Aile & Toplum Dertleşecek kimse yok mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Cok moralim bozuk off dertleşecek kimse yok mu 😥 Güncellemeler+1 yıl Beni her yerden engellediDinleyecek olan varsa anlatirim Güncellemeler+1 yıl Sapiklar yazmasin yaa off bide sizle ugrasamam Dertleşecek kimse yok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkesle dertlesilmez seçici olmak lazım hissetmek lazım bence sorun çözümü için 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlat Yorumla
Muratt190333 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 583 cevap paylaştı. İstersen dertleşebiliriz 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. dert istasyonu muyuz biz bilader hayırdır 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Dolusurlar şimdi hepsi dert dinleyicisi 😁 0 0 Yorumla
zigzig Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı. Merak etme gelirler şimdi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gelen geldi de ben derdimi anlatmak istiyorum akli basinda birinden yardim almak istiyorum saglikli dusunemiyorum. Neden hep boyle bu insanlar yaa Yorumla zigzig +1 yıl Anladım Ne gibi mesela Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim benj engelledi Yorumla zigzig +1 yıl Sebep Yorumla zigzig +1 yıl Olur Yorumla zigzig +1 yıl .,) Yorumla
EstelEreinon Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl aşk meşk değilse buyur dertleşelim bebeğim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla EstelEreinon +1 yıl o zaman almıyım bebeğim sevmiyorum aşk konusu dinlemek kusura bakma Yorumla
berkeee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Aşk meşk işleriyse hiç almayım ya 0 0 Yorumla
plap34 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. olur yaz dinlerim ve cevaplarım 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Konu ne kanka ona göre bi tarife açalım sana 0 0 Yorumla
Sebelepsubelep Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl N oldu ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim beni engelledi Yorumla Sebelepsubelep +1 yıl Gel anlat bakim herşeyi Yorumla
albertoss Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl saati 10tl dert dinlenir :D 0 1 Yorumla albertoss +1 yıl eee sende engelle. aşk saçmalığı yüzünden gurursuzca davranmayın artık. empatı yapın. Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Konu neydi 0 0 Yorumla
123-_ayse123 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Neyin var canım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Engelledi napicam ben Yorumla
Nazzzllll Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Hayırdır inşallah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Engelledi beni heryerden Yorumla edeplibirey +1 yıl @nazzzllll teşekkür ederim Yorumla
yürüyendarbe Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aşk ise uzman oldum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Engelledi her yerden 😥 Yorumla yürüyendarbe +1 yıl Ne geçti ki başınızdan Yorumla
Panterakay52 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Aşk meselesi mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Panterakay52 +1 yıl Anlatırsan dinlerim sizi bnada iyi gelir belki Yorumla Panterakay52 +1 yıl Tamam ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Herkesle dertlesilmez seçici olmak lazım hissetmek lazım bence sorun çözümü için
Anlat
Kimseye anlatma boşver
İstersen dertleşebiliriz
dert istasyonu muyuz biz bilader hayırdır
Asla fake erkek değil
Dolusurlar şimdi hepsi dert dinleyicisi 😁
Merak etme gelirler şimdi
Gelen geldi de ben derdimi anlatmak istiyorum akli basinda birinden yardim almak istiyorum saglikli dusunemiyorum. Neden hep boyle bu insanlar yaa
Anladım
Ne gibi mesela
Sevgilim benj engelledi
Sebep
Olur
.,)
aşk meşk değilse buyur dertleşelim bebeğim
Maalesef
o zaman almıyım bebeğim sevmiyorum aşk konusu dinlemek kusura bakma
Aşk meşk işleriyse hiç almayım ya
Olur olur yeriz dhjdnd
olabilir sana kalmis.
olur yaz dinlerim ve cevaplarım
Konu ne kanka ona göre bi tarife açalım sana
N oldu ki
Sevgilim beni engelledi
Gel anlat bakim herşeyi
Yokk
saati 10tl dert dinlenir :D
eee sende engelle. aşk saçmalığı yüzünden gurursuzca davranmayın artık. empatı yapın.
Paylaşırsan dinlerim
Geçmiş olsun
Warrr
gel anlat
Konu neydi
Konu
Neyin var canım
Engelledi napicam ben
Hayırdır inşallah
Engelledi beni heryerden
@nazzzllll teşekkür ederim
Aşk ise uzman oldum