AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
etkiler.. çocuğun babasi kalkar da mahkemede ben cocuguma sıcacık ev ortami sunabiliyorum , evde kendi odasi kendi oyuncaklari , kendi masasi bilgisayari olacak , benim yanimda kalirsa evde buyuyecek annesinin yaninda kalirsa sığınma evi köşelerinde tanımadığım insanlarla birlikte buyuyecek derse işler degisebilir.. ama tabi oncelikli olarak mahkeme cocugun yaşını göz önünde bulunduracaktir.
Ailem var ama abim şizofreni ama raporun kalkma ihtimali var mahkeme ailemle yaşamama sakınca bulmazsa onlarla yaşayacam oda olmazsa anneannemle köyde yasayacam oda olmazsa sığınma evi oda olmazsa ben calisacam annem gelip gidip çocuğuma bakacak
Ben yavruma sahip olmak için iki ameliyat geçirdim doğana kadar 257 iğne yedim 6 çocuk kitabı bitirip 1 defter özet çıkardım o benim herşeyim benim babam gecen yıl vefat etti babamın acısı kadar büyük bi acı görmedim baba demek can demek ciğer demek karaciğer yetmezliği vardı benimki uyarsa verecektim ama malesef veremeden kaybettik babamın şu an yaşayacağını bilsem ömrümün çoğu onun olsun isterim ama bana anne apayrı birşey bi çocuk babasız zarda olsa zorda olsa büyür ama annesiz sürünür
Ve eşime aylar evvel sorduğum bi soruydu bu annesiyle babası o küçükken anlaşamıyormuş ya annenle babam ayrılsaydı kimle kalmak isterdin dedim annemle aç kalmayı ama annemle kalmayı tercih ederdim dedi
Baban için başın sağolsun , inşallah mekanı cennet olur.. Anneninde sana desteği ile kalacak yer konusu sığınma evine kalmadan bir çözüm ile hallolur o zaman.. Sığınma evinde çalışan bir memur tanıdığım var.. onun anlattiklarindan biliyorum, Sığınma evinde normalde en fazla bir sene kalinmasina izin veriliyor.. senin cocugun oldugu icin bu süre en fazla iki seneye çıkıyor.. sonrasinda zaten bir iş bulup kendi düzenini kurup ayrilman isteniyor.. yani sığınma evi öyle uzun uzun yillar kalinabilecek bir yer degil.. inşallah çocuğunun velayeti sende kalir.. Allah yardimcin olsun.
Aminnnn saolun teşekkür ederim
Hayır etkilemezde abla hayırdır inşaALLAH?
Aslında ailem var evim var herşeyim var ama abim şizofreni hastası raporu yıllar önce alındı ama şu an iyi zaten bi kaç ay önce gittiği muahede iyi olduğunu belirtti annemde vasi olarak onayladı rapor inceleniyor ama yinede belki rapor kalkmaz diye korkuyorum eşim beni abimle tehdit ediyor velayet konusunda abimin hastalığını kullanacağını söylüyor çocuk 2 yaşında ya bende o yaştaki bi çocukla ayrı eve çıkamam yani çalışamam ailemle yaşamaya mecburum ailemle yasarsam çocuğumun alınma ihtimali var bende 2 yaşındaki çocukla çalışamayacağım için en kötü ihtimal sığınma evine giderim dedim 😏
Abla sıkma canını ALLAH sana sabır versın rabbım seni meleğinden ayırmasn üzülem korkma sadece dua et kımın hakkıysa o alsın çocuğunu inşaALLAH rabbom sanada hüç kuvvet versın
Bu durumda mahkeme belki kocanıza verebilir çocuğu üzülerek söylüyorum ama bu sizin için bir sansta olabılır aslında olaya farklı bor yonden bakacak olursak eğer
En kötü ihtimal çalışacağım annem gelip gidip bakacak elden gelen birşey yok
Mesleğin var mı abla
Bu arada 1 yaşındaki çocuk kimin hakkı olabilir sizce bi çocuk babasız zarda olsa zorda olsa büyür ama annesiz sürünür
Buna mahkeme karar verır ablacım siz yeterlı görüşleri sunarsanız hakime cocuk size verılebılır
Üniversite okudum ama diplomayı alamadım yani lise mezunuyum ama babamdan kalan 600 lira kadar bi emekli maaşı var oda ancak kiraya yeter
Sanırım bır sey yazdın abla bildirm geldı ama burda bır sey yok?
Abla?
Ablacım sabırım1ters bir sey soyledım
Amacım inannın sadece yardmcı olmak
Alttaki yorumları okudumda ALLAH yardımcın olsın abla