Hayır elbette çirkin değilsin aslın da bunu bende sık yaşıyorum mesela burada nickim ve pp resmimden dolayı bazıları bu bana yürür diye korkuyor olabiliyor bazıları da tiksindiği için ama geneli bana yürür düşüncesi veya çevrem bir gayla arkadaşlık yapıyorum diye beni de gay zanneder düşüncesi var mesela burada sohbet ettiğim heteroseksuel biri var dı beni de gay sanarlar senle konuşuyorum diye dedi :D sonra sildi çeşit çeşit insan var yani Ama bunlara aldırış etmemeye bak elinden başka birşey gelmez takılma fazla
Sadece arkadaş olmak istiyorsa, kimse tipinden ötürü kaçmaz delikanlı. Eşcinsellik herkesin saygı duyabileceği, kaldırabileceği bir durum değil. Toplumun her zümresi tarafından onay alma, destek görme çabaların olmasın. Zira bu hiçbir zaman mümkün olmayacak, kendi ayarında insanlarla arkadaşlık kurmayı dene..
Çirkin falan değilsin, toplum geriz... kalı. Hetero bir birey olarak ben bile rahatsızım bu yobaz, geri kafalı pislik toplumun LGBT bireyleri dışlayıp çocuk tecavüzcülerine arka çıkmasından. Gayet de yakışıklısın, gay olmasan burada sana düşecek hatun kişiler vardır.
erkek tayfa 'kardeşim' diyerek mesafelerini belli etmiş. Bir de kızlara tatava yapıyoruz mesaj filan attığımızda kardeşimli dönüşler alınca :D soruna cevabım kimse tipinden kaçmıyordur, vardır başka sebepler. daha derinlemesine bir öz eleştiri yapman lazım
Yoo çok yakışıklısın, insanların senden uzaklaşması da toplumun normlarından kaynaklı. Bende bir trans kadınım. Hiç ayrımcilik yaşamadım çok şükür. Biraz kişiliğide bakıyor.
hayir kesinlikle cirkin degilsin sadece toplum bunu kabul etmekte cahil bu duyguyu Allah san verdi sizin imtihaninizda bu lut kavmini hatirla dogru yola gidersen gunah olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Fena değilsin de gaylik kötü ya boş bir şey hem günah