Bir masumun dünyasında kıyamet kopmusken zalimin yaptığını rabbim cezasını cektirirmi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayvanlar bile dile gelip kendisine yapılanın hesabını soracak. Gönlünü ferah tut sen.
İns tek dileğim bu 😞😞😞
Ama sen üzme kendini böyle olmaz
Tamam
Yaşatan yaşamadan ölmez buna emin ol
İns tek dileğim bu
İnşallah ama rabbim in adaleti şaşıyor bizzat gördüm ben hakkımı helal ettim ama şu an sürünüyor ve her seferinde helal ediyorum ama rabbim biliyor yaşattıklarını çektiği mi
Yaaa kim ihanet kız sevgilin tarafından ihanete uğradın ne yaptı sevgilin sana
Sahte sevgilim 9 ay boyunca onun için çalıştım çabaladım o ve ailesi mutlu olsun diye meğer ben ona bakarken o benden aldıklarıyla sevgilisine bakıyormuş öğrendi ve tek dediği şey bozma dedi dedim ki o karakterde değilim yolun açık olsun dedim hakkını helal et dedi helal olsun dedim ama rabbim şahit maşşım çok iyi olmasına rağmen yetemedim ona ve ailesine sırf mutlu olsunlar diye birde geceleri inşaatta amelelik yaptım ama o benden aldıklarıyla sevgilisini beslenmiş sonra o beni dolandırdı o çok sevdiği adam da onu dolandı mış ve şu an 3 CÜ kornaya yakalandı her seferinde bu çok ağır diyor helallik istiyor bende helal ediyorum ama rabbim görüyor işte o yüzden için rahat olsun
Valla ben hakkımı helal etmiyorum
2 tane ihanetin var sadece bedduam bir ömür boyu mutlu olmasınlar bide arkadaş tarafından sırtımdan vurdular vede iş yerinde ifritaya atıldım insanlar okadar biktimki görünce midem bulaniyo ve hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
O parayla o kızın bı lafvar gözümün yaşını sadakasi diye gecceksin
Etme yanlarına da kalmaz sen içini ferah tut ve öyle basit karakterli insanlar için üzülme değmez
Aynenn
Ben çok saf mal bı insanım herkeze okadar çok iki kelimesine inanıyorum ki ilk sevgilim vardı benim 1 hafta yancimtik ya çıkmadık benle eğlenip ayrıldı sonra askere gitti askerde başkasını buldu 3 sene oldu geri bana döndü Osman başka sevgilim vardı ayrıldım onla geçen şeyimi anlatmıştım öpme koklama dürüst oldum 3 sene sonra geri döndü ya anlattım ona oda aynısını yapmaya çalıştı ertesi gün aradım senin adamlığı a tükerim dedim kapattım bı kaç gün aradı helalim istede gel yüzyüze. komuscaz dedi gelmezsen aileme solerim dedi bende yalandan helal ettim hakkımı ama etmedim hakkımı tabi
2 sevgilimle 2 yıl çıktık hep bana bagriyodu kufrediyodu bana beni ismimle değilde anlamasimlar diye başka buseyle kaydetmiş beni ailem biliyor arkadaslarimakadar biliyordu ama hiç ne ailesine nede arkadaşları solememiedi beni hep kilomdan vuruyodu güzel giyinmiy diye güzel giyim diyodu artık bilmiyorum beni aldattığını soleidydi bana 7 ,8 ya da 10. Kere ayrıldık geri geldi affetim baktım yine aynı davraniyo yine biraktim onu
Safsın ama mal değilsin sadece çok çabuk sunmuşşsun kendini ve seni gerçekten seven değer veren bir erkek senin saçının teline dokunmaya kıyamaz
Neyse arkadaşlarıma gelincede benim küçüklük arkadaşım vardı telefonumu sürekli isterdi verirdim şey yaparım bu olaydan sonra bu aldiydim ozaman Kudüs tabi yanıma gittim bana destek versin diye sonra gel yanıma dedim bana git dedi iş yerinde anlattım baktimkim başka şeylerle dilden dile dönmüş herşey sonra bitane kadın abla beni soyunmuş halde görmüş ama o ben değildim ifitra attı bana
Adam kılığında gezen toptan başka birşey değil o hareketi yapanlar ve sadakatsiz insanlar bir insan bir insanı severken onunla bir yola çıkmışken nasıl bir başkasına bakar nasıl o yoldan döner aklım almıyor
İşte sonra insanların olaylardan sonra herkes sattı beni sadece satmayan 1 2 kişi vardır arkadaşım oyuzden kimseye guvenmiyorum
Karaktersiz şerefsiz ne insanlar var Bee
O bana atan iftira kadın varya arkamdan çok konuşmuşlar di ay bu kzi çok kötü giyiniyo ediyor bakmiyo ozamanalr depreyondaydim kotuydum iş yerinde bile ağlıyodum o ifitraci kadın hamile ama hiç sevinmedim hamile olmasına bugünde çok kötüydü yanımda bayıldı abla noldu sana ayağa kaldırdım başka olsaydı gülerdi ben gülmedim ayağa kaldırdım
Zaten yanlış insanların güven kırıklığı ve hayatının içine sıç aktan başka yaptıkları birşey yok
öyle iste öyle olaylardan sonra bı tek canım ablam var. Öz onla derdimi paylaşıyorum ediyorum herşeyimi bilir kavga ediyoruzda ediyoruz hemen barisirim ablamla
İşte hakkımı hicminhic helal etmiyorum gram gemide
Okadar mal salagimki hemen insanlara guvenmisim işte keşke guveeseydim diyorum
Ama seni gerçekten seven değer veren böyle yapmaz ki sana karşı merhametli sadakatli elini ne koşulda olursa olsun önüne ne şart çıkarsa çıksın bırakmayan her daim yanında ve arkanda olan baba gibi üstüne titreyen abi gibi kol kanat geren ve sen tebessüm et diye çabalayan biri olsun hayatında emin ol böyle biri olsun dünyanın geri kalanına ihtiyacın olmaz
Hepsinde cezasını çeksin istiyorum ben görmesem bile çeksinler tekndilegim bu
Rabbim her türlü sınasın da çocuğuyla da sınamasın tabi ki
Çekerler sen içini ferah tut ve sakın üzülme
Artık herşey sende umudumu kestim bıraktım
Bundan sonra akıllanırsın işte hemen güvenemezsin kanmazsın ve mal değilsin bak ben çok açık sözlü biriyimdir ve mal değilsin ve hayatta herşey sınav iyi ya da kötü hepsinden ders çıkaracak bir sonra ki adımını daha sağlam atacaksın bak benim hiç sevgilim olmamıştı o flört falan ben sevmiyorum hep sakındım kendimi baktım çıktı karşıma hikayesini anlattı dedim ki herşeye herkese rağmen bu kız gülmeyi hak ediyor dedim ve onun için savaştım kendimden geçtim onu ve ailesini düşündüm ama bak o ne yaptı kalleşlik etti ihanet etti ama umrumda bile değil Allah korusun ben çıktığım yoldan dönmem ölene kadar giderim ya evlenseydim onunla o kadar ileri gittikten sonra çıksa Dı bunlar ortaya herşey daha kötü olurdu rabbim gösterdi yüzünü ve kurtardı seni de aynı şekilde kurtarmış ondan rabbim
İns merhatmetli insan çıkar karşıma mutlu olurum ins seninde karşına seni seven sana dürüst olan bu kız sevgili nasip olur ins valla seni anne dogurana helal olsun anenin ellerinden operum senin gibi merhametli çocuğu sahip vll derdimi dillerin teskekur ederim bazı erkekler vardır kötü yorum yapan ama sen beni dilledin
Çok teşekkür ederim
Rica ederim ayrıca teşekkür ederim
bebeğim dünya böyle dönmüyor
Herkes ettiğini bulur.