la yok ya kjlgsalkjgskjllkşakjaşlkg sağ ol kankam çok yardımcı oldun <3 he birde onlar mı geliyor biz mi gidiyoruz bizim burda her iki tarafda istemiyor :D
Dershanede ortamın nasıl olur bilmem ama sokakta yürürken gelip teklifler falan olmaz öyle şehir efsaneleri duyduysan unut. rica ederim ayrıca.. sen nereden gidiyorsun?
Gümüşhane :D bizim burda deniz yok o yüzden İzmir yok be ben çok ahlaklı bir insan olduğumu düşünüyorum birde ev filan tutcam o yüzden insanını öğrenmem lazım bizim burda herkes sağcı felan ben tam bir sosyalistim sapın kadar fakir halkın yanındayım :)
Bak sana bişey diyim mi keramet denizde de değil. misal antalyada mersinde falanda deniz var ama yok yani sokaklarda yürürken tr de olduğunu hissediyorsun. İzmir gerçekten avrupadan bir şehir gibi. ve insanların solcu olduğu sanki alınlarında yazıyor... asiri yardimsever insanları.. güzel yere gidiyorsun yani endişelenme ayak uydurursun her turlu
sağ ol mutlu ettin beni <3 ben zaten o tip insanlarla daha iyi anlaşıyorum espri felan muhabetleri hoş oluyor bizim burdakiler allah var peygamber var başka muhabbet yok gök tanrıya inanıyorum bu arada :D
Gümüşhane de öyle bir yer mi bilmiyordum.. ama bak seni bi konuda uyarmak isterim ben yaptım çünkü o hatayı. geldigin yeri yani gumushaneyi insanlarının nasıl yobaz falan olduğundan dem vurarak kötüleme. hani aa bak bu sevmiyor orayi demek ki yobaz değil bizden biri diye dusunmezler. ne kadar olursa olsun o da öyle bir yerden gelmiş diye düşünürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslında evler virane sokaklar yıkık dökük ama barların olduğu sokaklar güzel
anladım
insanı nasıl
birde ben izmirli değilim ters karşılaşırmıyım
Yok ya rahat ol. insani insandır yani aşırı sıcakkanlı rahat insanlardir. kabadayi ve dik dik bakan bir ayı değilsen sırıtmazsın.
anladım kanka
kızları nasıl sence :D
Kızlar güzel. dik dik bakma açık giyinenleri goreceksin cunku
Anlamadım kanka yni nasıl dik dik
Köyden inmiş gibi dikizleme milleti diyorum
la yok ya kjlgsalkjgskjllkşakjaşlkg sağ ol kankam çok yardımcı oldun <3
he birde onlar mı geliyor biz mi gidiyoruz bizim burda her iki tarafda istemiyor :D
Dershanede ortamın nasıl olur bilmem ama sokakta yürürken gelip teklifler falan olmaz öyle şehir efsaneleri duyduysan unut. rica ederim ayrıca.. sen nereden gidiyorsun?
Gümüşhane :D bizim burda deniz yok o yüzden İzmir
yok be ben çok ahlaklı bir insan olduğumu düşünüyorum birde ev filan tutcam o yüzden insanını öğrenmem lazım bizim burda herkes sağcı felan ben tam bir sosyalistim sapın kadar fakir halkın yanındayım :)
Bak sana bişey diyim mi keramet denizde de değil. misal antalyada mersinde falanda deniz var ama yok yani sokaklarda yürürken tr de olduğunu hissediyorsun. İzmir gerçekten avrupadan bir şehir gibi. ve insanların solcu olduğu sanki alınlarında yazıyor... asiri yardimsever insanları.. güzel yere gidiyorsun yani endişelenme ayak uydurursun her turlu
sağ ol mutlu ettin beni <3
ben zaten o tip insanlarla daha iyi anlaşıyorum espri felan muhabetleri hoş oluyor
bizim burdakiler allah var peygamber var başka muhabbet yok
gök tanrıya inanıyorum bu arada :D
Gümüşhane de öyle bir yer mi bilmiyordum.. ama bak seni bi konuda uyarmak isterim ben yaptım çünkü o hatayı. geldigin yeri yani gumushaneyi insanlarının nasıl yobaz falan olduğundan dem vurarak kötüleme. hani aa bak bu sevmiyor orayi demek ki yobaz değil bizden biri diye dusunmezler. ne kadar olursa olsun o da öyle bir yerden gelmiş diye düşünürler.
Ben maraş hakkında yapmıştım birkaç kişiye böyle konuşma. sonra fark ettim ki kendi ayağıma sıkıyorum
anladım gümüşhane biraz ırkçı birazda dinci bir şehir ama insanı ortalama iyilik severde
zaten pek polemiğe girmem
Aynen en iyisini yaparsın hadi iyi geceler
sağ ol kankam iyi uykular <3
Bana mesaj atar mısın birşey soracağım