mtunay.tumblr.com/.../sortlu-k-z-ve-bakkal-n-onundeki-amcan-n-hazin-hikayesi
Şortlu Kız ve Bakkalın Önündeki Amcanın Hazin Hikayesi hakkında ne düşünürsünüz?
Şortlu Kız ve Bakkalın Önündeki Amcanın Hazin Hikayesi hakkında ne düşünürsünüz?
Abartılmış. ikide kanat taksın melek diye göğe varsın. Burdaki kızları görüyorum. Onu giysem seksi olurmuyum, bunu giysem çekici olurmuyum, onu böle aldattım, mahalleye böle verdim.. Kanı donuyo insasnın. Hele bir kaç tane vardıki onuda yayından kaldırmışlar zaten kızlı erkeklı herkezin sınırını artırınca.. Sıcaksa sort giy ama taytın mantığı nedir? derine yapışık, daha sıcak olmazmı o giyisi? Tayt giydim tacize uğradım, resimli diyip tayt yerıne mahrem yerını gözümüze sokan kaşarlardan, ( www.kizlarsoruyor.com/.../q1602566-tacize-ugradim-fotografli )
ilgi çekmek için açık giyinen kadınlardan, ona buna vermekten zevk alan kızlardan.. bunlara zaten yıgın karsılasıyoruz, bu yazıda melek olmussunuz bıllahı. Lafım herkese değil, bu kesime. Sitede "Tüm erkekler" şeklinde arama yapınca nasıl genelleme yaptıkları ortaya çıkıyor. Sizin gözünüzde tüm erkekler sapık, tacizci, hayvan gibi dikizleyen bir çeşit yaratıktan ibaret. Bende yakında genelleme yapmak zorunda kalıcam bu çakma feminenleri görünce.. Neden çakma çünkü erkek arkadaşları varken o erkekler kral kral, adamın dibi.. Bırakıp atınca tüm erkekler böyle pisliksiniz oluyor.. Baban bakıyormu? bakıyorsa git babana de bakalım bu lafları.. Benım babam bakmaz diyeceksende genelleme yapmamayı öğreneceksin..
Senın soruna patlamışım kardiş, idare ediver..
sen de haklısın öyleleri var yok değil ama her şort giyen kız o niyetle giymiyor ki ben neden giyemiyorum rahatsız oluyorum çünkü birisi giydiği zaman mal mal bakıyor erkekler o kızın amacı baktırmak da değil dikkat çekmek de değil sadece onu giymek istemiş hepsi bu
adam sağlam yazmış. böylelerini ıslatıp ıslatıp odunla döveceksin
hadi dövelim :p dssdasdasd
dövmekle yetinmemek lazım buna ya vallaha bak... g*t herif kız şort giydi diye arkasından bakıp hayal kurup zevk alıyo it oğlu it bunu alcaksın bir meydanda soyacaksın... böyle belli kısımlardan (koldan biraz biraz göğsünden biraz sırtından) deri yüzüp tuz basacaksın. it herif böyle beyin fakirleri yüzünden millet sokakta gezemez oldu
(+1) kardeş
helal dostum :)
keşke herkes senin gibi olsa
yok hepiniz değil ama maalesef bizim toplumun çoğu böyle
yazıdaki bir nokta dikkatimi çekti şortlu kızlar şortu hava sıcak diye giyiyormuş peki kapalı kızlara hava soğuk mu onlar sıcaklanmıyor mu bence yaptığı şeyi haklı çıkarmaktır bu bazıları var giydiği kıyafeti abartıyor göğüsler açık kilot gibi şort giyiyor tamam tacizi tecavüzü kimse hak etmez ama sonuçta nefis var dikkatli giyinmek lazım
orası öyle burada söylenmek istenen aslında erkeklerin kadınlara nasıl gözle baktığı inan bana açıkla kapalıyla alakası yok içinde pislik olan erkek her kadına sapıkça bakıyor
Sadece bakkalın önündeki amca bakmıyo ki, diğerlerini napıcaz. Mesela otobüsteki amca, banktaki amca, camiden çıkan amca gibi türevleri var bunun..
o sadece bir örnek canım abaza yobaz erkekler
Cevap
21Cevap
Dervişin fikri ne ise zikri de o derler.. Evet kızları ve kadınları sedece yatakta düşünen erkekler başka düşünce tarzı olamaz.. Halbu ki bir erkek ile bir kızın arkadaşlığı aslında hemcinslerinden daha iyi olabilir.. Bunları yaşsdık. Hep birlikd e sinemaya ve denize giderdik ama aklımız hiç seks yapmak gelmezdi çünkübiz gerçekten arkadaştık.. Kızların babaları ooo yanın da o varken polise bile gerek yok derdi... Evet BAKIŞ AÇISI VE BEYİNDEKİ ARZU bunun dürtüsü.. Bir de hoca efendiler namus adına bunu daha çok körüklemekteler..
gerçekten mert adamlar yok mu var evet ama maalsef toplumun geneli pek güvenilir değil ve her kız gördüğünde sapkınca düşünceler içine giriyorlar
Bnce kizlar fazla paranoyak.. Giysiniz dikkat cekiyor. Bakiyorum gozum kayiyor ister istemez.. Ama seni ciril ciplak hayal etmiyorum. Hatta aklimdan sana dair bile dusunce gecirmiyorum. Sonucta doganin bana verdigi mekanizma bu. Istemesekte boyke. En son sirf bu aptal tavirlarinizdan kendime cinsel harikiri yapicam. O zamanda dersin boyke hayvan gibi bakti... Yaz sicak kavrulmusum kot icinde testislerim bacagina yaoismis. Oenisim kendinden gecmis ter kokmusum artik. Karsimdan etekli bir hatun gectiginde son aklima gelen sey seni duzmek! Ayrica gulumsemek anlamini ogrendiyseniz arkadaslarinizada anlatin her gulumseyen erkek size yazmiyordur. Bazilarimiz gulumseyebiliyoruz!
gayri ihtiyari herkes birbirine bakar illa açık giyinmesi gerekmiyor önemli olan karşıdaki nasıl bakıldığıdır bazı erkekler en kapalı giyinen kıza bile sapıkça laf atarken şortlu bir kızı başka ne şekilde nitelendiriyorlar maalesef toplumun bakış açısı bu
eksik tarafları yok mu var ama bence vermek istediği mesaj kusurları göz ardı ettiriyor :)
aynen :)
Super yazi gercekten.. Takdir Ettim arkadasi. Evet nasil bakarsan oda sana oyle bakar...
nasıl bakarsan öyle bakarlar aynen
Mesleğim gereği kendilerini çok çok iyi tanıdığımdan kesin olarak söyliyebilirim... Yurdum esnafı çok ağır sapık :D
sadece esnaf mı be kardeşim
havalar sıcakken şort giyiyor da kar yağarken neden içlik giymiyor?
amca ya karşı haklı olabilir ama onuda bakkalın önündeki amca konumuna düşüren bir erkek olmasa sırf sıcaklar için kimse bu telaşa girmez
ben kışın içlik giyiyorum :D diğer kızları bilemem :D
bende bakkalın önünde g. t seyretmiyorum ama genelleme yaparken beni ayırmadın :)
ben ayıramam sen belirtceksin :D
hiç uğraşamam şekerim :) sen ayırmazsan bende ayırmam
eh ayırim barii :))))
gel buraya şapşik öpüşüp barışalım
barıştık hadi :)))
öpüştük de di mi :)) saolasın
niye takıldın öpüşmeye tokalaş tamam sevmem sululuğu :D
sen seviyorsun diye değil zaten.. ben seviyorum diye
seven biriyle barış o zaman ne diyim :)
gene mi küstük? :)
küsmedik :)
ama öpüşmedik de sadece barıştık :)
taam ya seni mi kırcam :))
taam annaştık o zaman :))))
saolasın :)
sen de saol :)
hikayenin en sonundan çıkardığım sonuç: Bakkalın önündeki amca = g*t
daha fazlası :p :D
Saçma bence biraz. Erkeklerede sıcak? Onlar g*tunde şortla dolaşmıyor hiç. Haklı fakat biraz abartılmış buldum yazıyı.
burada anlatılmak istenen erkeklerin kadınlara bakış açısı her ne sebeple giymiş olursa olsun sapıkça mı bakmak gerek
Anlatılmak isteneni anladım. Ama adamın burada asıl derdi o değil asıl derdi bu hikaye üzerinden prim yapmak dikkat çekmek. Haklısın böyle bakış açısı mevcut. Ama abartılmış bir yazı.
"Hırsızın hiç mi suçu yok" olmuş bu.. ruslar normal hergece eve değişik değişik erkek alıp birşey yapmayan kızlar normal içip içip sarhoş gezen kızlar notmal.. hrpdini geçtim bu yazıyı yazan kişi kızların eve erkek alıp birşey yapmadığını nereden biliyor? Evi öi gözetliyor yoksa eve gidip birşey yapmayanlar gelip buna geceyi rapormu ediyor?
her şort giyene sapıkça bakan erkeklerden çok daha masumhanedir onlar sen hiç merak etme
Okudum, güzel yazılmış, yazıda yapılan her hareket kınanası davranıştır. Tüm yaşlılar için genelleme yapmak doğru olmaz.
yaşlı olarak değil aslında kızlara bu şekilde bakan herkesi kapsıyor bencee
gayetde haklıda gelde bunu o görmemişlere anlat
anlicak gibi değiller
Bir de onun 2. part ı var."şortlu kız ve bakkalın hikayesi 2 bakkalın yolu" adında, ekşi de. link veremedim ama ona da bir bak bakalım, ben onu daha çok beğendim ;)
baktım ona da saçma bence
cevap verilmiş orda hazmedememiş sapıklar sapıklıklarını işte abaza erkekler
bence adam çok bilmiş gibi konuşuyo biraz abartmış her kadın aynı degil kaşarıda var namuslusuda bir bakışta anlayamazsın
işte erkekler her gördüklerini öyle sanıyorlar şort giyen hafif başı kapalı olan namuslu mu gülerim buna ne kapalılar gördüm ki şort giyenlerin namusunun yanında ahlaksızlık abidesiler
İyi reklam yaptı bu yazı da. Guzel yazmis adam
yeni okudum çok beğendim ben de
ben okudum. amca da okumuştur kesin..
ahahahah bence okumamıştır çünkü hala kızlara bakmakla meşguldür sapıkça
Dün okumuştum cok da taktir etmiştim...
nerde böyle adamlar her yer yobaz abaza dolu
okumadım :D neymiş hava sıcakmış yok yaa iyi valla soyunalım o zaman hep beraber :D bildiğin teşhircilik bu ama tabi onun teşirci olması bakkal amcayı haklı kılmaz o da ayrı
savundugu bayan arkadaslar sırf sıcak diye mi şort giyiyormus acaba merak ediyorum doğrusu.. aynı anda hem uzun hemde serin tutan giysiler mevcut ülkemizde.
sıcak ya da soğuk değil aslında mevzu erkeklerin kadını sadece bir cinsel obje olarak görmeleri her gördükleri kadın için sapkın düşüncelere girmeleri
Bir bayan olarak katılmıyorum buna. elbette 7/24 cinsellik düşünen abiler amcalar ancak erkekleri bu davranıslara meyleden hemcinslerim olduguda inkar edilemeyecek bir gerçek. aycıca meraktan soruyorum; senin baban annenle sadece cinsel bir obje oldugu için mi evlenmiştir mesela?
öyle erkekler var ki ne giyerse giysin kadın sapıkça süzüp taciz etme peşinde laf atma peşinde bu bir genelleme benim ailem ya da senin ailen için söylenmiş bir laf değil eğer sen dilediğin gibi giyinip sokakta dolaşamıyorsan bu erkekler yüzünden işte
ben dilediğim gibi giyinip sokakta dolaşmıyorsam sebebi dini inancımın, aile ahlakımın gerektirdikleridir.. erkekler baktığı için giyinenemek bir durum olsaydı bu konuyu hiç konuşmuyor, sokakta yarı çıplak gezen arkadaşlarımızı eleştirmiyor olurduk diye düşünüyorum..
herkesin inancı kendisini ilgilendirir kim ne giyerse giysin herkesin birbirine saygı göstermesi gerekir sapıklar giyime bakmıyorlar inan bana zihniyeti bozuk erkekelr çarşaflı kadına bile sapıkça bakıyor gözümle gördüm
güzel ellerıne saglık dıoruz yazanınn :)
iyi yazmış vallahi :)
şuradaki cevabı oku bir de sence hangisi daha gerçekçi :))
https://eksisozluk.com/entry/44944032
abazalığın açıklaması işte bu da saçmalığın daniskası
Şort giyen kızın g'tüne bakan eve erkek alıyor diye dedikodu yapan amca yobaz oluyorsa.! Onu yobaz yapan insan ne oluyor?
Kimse kusura bakmasın dişi köpek kuyruk sallamasa adı kancık olmazdı.
yobazlık onun içindeyse kimse bişey yapamaz her kadına sapık gözlerle bakan erkek müsvetteleri adamım diye dolaşmasın etrafta onların bir yerlerini kesip başka yerlerine sokacaksın akılları başlarına gelsin
bunun bide cevabı var amca anlatmış bu sefer :D
Evet aslinda kucuk emrahin annesi de kotu yolda degildi biz yillardir yanlis anlamisiz yaa tuuh :)
her gördüğünüzü kötü sanan pislik zihniyetinizde sorun işte yobaz sapık erkekler
vay vay vay iyi yazmış beğendim.
Güzel
Güzel olmuş.
yaw ne antikalar var
ne güzel yazmış adam nesi antika
komik :)
okudun mu hepsini neresi komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar