INSALLAH bayram sabahları erkekleri bayram namazına yolcu ettiğimiz gelene kadar softayi hazır ettiğimiz gelirken pidelerin alındığı birbirimize gelip gittiğimiz bayramları görmeyi büyüklerimizin ellerini optugumuz kucuklerimize harçlık verdiğimiz Aksa mizin tamamen hür olduğu bayramları görmeyi tüm ümmete nasip etsin Allah, âmin amin amin amin💮🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷⚘💮🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷⚘💮
Güncellemeler
+1 yıl
Bayramınızın ikinci günü de mübarek olsun, hala şeker kabul ediyorum 😊😂💐🌸💮🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷
Bayraminiz Mübarek olsun 😊😊😊1 ay orucu tuttuk bayramı hakettik, nasılsınız bakalim canlar, Sekerim hazır mi😊😊😊😊😊😊😊😊😊?
tamam anlaştık uzat elini 39.99 euro sülüman çakır gibi elimi uzattım. Tatlım fıstıklı olsun bir zahmet 3-4 dilim ver sen anca yeter ramazanda çok yemedik acısı çıksın
vayyy soğuk memleketin insanıyım diyorsun fotona ve konuşma tarzına bakınca baya sıcak kanlı eglenceli + uyumlu birisine benziyosun o halde bunlarda baba tarafından geliyor :)
Bu sekilde olursa sen zorla yemege davet edilmiş olursun musait bi akşam yemege cıkabiliriz alışveriş yapıcam dedin o parayla hem görelim neler alıcan bu seferlik sen konum at geliyim ben yemegimi yiyim kimseye görünmeden giderim birde ceza ile ugraşmayalım
Yok ağır birseyler olsun malum bayram (birde sen ismarliyorsun) , sindiririm ben bi şekilde gerekirse sonrasında 3 gun ac kalır spor felan yaparim, baya da yerim yani ona gore
tamam gelirken sen şalgamı getir ben evdekileri kovarım mangal yaparız kuzu eti tavuk sucuk ne hepsinden yaparız meze olarakta rus salatası yanında çoban ve gavurdağı salatası olur yanında yaprak sarması kuru biber ve patlıcan dolması var çorba olarakta ayşe teyze var
eee hakkını veriyim mi diyorsun. 1 haftada sen çok kilo verirsin zaten zayıf birşeye benziyosun birşey olmaz giderken yanında götürmen için fazla fazla yaparız
yok yok kalma o kadar aç kalırsan miden küçülür çok yiyemezsin hem sıkıntı yapma bir defaya mahsus yapmayız ne zaman canın sıkılırsa atlar gelirsin başkan :)
hmm baklavanın üstüne dondurma güzel bir seçenek yalan yok görgüsüzlükte olmasın ama 1 ay oruç tutup her konuda nefis terbiyesi yaptım kendimi ödüllendirmek için gidip bol bol fıstıklı baklava aldım gerçi tatlıyı fazla yemenin zararları var sen yinede dondurmayı çok yeme hem kilo yapar hem enerji verir korona var yürüyüşte yapamazsın
O çok ağır olur ya, baklava +dondurma olmazda sadece dondurma yeter, bak tatli da ucuza kaçtım seni zorlamayayım dedim sonuçta aza kanaat etmek lazim demi , mesela harçlık konusunda da bence aza kanaat ettim
Yok ya ben yazın sıcagında öyle yerim yoksa tatlı tek basına normalde de agır geliyor. Aynen öyle bi rus görse 200 euro lafını sen istiyor duj ver bana 50 euro yeter derdi kuzu çevirdik evi hizmetine açtık sonra açık hava sineması yaptık tatlında pahalı olsun onun ne suçu var
Rus işi bilmiyor demekki, duj diyene kadar gelip eline opse bayramlassa kapacak 200 euro üstüne birde yemek tatlı sinema, sonrada evine gider dujunu alır uyurdu
O sana özel yok öyle herkese ayrıca belki kız eve gitmeyecek sabaha kadar ben onu musluman olması için ikna edicem kız gusul abdesti alıp musluman olacak neden engel oluyorsun ayıptır gunahtır
Tabi ne demek hocam , yalnız benim harçlık 200 kuveyt dinarı demi şimdi kiz demesin bana böyle diyorlar euro kullanıyorlar diye ben tamamen seni düşünüyorum yani
O çok derin bi soru , o sorunun cevabı 14 asır oldu hala tam olarak çözülebilmiş degil her sene ramazanda halkimiz saolsun bu konunun çözüme kavuşması için surekli gündeme getiriyor
rus sende hocam ben aradan cıkıyorum ben pek rusları sevmiyorum açık söyleyim sen tüm bilgi birikimini ona aktar gerek olduğu yerde ben müdahale ederim
o gunah hemde buyuk gunahlardan sonuçta öldürüyorsun. Pekala hocam oyunlarda karşı cins ile flörtleşmek ve akabinde bazı seylerin gunahı var mı sonuçta oyun yani
yalnız az önce rus ile aman sabahlar olmasındaydık ne ara oyunda kıza geldik hacı abi dondurmayı az ye şekerin yükselmiş senin yat uzan şöyle dinlen bu kaç?
helal yakışır yalnız hocam öncelikle senin saçları sarıya boyatıp dudaklara falan birkaç dolgu yaptırmak gerek ednan hocamızın kedicikleri öyleydi tabi bu konuda fetva verecek olan sizsiniz
Başka birşey olabilir mi sence tabi ki ilmi olarak yaklaşıyorum konuya şimdi sizin saçınızı boyatmanız dudagınızı falan vucuda estetik silikon falan yaptırmanız ilmi olarak diğer insanların da kafalarında ki soruların cevabı olacak. Özellikle doktorumuzun ilgilenmesini istediğiniz bir bölge var mı sayın hocam ay gibi parlıyorsunuz hocam
aaa ne demek arkada müzik konusu bende rahat ol yeri gelir sordum sarı çiçeğe deriz yeri gelir entaresi ala benziyor deriz yeri gelir orta asyadan müzikler açarız sen bu işte varmısın benimle
erken değil mi ya bu saatte yatacakmısın? Şeytanın buyugu orada oluyor derler sonra sıkıntı olmasın hani hacı hacıyı diye bi söz vardı devamını bilsem yazacaktım o kadarını biliyorum
evet onun için takma diyorum her yıl ramazanda kilo veriyordum bu yıl almışım napiyim dunyaya 1 defa geliyorum sende kendini sev begen geç ayna karşısına konuş
yok cidden pek yemedim çunku ramazan nefis terbiyesi yapıyım dedim her anlamda :) onun için tatlıdan uzak durdum ama yeni tost makinesi aldım bildiğin tostcuda yapılmış gibi incecik ve süper onu sahurda çok yedim öyle ki 2 gunde bir :)
Ayyy ozledimde, 1 ay müthiş olur. Ama benim bi sıkıntım var. Mesela bi kapı belirlesek tavaf sonrası burada buluşalım desek ben her defasında bambaşka kapılardan çıkıyorum artik çıktığım kapının uzaklığına gore 5 dk 10 dk yarim saat beklemen gerekir
ip baglarız birbirimizden ayrılmadan tavaf yaparız hocam fetvayı ver sen gerisi kolay yalnız bu nikah olayı sıkıntı olmasın annen sonra camdaki hatun gibi yapmasın seni
oldu mu şimdi yakıştı mı diyanetle neden gidiyoruz atla arabaya ver elini medine üstelik hayırlı birşey yapıyoruz madem oraya kadar gittik bi hayır daha işleyip döneriz
yemişim 3 tane fıstıklı dolama ben olmuşum bomba hocam boşver sen onları birşey yapamazlar beyaz bayrak asarak gideriz hem arada birşey olmazsa annen baban bırakır mı benimle
Dun ekşi sözlükte gezerken denk geldim bu yaşıma kadar baya baya saf gelmişim diyorum. Bu arada iyi ki konu sahibi sensin başkası olsa arkadaş yeter gidin kendi artık derdi sayın hocam
Mekanın sahibi sensin ama ne bi kahvaltıya çağırıyorsun ne bi kahve ısmarlıyorsun. Hocam biz seni kedicik yapıcaz ya dun öyle anlaştık saçlarını sarıya boyatıp dudaklara ve bazı yerlere dolgu botoks ne varsa yaptırırım dedin sen yoksa yine mi acıktın
Karnım tok ya ondan çağırmadım , gel sana hazırlarım kahve de yaparim canin sağolsun lafı olmaz. Kedicik olmak bozmasın hocam , bünyede kediciklik yok ters tepmesin
Konum at hemen geliyorum köşe başında market var o caddedeydi dimi. Maşallah hocam inşallah hocam diyip kedicik olmamak ne biliyim biz büyüklerimizden öyle gördük. Kısrak mı var içinde hocam diyecegim ayıp olacak insanlar yanlış anlayabilir kısragı ama Türkçede onun hangi anlamda kullanıldıgını sanırım biliyorsunuz.
Cık cık cık demiyorsunki kahvaltı hazırlayıp yorulma ben seni kahvaltıya çıkarayım, oldu mu şimdi bu. Lady s and centılminilik. Atgillerdensin diyorsun yani
Mubarek sen 2dk nasıl üste çıkmayı beceriyorsun misafir olan bendim ayrıca korona var her yer kapalı istersen balkonda yapabiliriz ama gelirken ekmek börek falan al. Ben öyle birşey demedim konu komşunun uydurması at gibi hatun tabirini ben asla kullanmam konu komşu kullanır ben kedicik diyorum
Şimdi teknik olarak kadınların vücutlarına gore kas degil yağ oranı fazla olduğu için her ortamda su yüzüne çıkıyoruz ondan, tamam şimdi kahvaltıda senden birde ben gelince gidip ekmek börek felan alacaksın tamam sen gelene kadar beklerim ben sorun olmaz
Başka bir istegin var mı hocam hani elim değmişken elbisen falan varsa getir onları da makineye atarız veya böbrek gerekse söyle çayım ilaç atıp böbregi zorla alma
Şimdi onu alıp satsam zarar ederim her geçen gün değerleniyor dursun uzun vadede kar edeyim lazim olunca satma niyetim vardi, iyiki bak orijinal çıkma olarak satacağım
Hocam bizim eve girince geri gitmek istemezsin onun içün ben akşam sıra gecesi yaparız dedim çalgı çengi dansöz falan gelmişken sen kurtlarını dök. Ayrıca evimizde kedi köpek kuş var pul koleksiyonum yok ama onun yerine orkidelerim var sana onları gösteririm
Gerek yok hocam sen sabaha kadar kedi ve kuşumla oynarken bende bu kafamdaki soruları sana sorarım hatta saz ekibini yollamayız zabaha kadar çalsınlar özellikle istediğin şarkılar var mı? Nemrudun kızı deme o zaten klasik onu çalmayanı öpüyorlar
Anasını eşşekler kovalasın o kızın ırz düşmanı. Sizin gibi şeker bir hocayı bulmuşken feyzinizden faydalanmamak olmaz maşallah hocam gözlerimi sizden alamıyorum tutututu inşallah hocam diyen kedicikler gibi kuşum ve kedim size iltifatlar düzer
Zombi fobim var benim zombili seçelim filmi , her gittiğim ıssız ortamda özellikle doğada hemen kafamda plan yaparim, Şuradan zombiler saldırsa şuraya kaçarım felan diye, gazoz ve popcorn olur
nevet hatırladım :) bu arada hocam tek seferde kaç cocuk dogurursunuz şimdi zombilerden hemen sonra bi en az 3 çocuk olsun sonuçta baba zombi katili ama yorgun
dedem korkutun vasiyeti var ey oğul prensi kurtar boyun boylansın soyun soylansın bi 3-5 tane çocuk yap ki dunya kötülere kalmasın sen ne durumdasın hani ikizde olur
Awww o ne ekmek dusmanımısın mubarek daş mı yiyelim. Ayrıca bunlar özel konular çoluk cocugun önünde konusmayalım hocam ama ilk 6 ay bos geçmekten yanayım 7. Ayın şafagında batıya dogru bakın ilk tohum serpilmiş olur
koç mu :) güzel güzel hocam madem koçsun direk soyu soylatmaya boyu boylatma yerine öncelikle ateşi iyice harmanlamak gerek malum o kadar çocuk olacak çıkış yoluna yeteri kadar ilgi alaka göstermeden olmasın size de düşünüyoruz yani herşey sizin için
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bayraminiz Mübarek olsun 😊😊😊1 ay orucu tuttuk bayramı hakettik, nasılsınız bakalim canlar, Sekerim hazır mi😊😊😊😊😊😊😊😊😊?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Bayrama ne alayım?
Dedi ki; Bir kaç fâniden gönül...
Bir kaç çocuktan gülücük...
Alabilirsen bir kaç fakirden de duâ al...
Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun...
Cokkk güzel bi söz, Sizin de bayramınız kutlu olsun 😊
Allah razı olsun
Günaydın güzel insan sevdiklerinle birlikte şeker tadında sağlık sıhhat ve huzurlu bir bayram dilerim
Çok teşekkür ederim bayim, sizin de güzel bi bayram gecirmenizi dilerim efenim, nerde benim çikolatam
Kapalı her yer... Yersen baklava var...
Daha iyi baklava alırım
Cevizlisinden..
Alırım 3 dilim
O zaman ışınlama tekniği ile gönderiyorum...
Nerden göndereceksin
İstanbul dan sen neredesin ki?
Adana
1000Km çok uzak...
Rakama takılma baklavami ver
Şeker ve paralar hazır ama koronadan dolayı el öpmeye gelende yok. Herkese iyi bayramlar
Eğer harçlık vereceksen elini öperim
Ayıp ettin lafı olmaz baklava da istersin simdi sen
Harclikta anlaşırsak baklavaya sıra gelir
Pazarlık sünnettir derler o halde harçlık için ver elini 39.99'da anlaşalım
Lira mi yoksa döviz üzerinden mı
awwww tatlı olarak fıstık sarması varsa ruble ile anlaşabiliriz
Euro üzerinden harclik kabul ediyorum
hatun yaman çıktı rıza baba tl'mizin neyi var başkan orta yolda buluşalım para benden tatlı senden kahve benden
Harclikta anlaşırsak tatli ve kahve benden olur
tamam anlaştık uzat elini 39.99 euro sülüman çakır gibi elimi uzattım. Tatlım fıstıklı olsun bir zahmet 3-4 dilim ver sen anca yeter ramazanda çok yemedik acısı çıksın
39. 99 kurtarmaz
senin kur'dan haberin var mı? Alt limitin ne kadar?
Kurtarmıyor napalim
Ayağımı alışsın be 50 euro da anlaşalım baklavada benden fıstıklı dolama :)
Dur kura bakıp geleceğim
Yok yok cidden kurtarmiyor
Ilk bayram kuvvetli olsun siftah
awww hatuna bak euro 10tl sınırına demir attı dusmuyor fıstıklı dolma mehmet yıldırımda 200tl baya baya karlı çıkıyorsun sen bu işten
duz hesap 100€ anlaşalım madem ilk bayram diyorsun kurban bayramında biraz insafa gelirsin
Şimdi 100 euro desek , bunun tatli parasını cik yol yemek giyim bakım malzemeleri vs vs desek yok kurtarmıyor sen biraz daha cik
150'den fazlası olmaz üstüne 3 dilimcik fıstıklı tatlı fazlası olmaz çunku tatlı sıkıntı :D
Duz 200 yapalim tek banknot olsun
tamam hadi öp şu elimi 39.99'dan başladık 200e çıktık cüzdanı bırakıp gitmeyelim
Euro demi
senin kalbin kırılmasın euro
Şey yapsak yine 9 lü olsa mesela 299.99 euro yapsak olmaz mi
Bu biraz şeyi buldun şeysizini arıyorsuna girer ya sen uzat elini biz 200de anlaşalım hem sen 299.99 euroyu ne yapacaksın ki korona var
Korona olsun , korona benim harçlık piyasamı etkilemez
tuttuğunu hep koparırmısın baya pazarlıkcı çıktın :) son fiyat 200 euro 1 kuruş üstüne çıkamam bize gelişi bu
Annem sivaslı pazarlık ordan gelmis ama bi şansımı deneyeyim dedim 200 e tavdim yoksa
vayyy soğuk memleketin insanıyım diyorsun fotona ve konuşma tarzına bakınca baya sıcak kanlı eglenceli + uyumlu birisine benziyosun o halde bunlarda baba tarafından geliyor :)
Anne sıvas baba adana, sen harçlık vermemek için mi boyle diyorsun acaba 🤔
oldu mu şimdi bu yakıştı mı senin gibi hanım hanımcık hatuna
https://tr.instela.com/m/suleyman-cakir--i892341
öp elimi bayramlaşalım bu paraya millet zabahtan akşama çalışıyor biz bi el öpmeye 200 bayıldık tek zar atsak iyiydi ekrem abi
Şimdi milletin çalışmasını katarak vicdan yaptırma , ben vicdansız olsam euro uzerinden almam kuveyt dinarı uzerinden harçlık alırdım
paranı almaya gelecekmisin?
😚🤛
bu işten zararlı çıkıcağım bir an önce paranı veriyim
el öpenlerin çok olsun kalmadı senin gibi gençler
Senin gibi harçlık veren de kalmadı
iyilik yap iyilik bul demişler kurban bayramında neyse ki et ile anlaşırız orada para geçmez burada da tatlı vardı ama para en tatlısı sanırım :)
Yok öyle kurbanda da bayramlasiriz, kuru takip et dua et düşsün az zararlı çıkarsın. Birde 200 şimdi kurbana olmaz onu da dusun şimdiden
E bu işte hep zararlı çıkan benim yani fakirin yüzü gülür mü?
Napalim benden evvel dünya ya gelmene üzül
Kahvem nerede kaldı lokumu unutma bir zahmet
Sade mi
Orta olsun bi zahmet suyunu unutmazsan sevinirim getirirken içip veya içine tükürme olmaz dimi 🤔
Harçlık hatırına tükürmem, sade birde su dedin
evet evet sade kahve ve su yanında artık ne ikram edersin aganın eli tutulmaz
Yaninada çikolata dedin
gönlünden ne koparsa dedim sen acıkmışsın bi baklava ye kendine gel 1 dilim ye fazla yeme adanalısın sıkıntı çıkmasın
Ahahhahaahhaah acıkmıştım cidden
ooo yemek ne yiyoruz 200euroyu verdik karşılığını alalım dimi :) soguk bi ayran yap sen şimdiden bayram için ne yemek yaptın
Harçlık yanında birde yemek ismarla
Bu sekilde olursa sen zorla yemege davet edilmiş olursun musait bi akşam yemege cıkabiliriz alışveriş yapıcam dedin o parayla hem görelim neler alıcan bu seferlik sen konum at geliyim ben yemegimi yiyim kimseye görünmeden giderim birde ceza ile ugraşmayalım
Olmaz adetler ne diyor küçük büyüğün yanina gider büyüğün elini öper büyükte ona harçlık verir tatlısını verir yemeğini verir çay kahve verir
Donumuz hariç herşey gidecek desene
Yok donun kalsın , bayramlasiyoruz sadece donu alıp napim
gelcen mi yemege?
Ne yemek var
var mı özellikle istediğin birşey benim aklımdan geçen hafif şeyler sonuçta hava sıcak
bence önce bi çay içelim esra hanımda başlamışken hazır
Yok ağır birseyler olsun malum bayram (birde sen ismarliyorsun) , sindiririm ben bi şekilde gerekirse sonrasında 3 gun ac kalır spor felan yaparim, baya da yerim yani ona gore
tamam gelirken sen şalgamı getir ben evdekileri kovarım mangal yaparız kuzu eti tavuk sucuk ne hepsinden yaparız meze olarakta rus salatası yanında çoban ve gavurdağı salatası olur yanında yaprak sarması kuru biber ve patlıcan dolması var çorba olarakta ayşe teyze var
Tamam 1 hafta yemek yememem lazim öncesinde
sebep?
Yemeğe cagiriyorsun
eee hakkını veriyim mi diyorsun. 1 haftada sen çok kilo verirsin zaten zayıf birşeye benziyosun birşey olmaz giderken yanında götürmen için fazla fazla yaparız
2 hafta aç kalsam doyurabilir misin acaba , olmaz dersen 1 hafta aç kalayım
26 yıllık açlığın bile doyar kuzu çevirme yaparız gerekirse sonrasında da açık hava sineması yaparız sınırsız gazoz ve popcorn
2 hafta aç kalayım yani
yok yok kalma o kadar aç kalırsan miden küçülür çok yiyemezsin hem sıkıntı yapma bir defaya mahsus yapmayız ne zaman canın sıkılırsa atlar gelirsin başkan :)
Bendeki maksat bayramlaşmak ama , konudan çok mu sapmış oluyoruz bu kadar şey isteyrerek
hangi konu ortada konu mu kaldı teşekkür ederim sayende zaman geçirdik işte :)
Bayramlasacaktikta ben yemek ismarlattim harçlık bi tatli konuşu kaldi
ama tatlıyı çok seviyorsun sanırım yakın olsan şu an benim tabaktan 1 tanesini sana verirdim :)
Severim tatlı, bu aralar çok dondurma yiyorum
hmm baklavanın üstüne dondurma güzel bir seçenek yalan yok görgüsüzlükte olmasın ama 1 ay oruç tutup her konuda nefis terbiyesi yaptım kendimi ödüllendirmek için gidip bol bol fıstıklı baklava aldım gerçi tatlıyı fazla yemenin zararları var sen yinede dondurmayı çok yeme hem kilo yapar hem enerji verir korona var yürüyüşte yapamazsın
O çok ağır olur ya, baklava +dondurma olmazda sadece dondurma yeter, bak tatli da ucuza kaçtım seni zorlamayayım dedim sonuçta aza kanaat etmek lazim demi , mesela harçlık konusunda da bence aza kanaat ettim
Yok ya ben yazın sıcagında öyle yerim yoksa tatlı tek basına normalde de agır geliyor. Aynen öyle bi rus görse 200 euro lafını sen istiyor duj ver bana 50 euro yeter derdi kuzu çevirdik evi hizmetine açtık sonra açık hava sineması yaptık tatlında pahalı olsun onun ne suçu var
Rus işi bilmiyor demekki, duj diyene kadar gelip eline opse bayramlassa kapacak 200 euro üstüne birde yemek tatlı sinema, sonrada evine gider dujunu alır uyurdu
O sana özel yok öyle herkese ayrıca belki kız eve gitmeyecek sabaha kadar ben onu musluman olması için ikna edicem kız gusul abdesti alıp musluman olacak neden engel oluyorsun ayıptır gunahtır
Belkide kiz müslüman seninle bayramlasmak isteyecek , müslüman kizi yeniden mi müslüman yapacaksın
işte o zamanda ne olacak bu dunyanın hali diye konuyu açar ilmi konularda feyz alırım
😂😂😂😂😂benim bayram harçlığında etkilenme olmuyor demi bu ilmi sohbette
:))))) sende kenardan maşallah hocam inşallah hocam nurunuz her yere yayıldı diyerek beni biraz öv sonuçta elin rusu gelmiş ülkemizi iyi tanıtalım
yalnız ben rusları sevmiyorum ya senin ilmi konularda bilgin nasıl oruçken sakız çiğnenir mi?
Tabi ne demek hocam , yalnız benim harçlık 200 kuveyt dinarı demi şimdi kiz demesin bana böyle diyorlar euro kullanıyorlar diye ben tamamen seni düşünüyorum yani
O çok derin bi soru , o sorunun cevabı 14 asır oldu hala tam olarak çözülebilmiş degil her sene ramazanda halkimiz saolsun bu konunun çözüme kavuşması için surekli gündeme getiriyor
rus sende hocam ben aradan cıkıyorum ben pek rusları sevmiyorum açık söyleyim sen tüm bilgi birikimini ona aktar gerek olduğu yerde ben müdahale ederim
pekala hocam ben arkadaşımın face hekledim bu gunah mı?
Ben de oyunda zombi öldürmenin günahını merak ediyorum
o gunah hemde buyuk gunahlardan sonuçta öldürüyorsun. Pekala hocam oyunlarda karşı cins ile flörtleşmek ve akabinde bazı seylerin gunahı var mı sonuçta oyun yani
Oyunda yuva kur sanal bebelerin olsun günah olmaz o zaman
Harem kurmayı dusunuyordum ama sen 1 tane olsun bizim olsun diyosun hocam gel birşeyler yap açıktan bi 50 euro daha çalışır
Napicam oyunda sana kiz mi bulacağım
yok be ya senin ilim irfanından faydalanmak istiyorum ama olumsuz fetva verme hocam işimize gelecek şeyler söyle sen beni gör ben seni görüyüm hocam
yalnız az önce rus ile aman sabahlar olmasındaydık ne ara oyunda kıza geldik hacı abi dondurmayı az ye şekerin yükselmiş senin yat uzan şöyle dinlen bu kaç?
Görürüz hocam canını sıkma sen
Nasıl fetva lazımsa halledilir
helal yakışır yalnız hocam öncelikle senin saçları sarıya boyatıp dudaklara falan birkaç dolgu yaptırmak gerek ednan hocamızın kedicikleri öyleydi tabi bu konuda fetva verecek olan sizsiniz
Ilmi derinliğin artması acisindan diyorsun yani demi
Başka birşey olabilir mi sence tabi ki ilmi olarak yaklaşıyorum konuya şimdi sizin saçınızı boyatmanız dudagınızı falan vucuda estetik silikon falan yaptırmanız ilmi olarak diğer insanların da kafalarında ki soruların cevabı olacak. Özellikle doktorumuzun ilgilenmesini istediğiniz bir bölge var mı sayın hocam ay gibi parlıyorsunuz hocam
Derler mi banada bebeğim bitanemle sohbet zamanı diye
aaa ne demek arkada müzik konusu bende rahat ol yeri gelir sordum sarı çiçeğe deriz yeri gelir entaresi ala benziyor deriz yeri gelir orta asyadan müzikler açarız sen bu işte varmısın benimle
Ilim icin demi
Emin olmaya calisiyorum
hocam beni o guzel ilminizden irfanınızdan geri bırakmayın umreye götürüyüm seni
bu arada tatlı yiyorum bi yerin şişmesin gel sende ye kız o kadar lafını yaptık ayıp olmasın
Yok dışımı fircaladim daha fircalayamam sana afiyet olsun, ne güzel olur umreye gitsek , gidelim hocam beraber umreye
erken değil mi ya bu saatte yatacakmısın? Şeytanın buyugu orada oluyor derler sonra sıkıntı olmasın hani hacı hacıyı diye bi söz vardı devamını bilsem yazacaktım o kadarını biliyorum
kız utanıyorsan bak sıkıntı yok yersin sonra yuruyuş yaparız kilo alırım deme yemeden ölecegine yiyip öl içinde birşey kalmasın maşallah hocama
Kilo zaten kiz milletinin en takıntılı olduğu şeydir sende bunu biliyorsun
Hacı hacıyı Mekke de bulur zaten
evet onun için takma diyorum her yıl ramazanda kilo veriyordum bu yıl almışım napiyim dunyaya 1 defa geliyorum sende kendini sev begen geç ayna karşısına konuş
Tatlıyı kaçırdın demi ramazan diye
sen çok yaşa aynen öyle sonra sıkıntı olmaz dimi hocam fetva sizden ama sıkıntı yoksa beraber gidebiliriz 1 aylık bence uygundur
yok cidden pek yemedim çunku ramazan nefis terbiyesi yapıyım dedim her anlamda :) onun için tatlıdan uzak durdum ama yeni tost makinesi aldım bildiğin tostcuda yapılmış gibi incecik ve süper onu sahurda çok yedim öyle ki 2 gunde bir :)
Ayyy ozledimde, 1 ay müthiş olur. Ama benim bi sıkıntım var. Mesela bi kapı belirlesek tavaf sonrası burada buluşalım desek ben her defasında bambaşka kapılardan çıkıyorum artik çıktığım kapının uzaklığına gore 5 dk 10 dk yarim saat beklemen gerekir
ip baglarız birbirimizden ayrılmadan tavaf yaparız hocam fetvayı ver sen gerisi kolay yalnız bu nikah olayı sıkıntı olmasın annen sonra camdaki hatun gibi yapmasın seni
Diyanet ayarlar onu nikah olmaz , nikah olursa aynı odaya verirler
oldu mu şimdi yakıştı mı diyanetle neden gidiyoruz atla arabaya ver elini medine üstelik hayırlı birşey yapıyoruz madem oraya kadar gittik bi hayır daha işleyip döneriz
Burdan medine hemide arabaylan , suriye ürdün üzerinden gidip mi vurulmak istersin yoksa irak üzerinden mi
yemişim 3 tane fıstıklı dolama ben olmuşum bomba hocam boşver sen onları birşey yapamazlar beyaz bayrak asarak gideriz hem arada birşey olmazsa annen baban bırakır mı benimle
Arka koltuk boş sonucta anne babam da gelir
aaa ama araba 2 kişilik onlar baska zaman gitsin
Arka koltuk yok mu
malesef sen rahat git diye çift kişilik araba var hocam
sayın hocam size bir sorum var
😂😂😂hemen veriyor cevabı çift kişilik diye, bu ne hizmet aşkı anlamadimki. Buyur sor bakalim
Herşey aşk ile yapmak gerek hocam gonulsuz şeyden saglam cocuk cıkmazmış.
Ben değil gençler aydınlansın bu konuda malum bahar geliyor simdi onların içi kıpır kıpırdır
Yuh ama ya neler yazmışsın oyle
Kaldırmak zorunda kaldım
Dun ekşi sözlükte gezerken denk geldim bu yaşıma kadar baya baya saf gelmişim diyorum. Bu arada iyi ki konu sahibi sensin başkası olsa arkadaş yeter gidin kendi artık derdi sayın hocam
Sorun yok hocam maşallah maşallah bu arada kediciklere ne oldu
Kesin kovardı ama mekan bizim sıkıntı yok
Kedicik LERİ nerden bulayım sana
Mekanın sahibi sensin ama ne bi kahvaltıya çağırıyorsun ne bi kahve ısmarlıyorsun. Hocam biz seni kedicik yapıcaz ya dun öyle anlaştık saçlarını sarıya boyatıp dudaklara ve bazı yerlere dolgu botoks ne varsa yaptırırım dedin sen yoksa yine mi acıktın
Karnım tok ya ondan çağırmadım , gel sana hazırlarım kahve de yaparim canin sağolsun lafı olmaz. Kedicik olmak bozmasın hocam , bünyede kediciklik yok ters tepmesin
Konum at hemen geliyorum köşe başında market var o caddedeydi dimi. Maşallah hocam inşallah hocam diyip kedicik olmamak ne biliyim biz büyüklerimizden öyle gördük. Kısrak mı var içinde hocam diyecegim ayıp olacak insanlar yanlış anlayabilir kısragı ama Türkçede onun hangi anlamda kullanıldıgını sanırım biliyorsunuz.
Cık cık cık demiyorsunki kahvaltı hazırlayıp yorulma ben seni kahvaltıya çıkarayım, oldu mu şimdi bu. Lady s and centılminilik. Atgillerdensin diyorsun yani
Mubarek sen 2dk nasıl üste çıkmayı beceriyorsun misafir olan bendim ayrıca korona var her yer kapalı istersen balkonda yapabiliriz ama gelirken ekmek börek falan al. Ben öyle birşey demedim konu komşunun uydurması at gibi hatun tabirini ben asla kullanmam konu komşu kullanır ben kedicik diyorum
Şimdi teknik olarak kadınların vücutlarına gore kas degil yağ oranı fazla olduğu için her ortamda su yüzüne çıkıyoruz ondan, tamam şimdi kahvaltıda senden birde ben gelince gidip ekmek börek felan alacaksın tamam sen gelene kadar beklerim ben sorun olmaz
Başka bir istegin var mı hocam hani elim değmişken elbisen falan varsa getir onları da makineye atarız veya böbrek gerekse söyle çayım ilaç atıp böbregi zorla alma
Bugun tane başı bi böbreğin fiyatı kactan gidiyor piyasadan haberin var mı
Şimdi onu alıp satsam zarar ederim her geçen gün değerleniyor dursun uzun vadede kar edeyim lazim olunca satma niyetim vardi, iyiki bak orijinal çıkma olarak satacağım
tamam hadi gel ben acıktım gidip börekleri alıyım sen gelirken boş gelme yinede tatlı falan birşeyler getir
Yahu tatlıya ne gerek var ben zaten tatlıyım kendimi getiriyorum yetmez mi
Ben çayı şekerli içerim bi parmagını falan batırırsın heralde
Ahahahahha kahvaltıda senden oldu, akşam yemeği kimden peki
Hocam bizim eve girince geri gitmek istemezsin onun içün ben akşam sıra gecesi yaparız dedim çalgı çengi dansöz falan gelmişken sen kurtlarını dök. Ayrıca evimizde kedi köpek kuş var pul koleksiyonum yok ama onun yerine orkidelerim var sana onları gösteririm
bu sırada seninle ilmihal konuları masaya yatırır tartışırız
Köpek degil ama kedi ve kuş 😍çok severim. Olmadi şey yaparız sen artık geceleri arkadaşında felan kalırsın oyle dışarıda otelde felan kalma
Ilmihal konusu ne konuşacağız hocam
Gerek yok hocam sen sabaha kadar kedi ve kuşumla oynarken bende bu kafamdaki soruları sana sorarım hatta saz ekibini yollamayız zabaha kadar çalsınlar özellikle istediğin şarkılar var mı? Nemrudun kızı deme o zaten klasik onu çalmayanı öpüyorlar
Ayak üstü konuşulmaz sayın hocam önce bi karnımızı doyuralım sonra konulara geçeriz
Şey var mı, Hz Ibrahimi ateşe attıran kafirin kizi. Zabaha kadar eglenucuk diyorsun yanı. Bu ortamda ilmi sohbet bilemedim
Anasını eşşekler kovalasın o kızın ırz düşmanı. Sizin gibi şeker bir hocayı bulmuşken feyzinizden faydalanmamak olmaz maşallah hocam gözlerimi sizden alamıyorum tutututu inşallah hocam diyen kedicikler gibi kuşum ve kedim size iltifatlar düzer
😂😂😂😂😂😂buna güldüm
film falanda izleriz zabaha kadar ilmihal sizi yorabilir
Çağrı, Ömer Muhtar, Ashab-ı Kehf, Hz Yusuf, Hz Meryem unuttuğum kaldı mi film dizilerden
Ben daha çok korku filmi izleriz diye dusunmustum casper falan zındıklar iyi oluyor
Korku mu😍😍, olur severim hatta tek izleyemedigim tür olduğu için kalabalıkta izlemeyi seviyorum
Maşallah hocam korkma ben yanında olurum kalabalıga gerek yok dört bi tarafın kontrol altında olur
bırak o zındıkları erkek sinek bile yaklaşamaz bu arada film izlerken popcorn + gazoz içersin dimi
Zombi fobim var benim zombili seçelim filmi , her gittiğim ıssız ortamda özellikle doğada hemen kafamda plan yaparim, Şuradan zombiler saldırsa şuraya kaçarım felan diye, gazoz ve popcorn olur
O zaman hocam sen al şu gazozo iç az sonra ıssız bir ormandaymışsın hissi oluşacak zaten merak etme
Nasıl yani
Film için orman köşesi yaptırdık paraya kıydık
Kalpten giderim o olmaz
Ben ilk yardım biliyorum merak etmeyin artık söz agızdan cıktı
😂😂😂😂sen zombi ile savaşabilir misin o önemli
sana birşey olmasın diye anasını bile bellerim ama yorgun dustugum yerde enerji vermeyi ihmal etme
Her daim arkadan gaz verme bende sen zombilere odaklan
haydar ile yer misin yemez misin hiç affetmem bu kutsal bir dava sonunda prensesi kurtarmak için super mario gibi ugraşıp durucaz
Şey vardi hatırladın mi oyun, pers prensesini kurtarma oyunu
nevet hatırladım :) bu arada hocam tek seferde kaç cocuk dogurursunuz şimdi zombilerden hemen sonra bi en az 3 çocuk olsun sonuçta baba zombi katili ama yorgun
Prensesi kurtarınca prensle evleniyor mu prenses
e babasının hayrına kurtarmıyor heralde evleniyor yoksa o kadar çile çekilir mi ceketini alır gider
Dünya menfaat olmuş be, prense de güvenememek lazim demek
dedem korkutun vasiyeti var ey oğul prensi kurtar boyun boylansın soyun soylansın bi 3-5 tane çocuk yap ki dunya kötülere kalmasın sen ne durumdasın hani ikizde olur
Kendini düşünmüyorsun ata vasiyeti yani onun için, 3 5 birde , birde ikiz , yok ikiz işi zor be yazıktır bana
Sıkıntı yapma 2021 yılındayız acımaz ki
Hem atamın sözü yerde kalmasın yakışmaz
24 oğlan mi düşünüyorsun
Awww o ne ekmek dusmanımısın mubarek daş mı yiyelim. Ayrıca bunlar özel konular çoluk cocugun önünde konusmayalım hocam ama ilk 6 ay bos geçmekten yanayım 7. Ayın şafagında batıya dogru bakın ilk tohum serpilmiş olur
Bu arada burcun neydi hocam
Boyunu boylamak soyunu soylamak istemiyor muydun
Kocuz hocam
koç mu :) güzel güzel hocam madem koçsun direk soyu soylatmaya boyu boylatma yerine öncelikle ateşi iyice harmanlamak gerek malum o kadar çocuk olacak çıkış yoluna yeteri kadar ilgi alaka göstermeden olmasın size de düşünüyoruz yani herşey sizin için
Ne diyorsun ya sen
bunu diyorum koç burcu gulup eglenirken bir anda sinirlenebiliyor
Biliyormuşsun niye sinirlendiriyorsun o zaman
kuzenim yazdı desem olur mu?
Olmuyor
Kader utansın o zaman kusura bakma valla kızacagını dusunemedim neyse Allaha emanet ol.
Sen yapıp kaderi mi sucluyorsun , Sen de Allah a emanet ol
Dilin kemiği yok karşındaki o an ne düşünür hesapta yapamıyor insan e zamanı geride alamıyor
Bu konuda genelde erkekler yapamıyor, kizlar tepki yapınca onu demek istemedim diyor
Hayırlı bayramların olsun abla çok kötüyüm ellerinden öperim
Neyin var kuzucum
Ablam burdan anlatamam 😭
Evet seninde mübarek olsun elimi öpeersen neden olmasın
Benden buyuksen öperim yalnız el optugumden harclikta alıyorum ona gore
Kaç paradan öpuyon el 😂😂
Once yaş onemli küçüksen öpmem
Ben öpeyim o zaman
Harçlık yok beleşe öpüyorsan öp
Sen harçlık istiyodun ama 😂😂
Sen benden kucukmusshn harçlık yok , benden büyük olsan bana vardi
Hayır el öpen harçlığı kapat
Kapar
El opturmuyorum
Pinti
Degilim , uzaktan bayramlasalim
Tamam ibanıma atarsın paramı 😂
Yok el opturmuyorum iste
Şansına küs
90 derece döndün ha
180 dondum ama mecbur döneceğim yoksa harçlık gidecek
Bu kadar pinti olma bee
Bu kadar pintiyim
Kayserilimisin
Degilim anne sivaslı
Baban nereli
Adana
Nerde yaşıyorsun
Hazır inşallah aşurede hazır sarmada gel bayramlaşmaya
Neresi orası hemen geliyorum 😊😂
Size uzak olabılırr ya iç anadolu
Aşure dediğin üzümlü çorba demi
Sivas mi kayseri mi
Benim gönderdigim şekerler geldi mi
Yok gelmedi bana
Yoldadır gelıyodur yarın ulaşır 😊😊
Üzümlü çorba sarma baklava da olsun
Aşure var üzümlü çorba degıl sarma gelene kadar kötü olabılır😊
Aşure sarma baklava olsun
Tamam olur 😊
Bayramımız mübarek olsun kahvalti telaşına düştük 🌸🌸🌸🌸
Hazırsa ben de geleyim
Oy gel baş göz üstüne 🐞🌸
Cansın kuzucum😙😙😙😙😙
Eski bayramlara kavuşmak ümidiyle
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun
Insallah 🤲🤲🤲Senin de bayramın mübarek olsun
Tesekkür ederim 🤗
İyi diyelim iyi olalım abla :)
Bayramın Mübarek Olsun Abla <3
Saol ablam senin de bayramın mübarek olsun
tesekkurler sanada bır harclık verıcek kımse bulamadım ya :D
Niye bana harçlık verecek birini arıyorsun
kendıme arıyorum sana aramam :D
amin insaallah dıleklerın gercek olur
Insallah teşekkür ederim
İyi bayramlar, hangi şekeri seviyorsun en çok? 😂
Seçme hakkım varsa çikolata isterim
Allah kabul etsin hayırlı bayramlar
Allah razi olsun hayirli bayramlar
Saolasın
İyi bayramlar..
Iyi bayramlar 😊
şeker de harçlıkta hazır yeter ki bayramlaşalım :D
Şeker sana kalsın ağzın tatlansın ben harçlık alayim 😂😂😂hatta ben sana çikolata şeker tutarim
öp elimi al harçlığını <3
şekerler seni bekliyor
Şeker olduğu için gelmiyorum
baklava sarma var
Hazır da korono var gelen giden yok
Burdan bayramlasalim iste
İyi bayramlar iyi bayramlar
Hazır gel
Azerbaycan uzak kalır ama gelirim ne var sizde ikramlik
Azerbaycanda değilim ki 😂😂😂
O zaman tamam , çikolata varsa çikolata olsun
Ülker Ece var seviyorsan buyur gel 😋
Bitirme geliyorum
Koş yetiş 😂
3 tane ama
Tamam 😂
Hazir
Şeker mi çikolata mi
Şeker
Niye çikolata yok😂😂
Fakirim çikolata alcak param yok dermişim 😂😂 bayram şekeri adet yerini bulsun diye
Bayram çıkatasi da olur
Hediye et 😀