Ben biraz utangaç biriyim sanırım yaa😕. Ne bileyim herhangi bir konuda iltifat alsam utanıyorum, 'ne gereği vardı şimdi' moduna giriyorum istemsizce...
Öyle saat başı değil tabii ki arada çevreden övgüler aliyoruz (abartı bir kişilik değilimdir zaten) ama rahatsız oluyorum işte biraz.
Tabii güzel şey, insanın gururu oksaniyor, kendimi de beğenirim ama karşıda hep iltifat bekliyormuşum hissi yaratacakmisim gibi geliyor... Amaan bir garip işte. Siz böyle hissediyor musunuz hiç? Hı? Söyleyin söyleyin 😏...
Öyle saat başı değil tabii ki arada çevreden övgüler aliyoruz (abartı bir kişilik değilimdir zaten) ama rahatsız oluyorum işte biraz.
Tabii güzel şey, insanın gururu oksaniyor, kendimi de beğenirim ama karşıda hep iltifat bekliyormuşum hissi yaratacakmisim gibi geliyor... Amaan bir garip işte. Siz böyle hissediyor musunuz hiç? Hı? Söyleyin söyleyin 😏...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
hıç bozmam kendimi normal hayatıma devam ederim. en azından senin gibi bakışlara sahip değilim yoksa o kadar iltifattan nazar değerdi.
Hepimiz normal devam ediyoruz zaten, utanmak anlık gelişiyor 😀. Ayrıca durmadan iltifat alan biri de değilim zaten, arada karşılaşınca tepkim bu şekilde oluyor..
@kivrisikgamzeli evet yani kadınlar genelde güzel cümleler duyunca bi tuhaf tepkiler verebiliyor , şımarabiliyor , şoka girebiliyorlar aslında hakediyorlar. şiddet yerine iltifat alsalar da hep şımarsalar keske bırakalım dünya da o kadar zorluklara göğüs gererken azcık gülüp mutlu olsunlar. heleki şu kadına şiddet cinayet ve tecavüz varken.
Utanmam da senin bu tipe iltifat eden abazadır net. Bu kadar yoklukta olmayın.
Senin beni güzel bulmana gerek yok zaten 😀 ayrıca iltifat sadece tipe mi edilir sivri zeka?
Beni taciz etmeyin lütfen çirkin hanımefendi.
Pekiğğğğ
Reis gayette güzel kız yani
Abazalık için söylemiyorum söylememde zaten
Kendisi arkadaşım benim!
@DELİKANLIPRENSSSS teşekkürler efenim😀
Rica ederim ne demek kuzu
Mükemmel kişiliğimin iltifata ihtiyacı yok, eden olduğunda da utanmam
Ya😂😂
genelde şöyle cevap veririm bir iltifata: "bana bilmediğim bir şey söyle." asjdjsksldks
Güzel 😀
Alıştım artık
Hatta bazen kızıyorum herkesin içinde iltifat edilmesine
Toplum içinde olması da rahatsız edici, evet
Utanmaktan çok geri nasıl cevap verceğimi bilmiyorum🧐
Bir de o var, evet
Bende direk , altında kalmamak için , sende öyle derim veya bir iltifatla karşılık vermeye çalışıyorum. ✌️
Utanmiyorum ama hosuma gitmiyor. yani laf arasinda edilirse falan tamamda ozellikle de bir erkek iltifat edince sinirim bozuluyor cogunlukla
Hayır..
Ezberimde hepsi ne geleceğini biliyoruz 😀
Evet çok utangaç biriyim. Şu an bile utandım gidiyorum ben.
Aaa şu an nede utanıyorsun ama😀
Bilmem utandım
Kıyamam 😕
Bana kıyan kıymış zaten
Kiyanlar utansın 😕
Seni o kadar iyi anlıyorum ki :) bence bu özgüvensizlikten oluyor
Özgüvensiz biri değilimdir aslında...
Bende.. ama iltifat alınca güzel değilimde sanki kendini mecbur hissettiği için iltifat ediyor gibime gelir hemen utanır konuyu değiştiririm sjsjsjsjs
Konuyu değiştirme bende de oluyor😂 biz gibi olan çok insan varmış. Tek olmadığıma sevindim...
Bide bundan rahatsız olan iltifat eden kişiler tabi hemen odunsun yaa demeler 😀😀 bilmiyorlar ki içimizde ne kıyametler kopuyor
Sen=ben şu an... Doğru noktaya parmak bastin kesinlikle
Dogru seyleri duymak utandirmiyor beni
Bu bakış açısını sevdim
Hayır aşırı sevinirim 😂😂😂
Sevinmek ayrı 😀 ona herkes sevinir ama utanıyorum işte
Evet utanırım ve sürekli teşekkür ederim.
At evet yaa
Mala bağlanıyor biraz. Hihi teşekkür ederim, çok teşekkür ederim, yaaa teşekkürler diye
O kadar doğru ki😂
😄💗
O kadar bensin ki bu konuda, ben sebepsiz çok utanırım.
Evet biraz öyle oluyo
Bende utanacak yüz kalmamış
Utanmam, utangaçlığı da sevmem
Utanmiyorum da garip geliyor 😄
Yani utanırım
Ne gerek var la der cekılırım ne utanması
İçinden onu dersin de dışından söylesen ayıp etmiş olursun... O sıkıntı
Elımde olmayan sebebten ıcım ne derse dısımda aynı devam eder
Direkt yanaklarim pembe oluyor
Boynum kulaklarım ısınıyor benimde😂
fırsat verirsem olabilirdi iltifat edmeyi severim
Yooo