Eveeet bu sefer ki soru değil. Birazda eğlenelim tanışalım öyle değil mi? Şimdiiii hazır tüm KS canları buraya toplamışken herkes yaşını ve sevdiği yemeği yazsın aynı olanlar tanışsın hadi bakalım 😃
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaşım 54 - Yemek benim için hayatıma renk katan ve yapımından zevk aldığım bir eylemdir. Bu konuda mütevazi olamayacağım, çok güzel yaparım elbette yemeyi de çok severim. Sadece karın doyurmak için değil, görsel olarak da özenle hazırlanmış sofraları severim.
En sevdiğim yemek çeşidine gelince, ayrım yapmak zor. Ama illaki fikir beyan etmek gerekirse sebzeli yemekleri daha çok tercih ederim. Etle sebzenin buluştuğu fırın yemekleri vs. Vee hemen her türlüsünü sevdiğim, sütlüsüyle, şerbetlisiyle vazgeçilmezim olan tatlılarrr... 🍪🎂🍰🍨😋00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zaman çok hızlı akıyor sanırm 37 oldum. Yemekte seçiciymişim en çok severek yediğim yemekler pirinç pilav üstü kuru fasulye ya da bezelyeli patates filan. Birde kokoreçe hayır demem kokoreç demiş ken olsa da yesem şimdi ahhh
Etiket için teşekkürler sende yazsaydın bari ne tür yemek seversin?00 Yorumla
+1 yılBen aynı yaş istemiyorum ki hatta yaşı küçük olan istiyorum benden... yaş 36 sevdiğim yemekler yani yemek ayırt etmem * bol salçalı veya soslu et ürünleri olacak ve en önemlisi de kısır
02 Yorumla- +1 yıl
Pardon elim çarpmış 26 yaş
- +1 yıl
Şöyle yorumları bir okudum da bayanlar kimseyle tanışmak istemem deis ben de tam aksi herkesle tanışmak isterim 😂😂
Yaş rakamda mevcut zaten😊
Ruh yaşına gelince o da bana kalsın😊
Yemek benim için mutfakta yapılan bir sanat olduğundan her türlü yemeği eğlenceli bir şekilde yapıp yerim..00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
112
Cevap
372Cevap
+1 yılBu soruyu bende kullanabilir miyim 😂
En sevdiğim yemek Kuru pilav21 Yorumla
Soran+1 yılTabikiiii😂
+1 yıl22 Etçilim diğer yemeklerden de bakliyatlı yemekler keşkek pizza mantı sulu köfte.. aklım hala hatırlayamadıklarımda 😅
10 YorumlaTanismak icin oncelikli olarak yemegi soran tek kisi olabilir misin 😂😂 yasim 23 en sevdigim yemek etli olan her sey birde kendi yaptigim pilav kadar güzel pilavlari severim
11 Yorumla
Soran+1 yılEe bide mantıken düşünürsek evlenmeden önce ise yarayacak en önemli faktörler bunlar 😂😂
+1 yılYaşım 25 yemekler desem daha doğru olur zeytinyağlı yaprak sarma, su böreği, içli köfte başlıca favorilerim arasında hepsini de güzel yaparım mütevazı olamayacağım 😎😅
214 Yorumla- +1 yıl
Bi aynılık yok ama anarşik yaklaşımla tanışmaya ne dersin 😂😂
- +1 yıl
Yemeklerim gayet geleneksel nasıl anarşik olabilirim ki ben 😄
- +1 yıl
Giriş bölümü için dedim onu , yemeklerinde geleneksellikten ayrılma zaten 😄😄
- +1 yıl
@Sschopenhauerr Fark ettim onu zaten ☺
- +1 yıl
Işığın rengi kırmızı mı diyosun 😄 ey @firarperestruh
- +1 yıl
@Sschopenhauerr Oradan herkese yeşil ışık dağıtan biri gibi mi duruyorum 😅
- +1 yıl
Ne münasebet @firarperestruh
- +1 yıl
@Sschopenhauerr Şaka yapıyorum ya sıkıntı yok ☺😄
- +1 yıl
@firarperestruh bi halini vaktini sorarız arada asadafs
- +1 yıl
@Sschopenhauerr Biz de sorarız ya :)
- +1 yıl
Başlatıyorum o vakit :)
- +1 yıl
@Sschopenhauerr Gönder gelsin buyurun
- +1 yıl
Sen de göndersen daha makbul gibi
- +1 yıl
@firarperestruh
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Davet için tsk
Tanışmaya gerek yok
Tavuklu pirinç ve bulgur pilavı
Patates oturtma
Patates kızartması
Sucuklu pastırmalı yumurta
Bi suru varki
Sebze yemekleri iih ne yazikki00 YorumlaYaşım 36 en sevdiğim yemek yaprak sarma😋kimseyle tanışmak istemem.
Teşekkürler.50 Yorumla
+1 yıl26 İskender 😎emret komutanım diyesim geldi 😂😂😂😂👻
50 Yorumla1991.02.07 kova kebab. sakin sessiz biri indtikam almayi seven resim okey muzik pop metal dj turku guzel ne varsa severim en cok hayallerimi gerceklestirmekten zevk alirim.
11 YorumlaYaş:26 boy:178 ızgara, döner, tavuk şiş seven kızları bekliyorum :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl32
Genelde yemek seçen biri değilim.
Ama vazgeçilmezim Etli Nohut ve Pilav ❤425 Yorumla- +1 yıl
En sevdiği yemek Etli nohut ve pilav olan birisini ilk kez görüyorum. 😊😊
- +1 yıl
Damak zevki
- +1 yıl
Tabii zevkler ve renkler asla tartışılmaz, haklısın. 😊😊 sadece nohut yemeğimi çok seven bir kişi gördüm demek istedim. Yoksa bende nohut yerim, ama hayatta kalmak İçin. 🤪🤪
- +1 yıl
Benim her gördüğümde tok dahi olsam canımın çektiğidir :)
- +1 yıl
Hadi canım 😊😊😊 o zaman bayaa sağlıklı besleniyorsun desenize😊😊 pek abur cuburla işin yok değil mi? 😊
- +1 yıl
Abur cuburu da severim tabii. Kim sevmez ki. Ama abur cuburla karnımı da doyurmam..
- +1 yıl
Çok iyi zaman. Peki sadece nohut yemeği dışında en çok ne seversin. Kebaplarla aran nasıl peki 😊
- +1 yıl
Kebap sevilmez mi?
Etçil biri olarak çoook severim. Ama çatal bıçaksız. El ile 😋 - +1 yıl
Elle mi 😀😀😀 tabii pidenin arasına biraz soğan koyup üstüne kebap ve birazda pul biber döküp yemek paha biçilemez😀😀
Tabii yemek sonrası ağız kokusu İçin name şekeri veya karanfil lazım 😊
Bu arada ben Çerkez’in, bizim hamurişleride gayet başarılı olur. 😊 - +1 yıl
Valla tek başıma gitmediysem ağzımın kokusunu sorun ederim ama yanımda biri varsa etmem.
Zaten kebapçıdan çıkmışım. Belli. Eğer otobüse falan binmeyeceksem soğanın etkisini kaybettirmem ki.
Ki dedikleriniz kokuyu alırken soğanla aldığınız vitamini de kırıyor. ;) - +1 yıl
Aaaa bak onu bilmiyordum. Vitamin önemli tabii😊😊
Ayrıca kıtır kıtır lahmacun da yani fırından yeni çıkmış lahmacunun arası soğan koyup yemekte paha biçilemez. 😊😊
Tabii bir gün çok yeldiysen dengelemek için 3-4 gün az yemek lazım - +1 yıl
En fazla 2. Herşeyin fazlası zarar.
- +1 yıl
2 bile çok geliyor aslında. 1,5 en iyisi. Yanında ayran tabii 😊
- +1 yıl
Tabii ki. Ayransız olmaz.
Ne demişler.
Yemek elinse, mide de senin.
Mideyi rahatsız edecek kadar yeme. - +1 yıl
Aaa ilk kez duydum. Sizin Sakaryanın sözü mü bu?
az yemek her zaman sağlık tabii - +1 yıl
Hayır. Atasözü.
Yemek elinse mide senin.
Öbürünü ben ekledim 🙂 - +1 yıl
İlk kez duydum. Ama son eklediğim söz gayet başarılı 😊😊 mide konusunda iyi anlaşıyoruz desene 😊
- +1 yıl
Yemek yemeyi seviyorsun galiba, değil mi?
- +1 yıl
Severim tabii. Yemek sevilmez mi :)
- +1 yıl
Sevmeyenleri anlamıyorum zaten 😊😊
Zaten Adana da bir söz varmış. Yiyen adam fesat olmaz diye 😊😊
Bizde de fesatlık yok, belli - +1 yıl
Herhalde yok. Yemeyenden korkacaksın.
Yemeyi seven insanın aklı, ne yiyeceğim e çalışır 😊😊 - +1 yıl
Kesinlikle 😊😊 sen fesat birine benzemiyorsun belli😊😊
- +1 yıl
Soran kız bizi dövecek çok bildirim gitmiştir ona.
En iyisi iyi geceler dileyelim. - +1 yıl
Evet haklısın😊😊 uykum da geldi. arzu edersen yarın devam ederiz. 😊😊 iyi geceler
- +1 yıl
Nasılsınız bakayım 😊
+1 yıl24-Mantarlı körili tavuk sote🍗 spagetti 🍝 eşliğinde, patates kızartması yanında, içeçekte olsun tamam..😁😁😁
22 Yorumla- +1 yıl
Benimdeee
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşım profilimde zaten. İmambayıldı hariç diğer bütün yemekleri severim, yemek ayırmam her biri ayrı bir lezzet çünkü. İmambayıdıyı da içinde hafif acılı kıyma olmadığı için sevmem 😂👍
00 Yorumla
+1 yılYaş 19 makarna lahmacun pide corba falan seven tanisa biliriz yanlizlik kotu konuşacak insanlar lazım oluyor varsa buyursun saygı çerçevesince konusulur
00 YorumlaBakıyorum da yorumlara daha birbiriyle tanışan yok yazıp ta boş yere ümitlenip beklentiye girmeyelim varsa tanışmak isteyen söylerim çünkü kimse damak zevkine göre biriyle tanışma faslına girmez hem öyle olsa kebapçıda herkes birbirine iş olur gerek yok böyle şeylere 😎
00 YorumlaYaşasın yemek yemek. 😎
Hünkâr beğendi
Zeytin yağlı barbunya plaki
Cağ kebabı
Kırmızı benekli ala balık
Muhlama
Kadın budu köfte
Sabaha kadar yazarım buraya 😂00 Yorumla
+1 yıl34
Enginar dolma zeytinyağlı
yaprak sarma zeytinyağlı30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılEğer lahana çorbası aşıgi varsa gelsin tanışalım 🤣🤣 hiç zannetmiyorum ama yaş... 32
324 Yorumla- +1 yıl
Hele bol acılı off çok severim
- +1 yıl
@yaseminadi yaa harika olur
- +1 yıl
- +1 yıl
Lahana çorbası hiç içmedim, ama şimdi çok merak ettim doğrusu. 😊
- +1 yıl
@Different_06 bence icmelisin Cook güzel yani ben çok seviyorum
- +1 yıl
@FuulYAY Evet çok guzel olur
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Içinde mısır yarması barbunya var. Çorba diyende var yemek diyen de var. Ben izmitte yaşıyorum burda sümela diye bir mekan var orda çorba diye geçiyor menüde, ama aynısını anam yapıyor evde kara lahana yemeği yaptım diyor. Aynı şeyden bahsediyoruz ama dediğin gibi isimler farklı herhalde.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kaan çorbası yanında mısır ekmeği biraz da acı pul biber tanışalım yapyim sana ellerimle.
- +1 yıl
Lahana çorbası yanında mısır ekmeği ve birazda pul biber tanışalım. Ve yapayım sana istersen parmakları ni yersin
+1 yılHerkes toplanmış nasıl büyülü bir soru bu
18, makarna32 Yorumla- +1 yıl
Millet tanışmaya meraklıymış😅
- +1 yıl
@KimimBenBurasıNeresi 😄😄 ayneenn
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşım 19. Sevdiğim yemek; Aslında birçok yemeği severim ama patlıcan ve et ikilisinin bulunduğu yemeklere bayılıyorum. Kürdan kebabı, Karnıyarık, patlıcan kebabı vs.
316 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma et, kıyma vs. patlıcanla müthiş yakışmıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılAy evet dolmalık biber de güzel, mantar sote falan etli ekmek ay bu kadar düşkün değildim😂😂
Cevap sahibi+1 yılAnnenize söyleyin de yapsın
Cevap sahibi+1 yılAnladım, bir dahaki sefere artık 😁
Cevap sahibi+1 yılE üzüldüm ben de seviyorum😏 ama sevindim de adınıza😁
Cevap sahibi+1 yıl😁canım çekmiyor ama israf olmasın sonra
Cevap sahibi+1 yılOlar👍
+1 yıl🌚🌝
Sende benim düşündüğümü mu düşünüyorsun¿
-Sanırım oyle..
Yaprak sarma💎Pizza💎Lahmacun💎13 Yorumla- +1 yıl
Evet senin düşündüğün şeyi düşünüyorum
- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
Musaitim
+1 yılDoğum tarihim 19 mayıs 1919 101 yaşındayım :) en çok sevdiğim yemek yaprak sarması aslan burcuyum izmirliyim
10 Yorumla
+1 yılSoruya davet edildiğim için teşekkürler 😇 Makarnaa💛
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. 76 kimlik yaşı ama bana göre 38 en sevdiğim yemek şehriyeli ıncil kebabı...
20 Yorumla
+1 yıltanışmasak olur ama, yakında 27 😍
chicken fried rice, noodle ya da sushi🍱🍜🤍🖤20 Yorumlayaş 18 , biber dolma , hamburger , tavuk mangal ve şiş ve döner
20 Yorumla
+1 yıl33 yaşındayım aslen şanlıurfa lı olduğum için kebap çeşitlerine bayılırım ayrıca çiğ köfte favorilerim arasında
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu okudum ve seni doğurup yetiştirip bu kadar moron olmana sebep olan anana küfrettim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin lan ibneeee benim anneme küfür ediyorsun seni varya bulursam yerin bin kat derinine sokarım piiiccc bacım çocuğu Seniiii kimsin lan sen
Soran+1 yıl*ruspu çocuğu
Yaş 28. Yemekse say say bitmez, öyle en sevdiğim diye bir şey yok genel anlamda. O an canım ne isterse en sevdiğim odur.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl400 yanıt gelmiş arkadaş.
Tek tek bakamam bunlara.
Yaş 28. Karnıyarık vazgeçilmezim.
Cut.00 Yorumla
+1 yılçoğunluk erkek yorum yapmış kızlar sadece belli adam başına kaç kız düşüyor :D
@buketbsbgg
- mantı
- makarna (bolonez00 Yorumla
+1 yılTanışmak Faslını geçersek tek favorim her zaman ve her yerde “ Pirinç pilavı “...
Menü tercihim Köfte Patates pilav Bira 🍺...00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşım 105 etli yemekleri severim ama örnek verecek olursam Kavurma, kebap, pide, lahmacun, pizza aklıma gelenler.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. 29 . Her yemeği güzel yaparım. Köri soslu tavuktan tut fırında balığına kadar. En sevdiğ yemek pide çeşitleri. Pizza, lahmacun, kuşbaşı kaşarlı pide falan
00 Yorumla
+1 yılYaş 32. En sevdiğim yemek. Iskender adana, urfa, tas kebabı, kürü fasulye pilav. Bahasa seviyormuşum 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYasim nicikim altinda yaziyor kendi yaptigim kebab turleri balik ve zeytinyali yaprak sarmasi yaprak sarmasini ben yapmiyorum bu arada
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Hayatımdaki en zor soru olabilir 😂😂 Bütün yemekleri severim.. yemek ayırt etmem pek. Yaş 38 ☺️😇 en çok kuru fasülye ve et yemeklerini severim 😇
02 Yorumla- +1 yıl
Bütün yemekleri seven zor bulunur yaş 38 olan varsa kaçırmasın😂
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. 22 yaşındayım, en sevdiğim yemek Makarna'dır. İstanbul da yaşamakta olan kastamonluyum. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Djsjsms 😂😂
02 Yorumla
+1 yıl23 yaşındayım en sevdiğim Beyti sarma günlük yemek dersen yaprak sarması sevmediğimi sorarsan pazı sarması 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaş 29 yemek secmem ama özellikle yerim dediğimi sorarsan yaprak sarma, İskender, balık, paça çorbası 😊😊
00 Yorumla
+1 yılBuradan kimse tanışmaz özellik le de kadınlar... nerede öyle cesareti olan... sadece kuru geyik var burada 🙂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Davete riayet ettim geldim sevdiğim yemek iskender yaş KS de ne gösteriyorsa aynıdır. Tanışmak için yazmadım tanışmayalım :D
00 YorumlaLahana sarması, lahana çorbası, İskender kebap, içli köfte, etli nohut, kurufasulye pilav,
10 Yorumla
+1 yılYaş 22 en sevdiğim yemek içli köfte ve biber dolması
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. 37 yaşımdayım
İzmir'de yaşıyorum
tavuk balık yemeklerini çok severim14 Yorumla- +1 yıl
bekir abi dun osden ciktim sabahlayin cok acdim kendime salam almisdim annem dedi gecen sen isdeyeken akrabalr geldi tavuk kebabi yaptik sanada sakladik getoreyim mi ya getoreyimmi soruyor bide getordedim off tavuk kenbabi domates sogan hiyar salatasi super oldu yahhu offf abi anlatilmaz yenir
En sevdiğim yemek piyaz tabi bilen varsa Akdeniz bölgesine ait muhteşem ötesi güzel bi yemektir 😂
10 Yorumla
+1 yılYaş 26
En sevdiğim yemek mantarlı tavuklu kremalı makarna. 🤤15 Yorumla- +1 yıl
O zaman benim eşim sizsiniz hanımefendi
- +1 yıl
- +1 yıl
Kapıda bekliyorum hanımefendi mesaj kutunuz kapalı açar mısınız?
- +1 yıl
- +1 yıl
Saygı çerçevesinde sohbet etmek istiyorum hanımefendi lütfen
+1 yılYaş 44. Yemek ayirmam ama etli yaorak sarması düğülü
10 Yorumla
+1 yılAcılı maraş tavası yanında kola acık lavaş ekmeği beraberinde 5 tane yerim 😅
10 Yorumla
+1 yıl22 yaşındayım, Antepliyim hiçbir yemek seçme lüksüm yok burada hepsi güzel hahahahha
10 Yorumla
+1 yılselamlarr 🌼
26 yaşındayım ve sevdiğim yemek Adana Kebap10 Yorumla
+1 yılKimsenin kimseyle tanışmayacağının farkındasındır umarım : )
10 Yorumla26 sarma orman kebabı kremalı mantar çorbası mamya garnitür oburum ben
10 Yorumla
+1 yıl18
Noodle tam olarak yemek diil ama ben çook severim🍜🖤10 Yorumla24 pilav üstü tavuk
Sonra sütlü baklava sonra
Nargile allahım00 Yorumla19 - taze fasulya yanına soğan ve cacık oh missss canım çekti şimdi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yaşım 44 sevdiğim yemek yaprak sarması zeytinyağlı. Soruya davet ettiğiniz için teşekkür ederim.
00 Yorumla
+1 yıl22 yaş
Hürrem kebap
Ezo gelin
Kadın budu köfte
Dilber dudağı
Hanım göbeği
Piliç çevirme
Fıstık
🤔🤔🤣🤣🤣00 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. 42 - Soğan, sarımsak ve acılı yemekler dışında yemek ayırt etmem.
00 Yorumla
+1 yılYaşım 34 İstanbul Beykoz'luyum Bekarım. Yemek seçmem Allâh ne verdiyse.
00 YorumlaYaşım 25 en sevdiğim yemek menemen.
Ben elendim beyler menemen seven kız yoktur. =/00 Yorumla- Devamını Gör (424)
Devamını Gör(469)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası