Abi çıldıracam ya sanki bi tek onun kocası var vermişler eline bi telefon gece gündüz kocasını paylaşıyo engelledim aw Kıskançlığımdan falan değil cidden öğğkk artık yani bu nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Allah hepimizi böyle arkadaşların şerrinden korusun arkadaşlar böyle evlilik nasip etmesin amiiin sizde amin diyin pwpepfıroğw0wşl
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 😬
Sürekli kocasını paylaşan arkadaşımı engelledim iyi yapmış mıyım?
Valla iyi sabır varmış bende de 1 buçuk senedir onun yüzünden uygulamalara giremiyom aw elim ayağım titriyor oh iyi yaptım şimdi onlar düşünsün falan. Xkzmmdkxkxm
Bizde ergen olduk böyle miydik anasını satim benim 4 yıllık ilişkim var daha tek kare fotoğraf paylaşmadık bunlar saat başına bi fotoğraf video hazır tutuyo bide ortak hesapları var kız 21 yaşında hala ergen apğşjdcköyvjl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kimin kocası buuuuğğ zkdnckjsjdjcjx
İyi yapmışsın ya ben olsam söverdim
Ağüwdöclldlmcdpöwdm
Benzer olayı dün bende yaşadım çok kötüyüm özelden dertleşelim mı istersen 😔
Yok harun abicim kalsın ben mutluyum🤓
Ne harun abisi be 😔
Sen dua et karılarını paylaşan erkeklere denk gelmemeye bak o daha kötü😂😂😂
Ajajjsjxıskee Allah korusun bide gavatlara mı sövseydik her saat jxkxnkxodld
Amin amin
Allah korusun ya
iyi yapmışsın kociş sunumları felan yapıyosa hele geç kalmışsın demektir.
Yapıyo bide kendi yetmiyomuş gibi etrafındaki çiftleri de paylaşıyo ajksmxxkskmd
evlilik budalası olmuş o iyice
asmö. çdasşkdmnasdinqwdqwd:dqÖWDAA ABRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bencede
iyi yapmıssın keske kocasının tek olmadığını söyleyip engelleseydin
Söylemeden engeller miyim hiç mzkzmxk yeter artık burama kadar geldi kim bilir kaç kişinin daha orasına kadar gelmiştir 😂
Bu kezolar erkek bulunca define bulmuş hale geliyor, normaldir
Valla ya ne bu koca sevdası mxkzms
Erkeksizlikten ölecekken bulunca bide daha çok tapıyorlar, dişilerin erkeklere tapma olayı çok başka.
Ahahash valla tam olarak tapmak bu başka açıklaması olamaz
Beklemen kabahat kanka 🤣🤣
Valla iyi sabır varmış bende de 1 buçuk senedir onun yüzünden uygulamalara giremiyom aw elim ayağım titriyor oh iyi yaptım şimdi onlar düşünsün falan. Xkzmmdkxkxm
Kıskanıyor musun kanka 🤣🤣
He çok kıskanıyom hasedimden çatlıyom jxoskmsoz
Matematiğimi skm 1 buçuk sene diyom kız 17 yaşında evlendi şimdi 21 yaşında 4 sene olmuş ajajghafkpd
Kimin kocası buuu jdkajkjsxk
Ksosp9eslckoemdkc
ahajkaah çok iyi yapmışsın
Bencede kzısdlsldk
🤣🤣🤣iyi yapmmissin grupda yapar o
Ne grubu len
kocasini paylasiyor ya surekli
Tek icraat bu napsın ka9awşmdosm grup mrup yok kız kocasına tapıyo tapıyo xfhjjcg
tapsin guzel iste okuze tapan da var zaten
Evde kalınca ben
Yav heee heee
Öğğğk mü 😂😂😂😂😂
He ne zaman girsem illa orda bi story oluyor anasını satim
Senelerce story için koca aramış belliki 😂
Neyine beklemiş tek icraatı koca bulmak zaten 17 yaşında evlendi gitti salak ağzına sçıyorlar şimdi ahajhsjxjsj
O zaman ergenlik den dir o
Bizde ergen olduk böyle miydik anasını satim benim 4 yıllık ilişkim var daha tek kare fotoğraf paylaşmadık bunlar saat başına bi fotoğraf video hazır tutuyo bide ortak hesapları var kız 21 yaşında hala ergen apğşjdcköyvjl
İnşallah büyürler ne diyim 😂