Aile & Toplum Bir araba markası olsaydın hangisi olurdun söylim mi? çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Yapay Zekaya Sor Sadece markasını söylerim hangi model olduğu Felan size kalmış 😆 Güncellemeler+1 yıl Dengesizler gelmesin soruma sjsjsu Bir araba markası olsaydın hangisi olurdun söylim mi? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Boavistanın dün gece sorduğu soru bu neyse söyleyebilirsin 0 3 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl O kim? Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl bosver Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Senden olsa olsa suziki olur Yorumla
Raccoon Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Devrim 😊 hem tek olması bakımından çok özel hem de ilk olması açısından çok anlamlı. 0 0 Yorumla
BŞKNTLİ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Olur 1980 ler den Almanların hızlı araçların dan olsun 0 0 Yorumla
ezdirmemsana Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 63% +1 yıl Ben araba değil ama sevdiğim araba devrim dunyada 1 tane var 😃 0 0 Yorumla
Cconstantinee Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Ben Ferrari olmak isterdim ama anadol neyime yetmezdi Saygılar. 0 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Söyle hadi Böyle janjanlı güzel bişi amaÇok rahatsız etmeyen ses çıkarmayan bişi olmalı 0 0 Yorumla
BenBeko Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle bir italyan devi ve canavarı olan Lamborghini 0 0 Yorumla
EylulVera Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Mercedesten asagi kabul etmem 😀 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl At arabası uygun mu 😀🤣 Yorumla
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl çıtır hasarlıyım dosta giderim 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Honda sjsj Yorumla
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Söyle ama havalı bir şeyler olsun 🙂 0 3 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Bugatti😆😀 Yorumla redflowers008 +1 yıl Ayy teşekkür ederim, tofaş falan bekledim inadına 😄 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Havalı şeyler istedin geri çevirmek olmazdı 😀 Yorumla
Sorucu111 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Tofaş olurdum kesin 😂 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Tofaş sjjsa Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Söyle. 1 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Renault Yorumla
Minnoşumbne Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyleee 1 4 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Kartal sjsj Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Kartal diyince aklıma bjk poku geliyor çıldırıyorum Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Ssjsjs boş ver sadakamız olsun garibanları sevindirmek sevaptır 😀 Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Şsmflskfls ay evet haklısın ya Yorumla
_LydiaMartin_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Söyle 🙄 1 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Dacia Yorumla _LydiaMartin_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Ferrari ama çabuk bozulanlarından sjsjs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Lan o ne demek, bozuk mu atıyorum ben 🤨 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben tofaş😂 1 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Tofaşk sjsja Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Oluur 1 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Aston martin... Yorumla
Yorgun4040 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl soyle 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Lada Yorumla Yorgun4040 +1 yıl Hmm Yorumla
Yuuffffx Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Olur dostum 😊👍 0 3 Yorumla Yuuffffx +1 yıl Klasik olsun biraz Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Ford Yorumla Yuuffffx +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Söyle 🙄 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Mercedes Yorumla Xxxdilaraxxxx +1 yıl Immm iyi :)) Yorumla
RamiRami Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Hyundai Yorumla
Cimbom31905 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Dengelimi gelsin😁 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Mini.. Yorumla Cimbom31905 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Söyle Alman olsun 0 3 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Dodge Yorumla LacivertGandalf +1 yıl One lan insan bir Audi de Mercedes der Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Hadi len sjsjsj Yorumla
BilinmeyenKiz5454 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Citroen Yorumla BilinmeyenKiz5454 +1 yıl Güzel Yorumla
naznaznazli Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Neymis bakalm😂😂sksjskskk 0 3 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Senden çok iyi mini olur 😀😆 Yorumla naznaznazli +1 yıl Nie😄 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Araba seni yansıttığı için 😀 Yorumla
eexeelanss Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Soyle 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Mitsubishi Yorumla eexeelanss +1 yıl Evo mu kanks Yorumla
NotApproachh- Takip Et Xper 5 Yaş: 93 , eic 100% +1 yıl Neymişş söyle? 0 6 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Proton😀 Yorumla NotApproachh- +1 yıl Neden proton Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Bilmem içimden öyle geldi Yorumla NotApproachh- +1 yıl 🙄 bir golf olmayı tercih ederdimsende murat124 😀 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Ahahaha o zaman golf ol seni mi kıracammm😀 Yorumla NotApproachh- +1 yıl Tamam o zaman anlaştık😀 Yorumla
Ertenarif1717 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Söyle kanka 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Toyota Yorumla
Sera15 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 4 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Iveco Yorumla Sera15 +1 yıl teşekkür Yorumla Sera15 +1 yıl 😒😒 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Rica Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Lincoln Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyle😂 0 4 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Opel sjsjs Yorumla mysticalstarfish +1 yıl İyiymiş😂 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Daha iyileri var nankörlük yapmıyorsun helal olsun sana minik 😆 Yorumla mysticalstarfish +1 yıl 😂😂 Yorumla
denizsoruyoooor Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hadi söyle 0 8 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Seat... Yorumla denizsoruyoooor +1 yıl Bu mu yani beğenmedimmmm Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Ne istersin sjsj Yorumla denizsoruyoooor +1 yıl Range rover evoque iyi olurdu şimdi Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Yok o kimseye gitmez sjsus Yorumla denizsoruyoooor +1 yıl Sanada el arabası olur anca Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Eyvallah shshs Yorumla denizsoruyoooor +1 yıl Güle güle kullan Yorumla
Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı. Söyle kardeşim 0 7 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Mini Yorumla Kptknn +1 yıl Oldumu şimdi 😂🙄 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Bence güzel araba sjsjsj Yorumla Kptknn +1 yıl Aga nefret ediyorum Tofaş desen bu kadar zoruma gitmezdi 😂 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Tamam sende tofaşların arasına katıldın 😆 Yorumla Kptknn +1 yıl Birgün devran döner bir soru altında bende seni mutlu ederim kardeşim benim 😂😂 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Eyvallah reis sjsjs Yorumla
Bilinmeyenkdn__ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Şahin dersin sen bana a*k 0 3 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Sen kendine güzel bulmuşsun benim söylememe gerek kalmadı sjsjıs Yorumla Bilinmeyenkdn__ +1 yıl Al işte sjkxksksw yok knk bu iyi değil söyle Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Şahin iyidir 😆 Yorumla
Hakkanix Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Tofaş kardeşim sksk Yorumla Bir_adam_ +1 yıl Nckin Sonunda ix Var diye mi😀 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Ondan kaynaklı olabilir sjsjs Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet lütfen 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı. Tofaş dhdhdhdhdhdh 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Boavistanın dün gece sorduğu soru bu neyse söyleyebilirsin
O kim?
bosver
Senden olsa olsa suziki olur
Devrim 😊 hem tek olması bakımından çok özel hem de ilk olması açısından çok anlamlı.
Olur 1980 ler den Almanların hızlı araçların dan olsun
Ben araba değil ama sevdiğim araba devrim dunyada 1 tane var 😃
Ben Ferrari olmak isterdim ama anadol neyime yetmezdi Saygılar.
Söyle hadi
Böyle janjanlı güzel bişi ama
Çok rahatsız etmeyen ses çıkarmayan bişi olmalı
Kesinlikle bir italyan devi ve canavarı olan Lamborghini
Mercedesten asagi kabul etmem 😀
At arabası uygun mu 😀🤣
çıtır hasarlıyım dosta giderim
Honda sjsj
Söyle ama havalı bir şeyler olsun 🙂
Bugatti😆😀
Ayy teşekkür ederim, tofaş falan bekledim inadına 😄
Havalı şeyler istedin geri çevirmek olmazdı 😀