AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Bu ülkeyi tek adama bırakmanın faziletleri, durun bakalım daha neler göreceğiz belli değil.
kongrelerini lebaleb dolduranın buna bir şey demeye hakkı yok.
Sorular ve yorumlar şahane cidden...
Türkiyenin bu haline şaşırmamak lazım- yazık sizin gibi düşünen insan müsveddelerine.
Bulunduğum sehirdede vardı sokaklar tıklım tıklımdı ben pandemi basladi baslayali evdeyim hakkımi helal etmiyorum
Yürüyüşle felan olacak şey değil bunlar icraat lazım İslam devletlerinde birlik yok birlik olsaydı şu an yahudiler Filistine bile gelemezdi
Tabiki tepki gösterilmeli ama bu pandemi döneminde bu kadar insan sokağa fırlayınca Filistini mi kurtardınız yazık bu kadar evde kalan insana bu kadar çalışan insana
Ankara 'da yaşıyorum herkes dışarda zaten tam kapanma dedikleri kapanma filan değil. Bunu da yaparlar inanırım bizim milletimiz biraz değişiktir.
Sıçtık dostum ya mitingden önce yine iyi kötü idare ediyorduk sonra fırladı kapanma geldi , şimdi kapanma varken bu yürüyüş yine aynı bok olacak
Protesto edince kimse yaptığından utanıp geri durmuyor oturun evinizde hiç değilse şu virüsten kurtulalım
Amaan zaten bu yuruyuse katilmak isteyen buyursun kapsin virusu zerre umrumda degil
Aferin, protesto ettiniz diye israil vazgeçti ağlıyor şimdi
En azından evde boş boş oturup izleyici olmadılar ellerinden bişey gelmiosada toplanıp ölenlere cenaze namazı kıldılar dualar ettiler. Bir zulme engel olmiosan onu duyurmalısın. Bilmeyenlerede duyurdular en azından bişey yaptılar
@Sevgiiyileştirir Farkındaysan protestoları yüzünden bir sürü insan ölecek. Düşünemiyorsunuz boş boş iyi bir şeyler yaptığınızı zannediyorsunuz. Korona var abi korona. Ayrıca bunu duymayan yoktur zaten, hadi duymayan bikaç kişi vardı diyelim onlar da duydu. ne işe yaradı bu? sizin bilinçsizliğiniz yüzünden bir sürü insan daha ölecek
Ne mi işe yaradı? Kimsenin elinden bişy gelmiosa bile en azından dua ederler. Korona olan tanıdıklarım hep atlattı. Tamam tabiki ölenlerde var ama hepsi ölcek diye bişey yok eceli gelen ölür
@Sevgiiyileştirir Offff gerçekten boş yapma ya madem eceli gelen ölür o zaman hiç önlem almayalım? bu kafa nasıl bir şey ya cidden. O zaman neden israili protesto ediyorsun? onların öldürdüklerinin de eceli gelmiş demek yani
O anlamda demedim. Bi şekilde destek olmuşlar ve ben gurur duyuyorum. Keyfi çıkmamışlar ki. Eğlenmeye çıkmamışlar yani. Zulme karşı susmamışlar kendi sağlıklarını hiçe sayarak. Sonuçta filistinde ölenlern sayısı hala coronadan ölenlerden çok ve orda ölen çocuklarda insan
@Sevgiiyileştirir Hala anlamıyorsun ki. Koronadan ölenlerin sayısı çok daha fazla, ben zaten filistinde ölenler için ben de çok üzüldüm. demek istediğim sadece dışarı çıkıp bunu protesto etmek için uygun zaman değil. Protestonuz yüzünden siz de katilsiniz, koronayı yayıp insanların ölmesine dolaylı olsa da sebep oluyorsunuz. Bunu savunmak da katilliktir ama anlamıyorsun işte
Anladım tamam kardeşim. Katilim ben aynen
Kadın hakları için yürüseler ya da rektör atamaları için asla izin vermezlerdi.
Nasıl izin vermezlerdi zjsbahaha insanlar efendi efendi protesto ettiler burada İsrail'i
Polis arabalarını tekmelemediler çevreyi yagmalamadilar sizinkiler gibi
@bncbn
Ayn knk @littlebabyyy biz bir şey yapsak hemen yanlış oluyor bana adaletten bahsetmeyin biz müslüman İz ve Mescid-i Aksa da yapılanlar göz yummucaz
Körler sağırlar birbirini ağırlamış gene...
Ben yapılmasın demedim. Haklılar hatta. Sadece konuya göre malesef ayrım oluyor.
Sizinkiler kim @littlebabyyy?
Birebir tanışıyoruz heralde?
Sjsjsjshsv yorumundan çıkan anlamı sabundan bari arkasinda dursan keşke shsbhs
Kadın hakları ve rektör atamaları için yapılan yürüyüşe izin vermezlerdi dedim tam olarak.
Arkasındayım kelimesi kelimesine. Laf etmiş olmak için konuşulmaz. Dışardan bir göz olarak yorumum bu. Sen beni bir kalıba sokmaya çalışmışsın saldırmaya zemin hazırlamak için. Genel halk davranışımız bu zaten. Hemen bir etiket yapıştırırlar.
O yüzden tekrar soruyorum birebir tanışıyoruz heralde?
Lütfen beynini kullan
Beylik laf
Cevap bulamayanın yarattığı baskı aracı.
Ne söylediğinin ve ne kastettiğimin farkındayım. Mantık silsilemde bir sorun yok ne beyni?
Kanka... olsa izin vermezlerdi diyen bir birey o... yı yapilmasini savunuyordur sallak olmayan herkes bunu anlar
Sanki mescidi aksa olayı ve rektör, feminist yürüyüşü benzer olaylarımis gibi verdiğin örnekler o kadar saçma ki
Kusura bakma canımsın o halde. Bak ben söylemedim. Kendi ağzınla kendine söyledim.
Pandemi sebebiyle eylem yasağı yok mu? İnsanların eylem haklı hangi konuda olursa olsun vardır. Bir şey yasaksa da herkes için yasaktır. Sen asla o daha haklıydı, bu daha önemsizdi, şu daha değerliydi diye ayıramazsın ki. Herkes kendi kendi savunduğu şeye değer verir. Onun için önemlidir.
Ben herkese eşit olunsun istiyorum. Ve ilk yazımda da dün yürüyenler de haklılardı diye özellikle belirttim.
Ama öyle bir kanaat getirmişsiniz ki buna her birşey söyleyen şucudur burcudur.. Elinizde etiketlerle dolaşıyorsunuz maşallah..
canımsın bu arada ilk cümlede belirtememişim ama tekrarlıyorum benim sözüm değil senin kendine olan yakıştırman.
Diyenler feminist yürüyüşüne ağzına acmadilar nedense
O zaman yasak yok muydu
Ama sen hiç anlamıyorsun kızım ben ne yapim sana 😅 tekrar yazim bari napim artık.
Yasaksa hepsine yasak, değilse hiç birine.. Herkesin davası kendince değerlidir. Ben ayırmıyorum, ayrım yapmıyorum. Ayrım yapanlara karşıyım.
Anladın mı?
Bir daha mı söylim?
Yürüyüşe katılanların samimi olduklarına hiç inanmıyorum
Al benden o kadar
Gereksiz şov... Şu an ülkemizdeki Doğu Türkistanlı aileleri düşünemiyorum, gerçekten yazık.
Süper lige çıkan takımların taraftarları da sokaktaydı. Ben ekmek almaya korkarak gidiyorum.
Virüsten ölmezsek siyonizmden zaten öleceğiz. Uyumuş kalmışım yoksa bende giderdim 😴
Yasakları doğru düzgün uygulayamıyorlar en başın da ohal kararı alınsaydı bu kadar rahat olamazdı kimse kuralı çiğneyen olursa da gözünün yaşına bakmıyacan vericen odunu.
Yürüyüş yaparak ezilen halkları kurtaracaklar. Katilleri kınayarak da ölenleri geri getirecekler
kudüs ağlarken biz gülemeyiz.. kudüs ölürken biz yaşayamayız..
oo artı eksiye bakılırsa insan olmayanlar daha fazla sitede 😂😂 karakterinize tüküreyim
Hahahah
Her yeri geziyorım serbestlik de yok bana ama polis beyler bişey demeden gec deyyorlar
Ne s*lakça düşünce yürüyüş yapınca sanki bitecek boşyere virüsü yayıyor S*lak sürüsü
Yürüyüş yapınca ne olacak ki kime fayda insanımız neden boş şeyler peşinde anlamıyorum.
Hükümetin görüşüne uygun herhangi gelişmede yasakları delmek serbest. Evde duran bizler enayiyiz evet, bu toplumda virüs falan bitmez.
Yürümek için bahaneleri bu, balkona çık kardeşim ya
Neyin ne olduğu belli değil ülkede mantıklı yapılan hiç birşey yok 🤦🏼♂️
Sen kapanmamı var sanıyon ankarada millet hep sokakta
Birazcık bilinçli olsak keşke.
Eylem de yapabilirdik şampiyonluk kutlaması da.
Simdi konu muslumanlik araplar olunca bizim hukumette corona yasak masak. viz geliyor
Merak ediyorum da, Azerbaycana ermeniler bomba atıp onlarca insanı öldürdüğünde neredeydi bu insanlar? Bu gerçekten çocuklar ölmesin diye mi yoksa iktidarın dikkat dağıtma taktiği mi?
Son zamanda ermenistan ne zaman azerbaycana bomba attı zaten azerbaycan ermenistanı şamar oğlanına çevirmedimi
Tipik örneksin dediğim insanlara. Yanı başında sözde kardeş dediğiniz ülkeden bihabersiniz. Varsa yoksa filistin
Merhaba.
Şimdi buraya çok şey yazardım ama maalesef Silivri soğuktur. 🙂
Silivrinin soğukluğunu düşünebilen biri masum insanların çaresizliğini de düşünebilirdi.
İşte harika bir duyar. Ne oldu şimdi bunu yazdın, halk kahramanı mı oldun?
ya da sokağa çıkan o binlerce insanın iç içe, sıfır tedbir ile yürüyüşlerinden kaynaklanacak olan vaka sayılarının ve ölümlerin önüne mi geçtin?
Herkes sosyal medyada eline almış klavyeyi sadece duyar kasıyor. Devlet çağrı yapsa "gönüllüleri Gazze'ye götüreceğiz savaşmaya" dese biriniz çıkıp da gitmezsiniz. Anca klavye başından vatan kurtarırsınız.
Yıl 2021, insanlarımız aç, yoksul, işsiz. Bunu dile getirin, bunu konuşun.
Ne güzel dünya be...
Yok ya Yasak masak yok rahat bir şekilde gezebiliyorsun dışarıda 😂
15 aydır eşimi göremiyorum izinler yüzünden askerden çıkamadı şimdi de görevde? ben virüs çıktığından beri evdeyim? hakkım haram olsun.
İsrail'e en yakın satılık Araplar neden birşey yapmiyo İsrail'e o kadar da güçleri paraları silahları var
Markete çocuğunu götürdü diye ceza yemisti bir kadin. 2 yaşındaki çocuğu evde bırakmadığı için...
Yasak yasaklı olanlara, yasaklı olmayanlardansanız her türlü faaliyette bulunabilirsiniz. Made in Turkey or Turkish-style democracy.
Elime Filistin bayragı alıp çıkıcam
Aga bu yasak neye göre var
Biri bizede söylesin artık
Bu görüntülerden sonra yasak falan artık umrumda değil onlara ses etmiyorlarsa yanlız oturanlara da olamaz. Ceza yazmaları gibi bir luksleri yok zaten yazarlarsa kendileri 900 TL ceza yer gözünüzü açın hakları bilin
Böyle bir olay için çıkları değil de olay, başından beri sürekli zaten insanlar dışardaydı, son zamanlarda bir izinleri iptal ettiler o kadar. 20 Nisandan buyana nasıl 60kdan 20k ya düştüğü hakkında da hiçbir fikrim yoktur keza 🤷🏻♀️
Sizde yürüdüyseniz tamamdır her şey hallolur onları kınayarak yürüyüş yaparak Filistini kurtardınız tebrikler
Valla yasak sadce bizim icin var. Pencereden bi bakiyorum herkes sokakta. Bi eneyi benim galiba
Hayvan haklı için yürüş olsa böyle izin verilerek miydi acaba
bu sabah sinirlisin 178 kocaman kız :)
Biz eve kapandık açık havada parka gidip oturamıyoruz bile tek başımıza Milet toplanıp duruyor
beni döver miydin peki :D
Şiddete karşıyım 😁
şu nasıl peki ağzımı açsam ne yaparsın bütün gün giydiğin çorapları ağzıma mı sokarsın yoksa tükürür müsün ağzıma :D
Çorap giymiyorum evden çıktığımız yok :) bide niye ağzını tükürüğüm ki 😂
sinir stres atarsın eğlenirsin yeni bişey denemiş olursun adrenalin :D :D çorap giymiyorsan o zaman yalın ayak ayağını mı sokarsın ağzıma yoksa tükürür müsün :D
Neresi eğlence onun yaa boşver yaptırma öyle şeyler 😂
Sebep yani
sıraladım ya sebepleri sinirini atarsın adrenalin yeni bişey denemiş olursun :D
Bazı yenilikleri denememek lazım 😂
neden ki ne olur denersen :D
@AkılBilimEmpati adamda ayak fetişi var. Sen de hala konuşuyon djdkdkslsksl
evet bu sapıklık değil ki bunu söyledin kızla aramı bozmaya çalıştın ne geçti eline şimdi 10 bin dolar ödül mü verdiler sana
@Umut0000 sapıklık değil çünkü konuşmalarımda abazanlığın a sı bile yok bir de sana bakalım konuşma tarzına bakılırsa %90 akpli seçmensin
@AkılBilimEmpati neye Göre sapıklık değil? Sana göre olmayabilir belki bana göre sapıklık belki o kadına göre sapıklık olabilir. Ayrıca onun saflığından yararlanmaya çalıştığının farkında mısın. Bir de çaktırmadan yokluyosun kızı, acaba ne tepki verecek diye. Sen milleti keriz yerine mi koyuyon MK? Bu arada akp seçmeni de değilim boş boş atıp tutma
@Umut0000 belki öyle belki değil dediğine göre ortada kesin bişey de yok daha neyi savunduğundan haberin yok saflıktan faydalanma falan da yok cinselliğin c sini bile yazmadım yazmam da evet yokluyorum kızıyorsa kızdığını belli edebilir kocaman kız sana mı kaldı?
@Umut0000 seninle daha fazla sidik yarışına girmeyeceğim amacın belli milletin huzurunu bozmak
@AkılBilimEmpati ben kimseyle sidik yarışına da girmiyorum. Huzur da bozuyorum. Hadi iyi günler
*bozmuyorum
hadi onun bir amacı vardı, iki gün önce adana giresun kutlamaları vardı..
sadece bize..
Turist karşılamaya gidiyorlar sanırım
Tam kapanma olduğuna inanıyor musun cidden. Sektörlerin çoğu açık nerdeyse. İstanbul da her zaman ki trafik aynı polis sadece duruyor çıkıp belgelere bakma gereği duymuyorlar.
Boş yapma. Evinde rahat rahat oturuyosun. Filistinde insanlar oluyor
Din kardeşleri için yapılan her şey de izin var onlara dokunmazlar
O eskileyinin neysee
@Bnçbn 😄😄😄
Çakacaksın bunlara cezayı mis gibi para
Yav bence birileri bu Türkiye yi sirke çevirdi bundan para kazanıyor ben bundan eminim
Hukumet destekli labaleb kongreler ve yuruyusler yasak degil anlasaniza artik
Ne tam kapanmasi ya herkes sokaklarda 😀😀😀😀 sen oyle mi saniyordun
yürüyüş değil bir ay ürünlerini alma tepkini parasal olarak koy
nitekim yahudiinin ilahıı paradır
iyi de insanlar nasil sessiz kalsin?
Koronaya mı?
@RuuDy_RuuD kudusün yanıyor olmasına
Sokağa çıkmadan oturduğumuz yerden de kınayabiliriz, devlet de öyle yapmıyor mu?
Koyun gibi milletiz Dinde fazla kendimizi kaptırıyoruz dinde o yüzden manipüle kolayca edilebiliyoruz din duygularımız çok zayıf bu millette dinden bahset ne salgını dinler nede imanı
İman klavye hatası pardon
Bana var yasak. Mesaiden çıkıp market alışverişi yapamıyorum
atatürkçüler 10 kasımda sokağa dökülse polis saldırırdı ama bunlara göz yumuyor
Aynen. Yasak yasağa uyanlara var.
Böyle protesto edilince bir şey değişmiyor tamamen saçmalık
Biandan doğru onkader zenginler sokaklarda geziyor eğleniyor kafelere gidiyor hiç birşey olmuyor fakat bir fskirlere gelince kapanma var yasak var sokağa cikilmicsk vb gibi şeyler gereksiz hepsi
Salak bunlar gerçekten
Hadi yürüyüş yaptılar ne oldu İsrail zulmü mü bıraktı uğrunda mısınız acaba sosyal medyadan destek versenize ülkece cahilliz