Babam hayatı bana zindan ediyor gidebileceğim bir yer de yok ne yapabilirim?

Ben artık dayanamıyorum. Biz bu adamla aynı evde yapamıyoruz. Her konuda benim tam tersim siyaset din hayat bakışı. Mezuna kaldım hukuk için benim hayalim psikolojiydi tuttuğu halde babam hukukçu ol dedi diye mezunum ya. Siyaset din zaten tartışmamaya çalışıyorum ama kafasında kurmuş beni komünist ve deist sanıyor. Elim ayağım birbirine dolandı ikisi de değilim anlatamıyorum inanmıyor. Dün namaz kılmadım diye sen deistsin diyor bağırıyor çağırıyor. Şu an covidiz ağrıdan ders düzenim bozuldu çalışmıyorum diye bağırıyor herkes konuları bitirmiş ben görecekmişim ağlayacakmışım. Ya ağrım çok diyorum bana ders diyor adam ya. Bazen arkadaşlarımla oyun oynayıp dc den muhabbet ediyoruz onu almış ağzına. Erkeklerle konuşuyor erkek arkadaşların küfür ediyor senin yanında falan filan. Noluyor erkeklerle konuşunca ya noluyor? Tırnağına takıyor bir uzunluğuna bir ojeme. Kıyafetime karışıyor açık giyinmediğim halde. Ya karışma desem daha kötü oluyor. Sıkıştım kaldım yemin ederim. Bana dedi ki daha karışmıyorum benim paramı yeme yeter. Benim elimde mi keyfinden mı yiyorum parasını ne yapabilirim? Yemin ederim ben onun parasını da babalığını da hiçbir şeyini istemiyorum ama başka çarem yok. Aynı evin içinde dayanamıyorum daha. Ne yapabilirim?
Babam hayatı bana zindan ediyor gidebileceğim bir yer de yok ne yapabilirim?