Bella Hadid ülkesi için ağladığı gönderisini paylaşmış kız da diyor ki Bella'nın gözeneği var artık rahat uyuyabilirim konu bu mu gerçekten? En dramatik olaylarda bile başkasında kusur aramak nasıl bir açısı böyle? Bazı kızları anlamak gerçekten güç.
istemesek de sosyal medyadaki mankenlerle ve gerçeği yansıtmayan gönderilerle kendimizi kıyaslıyoruz. ve yeterince iyi olmadığımızı düşünebiliyoruz, özgüvensiz hissedebiliyoruz. oysa ki her insanın kusurları var sadece sosyal medyada gösterilmiyor. ve insanlar kendinde olan kusurları başkasında görünce sandığı kadar da yetersiz berbat olmadığını hissediyor. tabi ki bella ağlıyor bu fotoğrafta kusurlara odaklanılması kötü ama herkesin kusurları olduğunu hatırlamamız gerekiyor bazen
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu özgüvenle alakalı. Ama başkasının kusuru bizi mutlu ediyorsa bizde bir sorun var demektir. Yani çok yanlış bir düşünce geliyor bana. Sadece bu değil, her konuda başkasının mutsuzluğundan ego tatmini yapan iyi ki onun gibi değilim diye içini rahatlatan insanlar var toplumumuzda. Bu bakış açısı benim hiç sevmediğim olay.
yani gerçek hayatta bu şekilde kıyaslamak hoş değil ama konu sosyal medya olunca sürekli mükemmel olmaya çalışıp yetersiz hissediyoruz. yanlış bir davranış belki ama arada insan olduğumuzu hatırlamaya ihtiyacımız var
bir insan neden ağladığı anı paylaşır ki? bana hiç samimi gelmiyor bu. tamam ülkesi için üzülmesi ağlaması çok normal de ağlamasını paylaşması çok saçma
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle paylaşım yapılabilir samimi bulmuyorum diye ama onca şey arasında kusura dikkat çekmek çok yanlış bir bakış açısı.
Düşüncesiz değil hepsi acımasız işte bu yüzden kızlara değer vermiyorum. Obje olarak görüyorum daha kendi cinsine saygısı yok ben insan yerine koyamam.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olayı kızlara düşman olmaya nasıl getirdin? Evet, büyük çoğunluğu öyle olabilir ama bu, tamamını kapsamaz ki.