Annemi aldattı evliler ama. Saçma düşünceleri var biraz. Rahat bir insan. Anlaşamayız aslında. Bilmiyorum bizi anlamıyor da pek. Doğru yaklaşmıyor. Kötü bir dönemden geçiyorum. Anneme sarılmak ya da bir başkasına içimden gelmiyor pek.
Güncellemeler
+1 yıl
Sarıldım
Babama sarılmak istiyorum ama çekiniyorum? Napmalıyım?
Cok isterim ama ondan önce bana baba olmasını isterdim benim babam bize babalık yapmadı pek yani babalık görevlerini yerine getirmiştir belki ama biz hep baba sevgisinden mahrum kaldık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende sarılmıyorum benimle çok dalga geçiyor knk diyor bAna düşünebiliyormusun ailecek sıyırdık tam kapanmadan sonra düzeliriz heralde..
Sarılma boş ver, kendine sarılır uyu
Ben doğdum doğalı çekinirim seni çok iyi anlıyorum ben de sarılamam
İster misin sarılmak
Cok isterim ama ondan önce bana baba olmasını isterdim benim babam bize babalık yapmadı pek yani babalık görevlerini yerine getirmiştir belki ama biz hep baba sevgisinden mahrum kaldık
Bizim de yani o bazen yaklaşmıştı sevmek için ama ben istemiyordum davranışlarından dolayı. Arkadaşlarının çok sözünde bir insan
Dogrudur bu yüzden bizler iyi birer ebeveyn olacağız inşallah
Amin inşallah. Hayırlı çocuklarımız olur inşallah
İnşallah
Yarın bayram bayram bahanesiyle sarilabilirsin mesela
Bahane ile değil istediğim için
Çekiniyorum demişsin ondan öyle dedim normal zamanlarda da işten geldiği zaman Güler yüzle onu karşıla halini hatrını sor sonra öyle sarıl
Git ve istedigini yap
Senin kafan iyi mi?
İnsanların yaşayışlarını bilmeden yadırgama lütfen
Bilmiyorum çok tuhaf geldi soruyu soruş tarzın
Öyle ama
Git sarıl ne diyecek
O da mutlu olur elbet
Ee