Genelde ne takılır bilgisi olan var mı bilezik küpe yüzük vs?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Al işte bu iş evliliği zora sokmaktan başka bir şey değil karşı taraf bana bir şey almasın gerek yok. Bende bilezik taki falan takmayayım hadi eşim içim bir tane çeyrek altın aldım diyeyim zaten mehir hakkı var benden bir şeyler isteyebilir kendisi 6 bilezik 7 bilezik bu ne yani 30 40 bin takıya gidiyor niye veriyorum ki? Zaten evlenince bize gelecek boşuna faize giriyorum sanki para bol. Böyle şeylerden evlenmek istemiyorum umutsuzlandım yine çok sinir bozucu durumlar. Ben 30 bin civarına evlenmeyi planlıyorum takıya sadece 30 bin gidecekmiş hayatta olmaz finansal köle miyim ben? Şurada duygularımızı yaşayalım eşimiz olsun sevelim imanımızın yarısını tamamlayalım dünyada ahirette arkadaş olalım birbirimize cenneti kazandıralım diye düşünüyoruz şu hale bak yorumların çoğu hiç iç açıcı değil.
23 Yorumla
Soran+1 yılYoo
En İyi Cevaplar
+1 yılVala bana sorsalar siz nasıl isterseniz derdim.. bizim evde yan komşunun kızı evlenecekti, damadın halasıyla telde kavga etti lan; söz vermiştin şu kadar bilezik takacaktın diye bağırıyordu çocuğun halasına😅ve evlendiler bu arada çocuk sineye çekti ve o kızı aldı. Demek ki öyle davranmak lazım kıymete binmek için bunu da bu küçük anektodla anlamış olduk
00 Yorumla
+1 yılOrtalama 20 gramdan 5 bilezik takar. Bir de ufak başka şeyler var sanırım. Lakin ben 2 bilezik isteyen biriyim. Birini benim ailem diğerini de erkek ailesi taksa yeter. Keşke sevip sevilebilsem... gerisi boş...
10 Yorumla
+1 yılBütçelerini ne kadar almaya yetiyorsa o kadar alırlar. Almaları bile saçma bence çok gereksiz. Başlık parasına laf eden kadınlar yine kendilerini 3 5 altına karşı tarafa vermiş oluyor değişen ne adı sadece.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsın kuru kuruya mi gitsin? Sadece erkek tarafı değil kız tarafı da takı takıyor damada sanki keyfine mi harcıyor gelin o altınları hayır ileriye birikim ki şu devirde com çok önemli
- +1 yıl
Kadın meta çünkü değil mi illa bir karşılığı olacak. Sanki satarmış gibi. O gereksiz takı muhabbetinden ne kavgalar çıkıyor yok siz az aldınız, yok biz fazla taktık diye. Sonrasında da altınlar kimin tartışması başlıyor. Ne gerek var ki böyle çirkin şeyleri yaşamaya.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
23Cevap
15 bilezik yazmış kardeşim 15 bilezik türkiyenin sermayesi zaten
Benim bildiğim aile bireyleri kadar takılır
Ya da 3 4 max 6
Ki 6 bile gereksiz
5 tane yeter hatta altın yükseldikçe satar sermaye yaparsınız00 Yorumla
+1 yılAdetlerin törelerin örflerin ananelerin Allah belasını versin sırf bu saçmalıklar yüzünden bir çok insan evkenemiyor ya kurtulun artık şu eski kafalı zihniyetten altın takı olmazsa da olur ya bir insan ömür boyu borç ödemek için değil mutlu olmak için evlenmeli bırakın önce temel ihtiyaçlar varken gösteriş sevdalarını elalem ne der mantığını biraz özgün olun kendi mutluluğunuz için evlenin milleti mutlu etmek için değil düğün bile saçma
120 Yorumla- +1 yıl
@sendeye27 adetin geleneğin içine tüküreyim böyle bir zihniyet olmaz olsun
Soran+1 yılO kadın size bir ömür saçını süpürge edecek annenizin yaptığı herşeyi avlenjnve eşiniz yapacak çocuğunuzun doğuracak acı çeke çeke ona bakacak bir ömür gidin evlenmeyi bor ömür bekar hayatı yasayin o zaman gençler
- +1 yıl
Cidden bunları mı verdin cevap olarak ciddi ciddi düşünüp emek harcayıp birde bunları mı yazdın varya sana bu söylediklerine öyle cevaplar veririm ki inan şu konuşmalarından cahil bir zihniyetine sahip olduğunu hemen anladım o yüzden senin beyin yanmış sana cevap versem de hem boşa gider emeğime yazık hemde sen zaten bu kafayla bildiğini okursun bişey anlamazsın o yüzden boşver çokta şey yapma kimlerle konuşuyorum hey Allah'ım amaan bana uzak Allah'a yakın ol cahillerle sohbet edilmez
Soran+1 yıl@sendeye27 bı yürü git salak mısın nesin ya her yorum da sen.
Soran+1 yılCevap ver bakalim
- +1 yıl
Gerçekten sana cevap verecek kadar zamanım değersiz değil benim kusura bakma cahillerle sohbet etmiyorum muhatap olmuyorum
Soran+1 yılHmm peki bakalım
- +1 yıl
Bu kadar kolay anlamana şaşırdım
- +1 yıl
Bu kadar kolay anlamana ve kabul etmene şaşırdım
Soran+1 yılHadi git para biriktir düğünde lazım olur
- +1 yıl
Hahahaha diyene bak ya yok sen hala aynısın düğün ve para kafası ya seinn nasıl bir yaşam standardın var hayat kaliten nasıl senin hiç mi gelişmedi hiç mi ufkunu açmadın sen benim parayla ilgili sorunum olmaz paramın be kadar olup olmadığını bilemezsin bile ama ben parayla düğün yapma kafasında değilim onla milleti eğlendireceğime yaşam standartlarımı daha da çok geliştirir yatırım yapar parama para gücüme güç katarım paramı boş yerlere harcamam ben 😎😎😎
Soran+1 yılTamam o zaman burada ne işin var git yap
- +1 yıl
Sen ve senin gibileri hala var mı kaldı mı diye bakmaya geldim ama bi bitmemişsiniz. Bişey sorcam sen kesin doğulusundur doğru mu?
Soran+1 yılTamam varmış bak hadi git sen kafana göre birini bul şöyle nikahtan alıp gideceğin hicbisey istemeyen kızlar vardır belki
- +1 yıl
Var tabi kesinlikle senden kaç tane var sen doğulu musun?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hayret bi kez daha şaşırdım her neyse ya o kadar para verip milleti eğlendireceğime giderim o parayla eşimle şehir sehir gezerim kendi mutluluğumuza bakarım daha iyi
+1 yılBu erkeğin maddi gücüne bağlı birşey. Asgari üctetli birinden 100 bin liralık bilezik istenirse adamda gurur yapıp borç harç alırsa ve sonra o borcu ödemek için yoğun tempoda çalışıp sitres ve baskıya maruz kalırsa o evlilikten hayır beklemmeyin. Sonra gelsin eskisi kadar sevmiyor bana vakit ayırmıyor bilmem ne bilmem ne ve sonunda aldatma...
10 Yorumla
+1 yılEllerinden ne geliyorsa o kadar, bırakın miktarını insanlar kendi durumlarına göre ayarlasınlar.
Değerini bilezikle ölçme, çok altın çok değer vermek anlamına gelmiyor.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl''Şerefiniz kadar altın takın'' de, ondan sonra ortam nasıl alev alıyor, seyret..
40 Yorumla
+1 yılAşağıda örf adetlere sövmüşler ama evlenirken bakire isterler sonra da adetlerimiz böyle derler.. hay sizin iki yüzlülüğünüze..
01 Yorumla
Soran+1 yılYorum gibi yorum 👏
+1 yılGücü neye yeterse onu takar illa su kadar olacak diye bi kaide yok
11 Yorumla
Soran+1 yılBende genelde diye sordum zate
- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBnce 5 bilezik normaldir tabiki kalitelisi var 14 18 24 ayar degişir trbzon burmasi yapsin 5 tane 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılTrabzon burmasi kaç ayar oluyor oluyor adana burmasindsn farklı mı
+1 yılAnne baba kardeşler varsa hepsi bikezik damat set takar bana kalırsa saçmalık
021 Yorumla- +1 yıl
O bilezikler senin olucak ama biliyor musun? Kadin onu hava olsun diye istemiyor emin ol. Benim dusuncem fikrim bu yonde
Soran+1 yıl@isimkullanmayacam Aynen öyle ilerde çocuklara bişey olsa çıkarıp onlar bozdurulucak. Ev alınmaya kalksa çıkarıp onlar bozdurulucak salak bu erkekler ya sanki kendimize istiyoruz
- +1 yıl
Evlenirken dert ama
- +1 yıl
Kendimize istemiyoruz aynen oyle. Bi arkadasim sanirim 6 tane istedi. Evliliklerin 1. Senesinde ev aldilar.
Soran+1 yılEee evlenmek de kolay değil hiçbirsey istemesek bile eşyalar ev yine dert
- +1 yıl
Gizliden biriktir burak bey. Emin ol senin yararina. Nisanlimin ailesi az takicak. Ve nisanlim bin pisman. Bilezik ucuzken alsaydi Şu an yaşamistik. Evde alirdik arsada. Ailen bilmesin mesela atiyorum. Hem ailen takar hem sen. Gider hemen yatirim
- +1 yıl
Bu arada soruyu soran arkadasim bana 3 tane takicaklar bilezik maalesef. 5 taksalar cok iyi olcak ama maalesef
Soran+1 yıl@isimkullanmayacam ben 6 diyeceğim
- +1 yıl
Benim burdaki fikrim şu evlenen çiftler zaten masrafın içinde ve bu tip konulardan çok büyük problemler çıkıyor ve takıdaki maksat çiftlere destek olmak bunu zorunlu kılmak hata illa bunu isterim tavrı yanlış
- +1 yıl
Yani insallah takarlar. Şu an cok pahali bilezikler ama. Benim arkadasimi bir kolundaki 3
22.5 milyardi. Ama esi zamaninda ne kadara aldi bilemeyiz. Durumu varsa takarlar - +1 yıl
Burak bey işte birikim olmali bu yuzden. Sizi anliyorum. Bilezik işi sona kalmamali.
- +1 yıl
Erkekler salak diyen sayın zeki hanfendi adamın durumu varsa zaten takar bunu olmazsa olmaz hale getirmek yanlış ve bu adamı bunalıma sokar borçla yapıcaksa ne anlamı kaldı borçmu ödesin evmi geçindirsin sonra adam bunalımda evde huzursuzluk kapiş
- +1 yıl
Ev almak kolaymış 3 5 bilezikle mı kolay yine faize girmiyor mu o alan arkadaşın? Madem öyle birktirirsin almazsın bilezik bilmem ne gider paşa paşa ev alırsın. Ayrıca sanki senin olacak diyorsun da eşinin olacak o eşi izin verecek mi bakalım bozdurmasına yüklü bir şekilde borca girmiş oluyorsun
- +1 yıl
Beyfendi ben size şöyle anlatayım. Birtane bilezigi 22.5 milyar dedim. Tabiki kolay deĝildir ama o birikim emin ol kadının deĝil sırf. Ben bozdurmasina izin veririm. Ama bazi kadinlar vermeyebilir eşine. Dogru evde alirsin bilezik yerine ama şunu soyleyim yani bence evlenip ev al. Mesela kredi cekip alirsan evlenemezsin ev borcundan. Ben kotulugunuze soylemiyorum yanlis anlasilmasin inanki tanimamda sizi. Ama bence tavsiyeme kulak verin.
- +1 yıl
5 bilezik 100 bin yapar be bir parayı nereden bulayım yine kredi çekmem gerekiyor. Ben kredi çekmek istemiyorum ki. Para biriktiririm 30 bin falan evlenirken kullanırım sonra biriktirmeye devam eder ev alırım bilezik için de kredi çekmeme lazım siz izin verdiniz benim eşim izin verecek mi? Aşırı mantıksız bir şey yine kredi çekiyoruz o zaman ben biriktireyim sürekli zamanı gelince evde alırım kredi ile uğraşmak istemiyorum. Bunun düğünü de olsa yok ona bilezik şuna bilezik be finansal köle miyim?
- +1 yıl
Kredi ile alinmayacak bilezik beyfendi sakin olun😊 gram altin ala ala alinir. Ve degerlenir. Estagfurullah ne kolesi. Bunun icin kredi cekmeye gerek yokki. Bunlar zamanla olan birikim. 20 milyarlik bilezik zamaninda kim bilir kac paraydi o zamanlar
- +1 yıl
Bizde ayni sekilde inan ki çok zor hersey
- +1 yıl
İnan ki çok zor diyorsunuz da bu kadar masrafa girmeyin işte ben tüm evliliği 30 bin TL ile bitirmeye çalışırken bir bilezik 22.5 dediniz şimdi şu var ben bunları isteyen birini istemem orası ayrı da evlendikten sonra ban iftira atıp evden attırabilir iftira yasası var çünkü tedbir nafakası boşanma davası ardından süresiz nafaka bağlar takılarda onda soyuldum ben?
- +1 yıl
Okadarini bilmiyorum ben beyfendi😊 bana gelecek bilezik 15 gr. Yani hemen hemen 5-6 bin tl. 20 milyarlik bilezigi kim alacak😂 kalbinizi karartmayin bukadar. Kadinin altini bilezigi emin olun en çok size yarayacak. Kalbinizi ferah tutun allah iyilerle karsilastirsin. Birikim yapmanin bi zarari yoktur.
- +1 yıl
Ben zatem birikim yapmaya şimdiden başladım merak etmeyin karşımdaki kişi ailesine verebilir ve kendine de alabilir bende utangaç olduğum için bunları söyleyemem 5 bin tlden 5 tane 25 bin TL yapar zaten 25 bin TL biriksin ev alırım 30 bine evlenirim daha mantıklı 30 bin içinde de zaten 1 2 takı olabilir ama 2 bin TL falandır
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla o kabin zenginliğine göre takar ama ortalama bilmem 8-10 bilezik ama hiç takmayanlar da var
04 Yorumla
Soran+1 yılBana sordular ama ben 6 bilezik diyeceğim ya normal mi acaba
- +1 yıl
10 bilezik iste 10
Benşm yengem 64 yalında amcam öldü direk kocaya gitti 5 bilezik istedi 64 yaşında koca karı ama adam 3 bilezik aldı adamla 1 yil yasladı bilezikler tam değşl diye siltiri bastı 😂
Bak koca 64 yaşında yaşlı kadın 5 bilezik istiyor
6 az sen icin 10-15 bilezik iste
Soran+1 yılAma 6 bilezik yanında illaki set yüzük kolye bileklik saat olacak
- +1 yıl
Sen bilirsin ama kocan kredi çekerek alacsk ise onları evlenince sana zorluk olacak kovan onları ödeyecem diye uğraşacak
Ondan bence onları gerek yok düğüne de gerek yok
Böyle biri bulurum inşallah düğün istemeyen biri 😂 bulsam benim aile ne der bu duruma bilmiyorum 😂
Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. gram altın 500 oldu
bilezik takmak kolay değil artık 😀10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onu bılmem de bu gidişle kadınların evde takılı kalacakları kesin.
12 Yorumlatek bildiğim aşiretler kilon kadar altın takiyormuş😂
00 YorumlaErkek tarafını zorlamayacak kadar ne kadara gücü yeterse
00 YorumlaSen nerelisin? Ve damat beyle daha önce bu konuşma geçmedi mi aranızda?
00 Yorumla
+1 yıl20 bilezik gelin ve annesine birer adet altin kemer bir de boynuna 50 mt altin zincir hhaha
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl15 bilezikten aşağısına razı olma ilk etapta. 2 de set aldır. Günlük ve normal.
16 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil takamazlar 4 tane zor
Cevap sahibi+1 yıl4 çok çok az. İnan bana!
Soran+1 yılNe yapabilirim cimriler
Cevap sahibi+1 yılSen kızsın, bastıracaksın. 4 cidden az. Elaleme laf söz olursunuz. Az dişini geçir kocana.
Cevap sahibi+1 yıl@demitry Sana kemik atan oldu mu?
1 tane kelepçe 7 tane bilezik 5 tane 5 ii bi yerde bilmem neler duydum bugün kriz geçirecektim
02 Yorumla
Soran+1 yılYok canim
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplamda 250 grama felan gelir , ehh sen Türk değil misin veya yurt dışında mı yaşıyorsun? Aslında biliyor olmalısın? 🤔
00 YorumlaBiz abime 300 grama yakın altın yapmıştık 10 küsur bilezik ediyordu yanlış hatırlamıyorsam bir de dedelerim ve amcalarım bilezik takmışlardı yani ek olarak 5 bilezik daha gelmişti.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe kdar zaman önce ve nerelisiniz
Soran+1 yılAnnemle babam bana diyor ki kızım boşver birşey isteme ne takarlarsa taksınlar. Ama şöyle bir durum var bu adamlar söz günümde yüzük kesmiyor diyince sadece 20 lira atmış adamlar. Ben hiçbirsey istemiyorum dersem onlarda hicbisey takmaz bir iki bilezik amca takarlarsa takarlar.
Soran+1 yılDurumları iyi
Maddiata baglı. Kız ve erkek konuşmalı bunu. Ailelere bırakılmamalı. Kim ne kadar istiyorsa o kadar takar. Altın çok olunca kıymetlebmiyor o kişi. Ben olsam alırım paraları gezerim en azından kendinii geliştirirsiniz 😄😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdetlere takılmam kocamın bana takacağı tek şey var oda koluma değil zaten
00 Yorumla
+1 yılNisanliyim bana 5 bilezik 2 yüzük tuğra kolye saat ve küpe alindi benim cevreme gore az bunlar onlar bile sasirdi az dediler.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen onu bulursam şükredecegim nişanda sadece set takacaklarmis bana
- +1 yıl
Ailen demedimi şunu istiyoruz diye set nedir peki
Soran+1 yılSet kolye bileklik yüzük bulunan bir set iste
- +1 yıl
Ailenin konusmasi gerekirdi basta
Soran+1 yılOnlar sormadı ki ama
+1 yılBizde geline set zincir saat 4 tane bilezik takılır lânet olası başlık parası 25 veya 30 altındır tüküreyim böyle başlığa
02 Yorumla
Soran+1 yılTakılar tamam da sonuçta geline kalıyor ileride bunu ev alırken de degerlendirebilir çift... Başlık parasına karşıyım
- +1 yıl
Geline takılan normal bende o başlığa sinir oluyorum hemde bu zamanda yazıktır günahtır
Bir tane altin saat 10 tanede bilezik iste delimisin sen bekar kiz aliolar
032 Yorumla
Soran+1 yıl10 tane comy😂
Soran+1 yılÇok
Soran+1 yıl@MachineX_ 10 bileziği 40-50 bine bulursan öpte başına koy😂
+1 yılHer yere göre değişiyor ama insanların durumuna göre iste zor durumda birakma yarın öbür gün evlendiğinizde beraber cekiceksiniz zorlukları.
00 YorumlaHep taktım bozdurup engelleyip dolandırdı lar. Asla artık. Ömürlük vefalı kadın a hersey oda ilk basta degil
00 Yorumla
+1 yılŞu dönemde bokunu çıkarmayın bence küpe kolye 5 biezik bereket versin
00 YorumlaArkadaşlar bileziği kim kaybetmiştir biz bulalım para lazm bize,😂
00 Yorumla
+1 yılOf takmasin bilezik falan ne sacma adetler 🙄
21 Yorumla- +1 yıl
işte aradığım cevap 😅
+1 yılYöreden yöreye değişir 8 dal filan takılıyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 ya çok fazla dedi
- +1 yıl
Maddi durumlarına bağlı🤷🏻♀️
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizde 40ar gram 6 tane bilezik bir set istenir yüzük falan hariç bu genel bizim burada bu şekildedir
02 Yorumla
Soran+1 yılNerelisiniz
Cevap sahibi+1 yılElazığ
bileziğe karşıyım değer kaybediyo
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kaybetmiyor
+1 yılBilezikleri al onlarla evlen fhhf
10 YorumlaBütçesi kadar hareket etmesi daha doğru olur
10 Yorumla
+1 yıltürk adeti ne ya bitti bu işler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBütçesi kadar, boşver geneli yöreyi...
00 Yorumla Yöreye göre değişiyor 🙄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılŞerefi kadar. Şaka, bilmiyorum
00 Yorumla Niye erkek takıyor? Hani kadın erkek eşitliği?
15 Yorumla
Soran+1 yılHay sizin ben ! He tamam
Soran+1 yıl@sendeye27 Sizde saf olmayın evleneceğiniz kadını iyi tanıyan her kadına inanmayın
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKız tarafı ne kadar isterse 😂
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumu ne kadar el veriyorsa o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç
- +1 yıl
O zaman hiç yapmayacak
+1 yıl6 bilezik bir tane tuğra kolyeli set yeter bence
03 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yıl@demitry şimdi hep gelinlerde o var ama
Kimin bütçesi neye yeterse
10 Yorumla