Eşimin babam için söyledikleri?

Merhaba ben 5 yıldır evliyim Allah’a çok şükür mutlu bir evliliğim de var ya da vardı bilmiyorum artık. Şimdi şöyle ki biz Almancıyız zamanında dedemler gitmiş. Babamlar halen daha Almanya’da. Ben Türkiye’yi sevdiğim için burda yaşıyorum. Euro daki artışı herkes az çok biliyordur. Eşim bir süredir dükkan açmak niyetinde bunu bana da söyledi bi babanla konuşsan yani kısaca maddi destek olarak diyor. Bende dedim konuşurum tabi. Biz evlenirken oturduğumuz daireyi altımızdaki arabaya kadar her şey babam hediye etti bize. Eşimin ailesinin durumu pekte yok tabi olmayabilir insanız. Dün gece çamaşır asarken eşimin telefon konuşmasına denk geldim abisiyle konuşuyordu. Abisi ne oldu dükkan kayınpederin el atmadı mı oda yok (bir küfür) mezara götürecekler zaten o kadar parayı dedi ben o an şaşkınlıktan kal geldi bana nabacağımı şaşırdım. Sonra kendime gelince gidip duydum demedim ama kızdım yani kim kızmaz babanıza arkanızdan böyle deseler bugün artık tutamadım kendimi ben dün duydum senin abinle olan konuşmanı dedi oda ee dedi bende ayıp değil mi babam olmasa kirada otururduk arabamız olmazdı felan oda anladı sinirlendiğimi ya aşkım şimdi ben erkeğim ya hani güç bende gibisinden konuştum dedim ne alaka ne saçmalıyorsun Allah aşkına ayıp ya dedim şimdi de sırnaşmaya çalışıyor yüz vermiyor. Arkadaşlar sizce bu ayıbını ona nasıl daha detaylı söylebilirim çünkü affedemiyorum ya da siz benim yerimde olsanız nabardınız çünkü ben nabacağımı bilmiyorum?
Eşimin babam için söyledikleri?