Aile & Toplum Bayram harçlığı aldınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Anamla ablam verdi sadece🥲 Güncellemeler+1 yıl Bayram harçlığı alınır😂TR43 0001 0020 1995 0167 8750 01 Bayram harçlığı aldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
manyyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hayır, almadım ancak bayram için sınırsız çikolata ve şeker hakkım vardı. 😀 1 0 Yorumla
Untouc Takip Et Master Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben harçlık verme dönemine girdiğim için almadım 😂 1 0 Yorumla
Nuriyenurlugiller Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Alacak değil verecek yaşa geldik 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaa 3. Bir ablaya hayır demem😂 Yorumla
belamistiyon Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gel bende verim öp elimi cjdnxbdb 1 3 Yorumla belamistiyon +1 yıl S K adına doğru dimi Yorumla Soran +1 yıl şaka yapıyorum gönderme😂 Yorumla belamistiyon +1 yıl Xkskxks Allah'ın manyağı yazsana muhabbet edelim Yorumla
TurkishTurşu Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bir yere çıkmadım. Sadece babam verdi. Anamda para ne gezsin garibim. 🤧 2 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Harçlık almam veririm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evlatlık alabilirsiniz beni😂 Yorumla
zhrçkc Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güme gider diye bir gün önceden aldım lslslsl 1 0 Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Genelde dağıttım, 120 lira falan topladım yine de 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl oy kıyamam sana ben :Dgüle güle harca 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. 50 lira aldım 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. hayır almadım 1 0 Yorumla
petit_gervais Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 20 tl verdiler dkffj 1 1 Yorumla belamistiyon +1 yıl Öp elimi bi yirmi de benden cjdjxns Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Malesef 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır, almadım ancak bayram için sınırsız çikolata ve şeker hakkım vardı. 😀
Ben harçlık verme dönemine girdiğim için almadım 😂
Alacak değil verecek yaşa geldik
Aaa 3. Bir ablaya hayır demem😂
Gel bende verim öp elimi cjdnxbdb
S K adına doğru dimi
şaka yapıyorum gönderme😂
Xkskxks Allah'ın manyağı yazsana muhabbet edelim
Bir yere çıkmadım. Sadece babam verdi. Anamda para ne gezsin garibim. 🤧
Harçlık almam veririm
Evlatlık alabilirsiniz beni😂
Annem babam dahil kimseden almadım.
0 TL ile günü kapatmıştım shbdjwsh
Güme gider diye bir gün önceden aldım lslslsl
artık verme evresindeyim
Genelde dağıttım, 120 lira falan topladım yine de
oy kıyamam sana ben :D
güle güle harca
Bayram kutlamadim bile
Ciao🦇
Kimseyle bayramlaşmadım ama vermişlerdi.
50 lira aldım
hayır almadım
Aldık şükür 😂
Verdik çocuklara
Annem babam verdi
Aldık
yaklaşık 700 lira
Almadım 😢😢😢😢
Hayır ben dağıttım
20 tl verdiler dkffj
Öp elimi bi yirmi de benden cjdjxns
Hayır o yaşı geçtin diyorlar 😭