Anne babalar neden hep yönetmeye çalışıyor?

Dün gece duş aldım 3e doğru babam kapıya dayandı habire banyodasın bilmem ne gitmiş interneti kapatmış ben de o banyodayken gittim açtım mutfağı topladım sahur yaptım falan bugün iftarı açıcaz bana diyo ki sen benim kapattığım interneti nasıl açarsın besleme değilim ben dedim bağırmaya başladı 20 yaşında insanım ergenler gibi habire kavga ediyolar annem hastaydı hastanede ben kaldım yanında kaç kere ölümün eşiğinden döndüğünü gördüm yeri geldi küçücük çocukken evde tek kaldım aylarca ramazanda yemek yaptım daha bıçağın bile nasıl tutulacağını bilmiyoken eşeklik dışında bir hayatım olmasına izin vermiyorlar para istiyorum vermiyolar çalışmak istiyorum ona da izin yok okulum para istiyo diyorum okulu bırak diyolar o kadar nefret ediyorum ki üzüntüden regli oldum 15 gün vardı daha tek çare evlenmek mi ya bu ülkede ona bile izin vermiyolar arkadaşlarımda kalamıyorum bir yere gidemiyorum bu soktuğumunun hayatını kim yaşayacak bıktım usandım ya sanki anne baba benim grzkali gibiler bide bana sen mi benim babamsın ben mi senin babanım diyor kendimi asaxam artık bi akıl verin ya şu mübarek günde yediğim yemeği bile zehir ettiler
Anne babalar neden hep yönetmeye çalışıyor?