Şu ülkede herkes tarih okusa ve bilinçlense kimse daha da Osmanlı torunuyum demez. Bunu baştan söyleyim. Atatürk'e düşman kesilmeden önce onun kim olduğunu öğrenin. Atatürk'e padişah düşmanı diyenler. Bilmeden konuşmayın. İstanbul hükümeti Osmanlı demek. Başkent olduğu için bu şekilde söyleniyor. İtilaf devletleri işgalci devletleridir.
Çünkü tarihi çarpıtanla onun sözünü doğru kabul eden arasında menfaat ilişkisi var. maddi, sosyal yardım, bir gruba ait olmanın verdiği rahatlık, arkamda birileri var demenin verdiği gaz. Ve bunları destekleyen az bilip çok kazanmanın verdiği kolaylıktan vazgeçmeme.
İzin ile alakası yok yıllarca bu halka din adı altında cahil bıraktılar öğrendikleri ise din ile alakası bile yoktu şu an imam-hatip mezunu kişilerin%90 na sor hangi iktidara oy veriyorsun diye aynı cevabı alırsın umarım 10 sene sonra ki Türkiye minik Arabistan olmaz gerçi o bile olamayız petrol dahi yok ülkenin bir avuç cahil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çünkü konuşmak için düşünmeye gerek yok. Başkası ne diyorsa aynısını söyleyip prim yapılabilir.
Ever ama neden böyle işte yapıyorlar 🙂
Çünkü tarihi çarpıtanla onun sözünü doğru kabul eden arasında menfaat ilişkisi var. maddi, sosyal yardım, bir gruba ait olmanın verdiği rahatlık, arkamda birileri var demenin verdiği gaz. Ve bunları destekleyen az bilip çok kazanmanın verdiği kolaylıktan vazgeçmeme.
Atatürk'e düşman değilim ben
Kad*r oro*luoglu daha iyi bence
ironiden anlamayıp dediğine katılan aklar olabilir :D
Ben bunun bir açık konferansina katıldım milli mücadele ye felan saydırdı Türklüğü ayaklarımizda ezecez dedi 30 kişi en az inşallah üstat dedi a q
Youtube'de bile adam Atatürk'e saydırıyor ve herkes gülüyor. Böyle bir topluluğun yıllarca aktif olmasına nasıl izin verdik ve veriyoruz bilmiyorum.
İzin ile alakası yok yıllarca bu halka din adı altında cahil bıraktılar öğrendikleri ise din ile alakası bile yoktu şu an imam-hatip mezunu kişilerin%90 na sor hangi iktidara oy veriyorsun diye aynı cevabı alırsın umarım 10 sene sonra ki Türkiye minik Arabistan olmaz gerçi o bile olamayız petrol dahi yok ülkenin bir avuç cahil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!