evet keşke daha güzel bir hayatı yaşayabilsen, şöyle birşey var saygısızlık etmek istemem bu konuda asla ama farkında olman gereken bir konu var burası dünya inanan birisi misin bilmiyorum ama burası sıkıntı meşakkat dünyası burada %100 sevinç mutluluk huzuru asla bulamayacağına emin ol. Ama %100 acı keder elemde yaşamayacaksın. Burda cenneti yaşamak istiyorsan üstte dediğim gibi.. güzel bakan güzel görür güzel düşünen hayatından lezzet alır.
evet bu dünyada küreselleştirildik ne yazık ki dikkat edersen tektipleştirme projesi var gibi. örnek veriyorum instagrama gir keşfet sürekli birbirine benzeyen insanlar, hep birbiriyle aynı tarz giyinen insanlar, hep aynı amacı edinmiş , herkes herkesleşmiş kısacası tam kapitalist düzen insanların amacı hep aynı hayaller aynı farklı fikir sahibi insan çok azdır, ben böyle değilim, olanlara da karışmıyorum gerçi ama keşke herkes kendisi olsa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bu olsun tatlı fıstığım
Bunu biliyorum sanki dinlemiştim
Valla bende dayımlara gittim bayramlaşmadım herkes tribe girdi 😂
Bayramlaşma diye de bir şey kalmayacak zaten sadece tatilden ibaretti 😂
yok yok güzel günler göreceğiz inşaallah.
Heyecanla o günleri beklemekteyiz :)
ümidini yitirme sadece beklemeye devam :)
Kaç yaşımız da gelcek normal hayat 😁
yaşa takılıp kalma sen nasibinde hangi yaşta ne yaşamak varsa onu yaşayacaksın. güzel gör, güzel düşün hayatından lezzet al.
Gençlik yılları akıp gidiyor ama🥺
evet keşke daha güzel bir hayatı yaşayabilsen, şöyle birşey var saygısızlık etmek istemem bu konuda asla ama farkında olman gereken bir konu var burası dünya
inanan birisi misin bilmiyorum ama burası sıkıntı meşakkat dünyası
burada %100 sevinç mutluluk huzuru asla bulamayacağına emin ol.
Ama %100 acı keder elemde yaşamayacaksın.
Burda cenneti yaşamak istiyorsan üstte dediğim gibi.. güzel bakan güzel görür güzel düşünen hayatından lezzet alır.
Bulan buluyor ama 🙄
onlara bu videoyu armağan ediyorum o zaman
https://www.youtube.com/watch?v=a5zjACDw_ac
Ne stresi var acaba bu hafta milyon dolar kazanamadık görünüyon mu spor araba koleksiyonuma yenisini alamayacam falan mı ki stresi 😂
ben senin gibi düşünmüyorum :) evet maddiyat bu hayat için gerekli ama bilmiyorum ben maddi şeylerle mutlu olan biri değilim pek.
Şu dünyada para her kapıyı açıyor
açamadığı kapılar olduğuna inanıyorum ben bilmiyorum bu şekilde inanıyorum ve bu doğrultuda yaşıyorum :)
Ekonomi ile sorunum yok ama bu toplumda çok gördüm sırdan dışarı çık insanlar takmıyor ama marka ile donan çık ayrı bi saygı duyuluyorsun ama
evet bu dünyada küreselleştirildik ne yazık ki dikkat edersen tektipleştirme projesi var gibi.
örnek veriyorum instagrama gir keşfet sürekli birbirine benzeyen insanlar, hep birbiriyle aynı tarz giyinen insanlar, hep aynı amacı edinmiş , herkes herkesleşmiş kısacası tam kapitalist düzen insanların amacı hep aynı hayaller aynı farklı fikir sahibi insan çok azdır, ben böyle değilim, olanlara da karışmıyorum gerçi ama keşke herkes kendisi olsa.
Orjinal olmak en iyisi
bizi seven böyle sevsin orjinaliz ha
Kesinlikle öyle
kessinlikle
Bayramın kutlu olsun ozaman barış manço bugün bayram
Seninde kutlu olsun 🥰🥰🥰 barış manço yu severim
😄😄😄🙏🙏🙏🙏 Barış abi cocuklugumdu benim
Biz o şansı kaçırdık anca ama iyi ki internet var 🥰
Kesinlikle 😊😊😊😊 çiçekli elbise mi giyiyon Gine 😄
Çok elbise giyen biri değilim değişiklik olsun diye elbise alacam daha almadım şu an ev modu tam üst değişmedim 😂
😂😂😂 Ne olmasa kimse gelemez tabi 😂😂😂
Aynen öyle gelen giden olmaz işte bi yürüşe çıkacam oda gene ev modu ile 😂
Hahaha çok iyi, 😂😂 iyi gezmeler dilerim şimdiden
Teşekkür ederim 😂😂😂😂
Rica ederimm 😄😄😄
Bayramın kutlu olsun :))
Tabikide barış manço bu gün bayram😄
En güzeli :)
Aynen öyle onun yeri ayrıdır 😄
Bayram gelmiş neyime anam anam garibem 😂😂
En azından normal günlerden farklı olmasına çalışalım 😂
Iyi bayramlar kanka nasilsin
Sana da iyi bayramlar 🥰🥰 iyiyim sen nasılsın
Tesekkur ederim ozlettin kendini 🤩
Mustafa ceceli şeker
Güzel şarkı 🥰🥰 bayramın kutlu olsun bide :)
Tşkler seninde :)
Teşekkür ederim 🙏
Bence tek bayram şarkısı mevcut. O da bu :)