla bak görsün ebesininkini it oğlu it veya biber gazı bulundur sana tavsiyem gözlerine ve vinsel organına ve poposuna sık yansin it
O tavizi sen vermişsindir serseri kişilerlede ilişki yaşamamayı tecrübe edindin umarım, mesaj göndermiş ise bunu savcılığa şikayette bulun olan oldu ders çıkar önüne bak
Bole bisi olmaz kız istemiyorsa ne olursa olsun erkek cekıp gitmeli ısrar etmek anlamsiz bir kız hayr diyorsa ewet olmaz o baskıyla zaten olacaksa ondan keyif almazsın
Keşke adaletimiz ve yargımız işlese de böyle soruları görmesem artık şikayet et desem taciz edeni tebrik edip gönderiyorlar
Sapıi ve sapkın biri bence kendi gücünü kontrol altına almalı
Şimdi burada erkek toplumunu hedef alarak eleştiride bulunman yanlış sana bu ifadeleri kullanan kardeşim nun karaktersizliği
kardeşim yazdım kardeşim diye çevirdi mk😁
Yok ağız tadıyla küfür bile edemiyoruz olmamış bu uygulama 😏
Ona erkek degil hayvan drnir csbuk ozur dile bizden
Bu büyük günah korkutmak yanlış.. sonuçta herkes istediği insanla olur bu medeni bir düşünce ve kimse itiraz edemez
Sürekli yorumlarıma yazmayın lütfen
Bunun sebebi kızların saçma sapan adam dediğin şöyle olur böyle olur kıza tutar yapışır gibi tabirler kullanmaları
böyle bir şey diyen birinden davacı olmadan bırakmak yapılabilecek en büyük hatadır. Böyle konuşmaya cesaret eden biri her boku yapar.
O zaman gidip de serseri erkeklerle konuşmayın sonra öldürüldü diyorsunuz
Cumhuriyet savcılığı diye bir yerin olduğunu hatırlat.
"erkek" oldukları ama "adam" olamadıkları için böyleler kanks
Cimere şikayet et kades diye bir uygulama onu indir kadınlara yönelik uygulama
Lütfen böyle birşey duyduğun an şikayet et kadınlarında hatası bu oluyor genelde lütfen şikayet et
Edepsiz işte ya hu 😠😠😠
Şeref yoksunu, ahlaksız
Ve hala onunla görüşen sen
Şikayet et ya da yerini söyle gidip dövelim.
Haciz erkektir bir sey yapamaz
Başına bela olacak gibiyse şikayet et.
Bunu diyen erkek değil şrefsizdir
Beyni bedenini terk eden insan müsfettesi
polise ver sonra haberini okumayalım
Kadınlar hep öylelerini seviyor maalesef.
sende bunu polise vermiyosun?
o ne demek ya muz cumhuriyeti mi burası
Şerefsiz diyoruz o tip erkek bozuntularına
Utanmaz erkek serefsiz
git şikayet et direkt
Şikayet et tatlim benim cezasını çeker
Neden öyle dediği ortada anlasana
Öyle erkeklere karşılık verme havlar havlar durur
bebeğim şikayetçi ol öyle kalsın
Sana mı dedi bunu?
Burdan konuşmakla da zor ama kendini korumaya çalış, ailene haber ver
defolup gitsin
şerefsşz evladı o
Savcılığa şikayet et
Bencillikten geliyor
Pisler😒
troll
sen ne isen, hergün bi olay yaşıyorsun zaten.
sanırsın afrodit
aynn knk, kesin yaşamış sındır 👏
👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?