Bir anlıkmış madem tek kadınla yapamicaksiniz ne diye evleniyorsunuz aklı varsa bir saniye durmaz seni kim napsin be ilgisizliginde boğul senin gibiler git annenden ilgi bekle
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saf misn sayın şeytan suratli yaran varda kosunuyorsun heralde sana da İyi geçirmişler anlıyorum. Defol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir anlıkmış madem tek kadınla yapamicaksiniz ne diye evleniyorsunuz aklı varsa bir saniye durmaz seni kim napsin be ilgisizliginde boğul senin gibiler git annenden ilgi bekle
Saf misn sayın şeytan suratli yaran varda kosunuyorsun heralde sana da İyi geçirmişler anlıyorum. Defol
Adam karısı ile ilgili en ufak kötü birşey yazmamışken bu ne kin böyle?
canım ne yaram olucak sizin gibi pislikler ona buna yazıp burda öneri istiyor abaza
Ne kadar tanıyorsun da sizin gibiler diyerek genelliyorsun?
@Драгон_Кинг senden bahsetmiyorum sen niye alınıyorsun soru soran şahıs ve gibiler diyorum
Bı hadi ordan git sen embesil
Hahaha sen nesin acaba senin gibi birinden kurtulcagi için o kız bayram etsin valla sevindim şu an neyse uzatmayalım
Ben 2 defa boşandım, artık önündeki maçlara bakmalısın, bir ton iftiraya hazırlıklı olmalısın.
İnstagramdan psikolog Esra ezmeciyi takip et 40 yıllık evlilikleri düzelten 3 kitabı var ben de okudum kesinlikle tavsiye ediyorum
Bence biraz daha konuş orta yolu bulmaya çalış
Orta yolu yok illa ayrılalım diyor yani daha ne konuşabiliriz
Peki neden bu kadar net ki
Bı kaç mesaj gördü telefon da merhaba yazdığım arkadaşlar yani kız di bunlar sen beni aldattın diyor bende bı anlık diyorum ama aldatma diyor yani
Artık bilmiyorum yalvar yakar yani
😂
Ah dediğin gibi olsaydı
Önündeki maçlara bak madem