Aile & Toplum Gürcüler Ve Lazlar Sizce Nasıl İnsanlar? Jason0808 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar Sormak Istiyorum Gürcüler Lazlar Nasıl İnsanlar Seviyormusunuz? Evet Seviyorum Hayır Sevmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gürcüler Ve Lazlar Sizce Nasıl İnsanlar? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Hoş ben ırklarla değerlendirmem lakin kendimde karadenizli olarak severim 1 4 Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla semxsem +1 yıl Aha aha sanki çok gürcü tanıdımda yorumum ciddiye alınsın lakin kimse sana türk değilsin diyemez Yorumla Jason0808 +1 yıl Yok ya türklerle alakam yok Yorumla semxsem +1 yıl Amaan dert etme yaşa gitsin Bende lazım yani oturayım ağlayayımmı 😃 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Bizde nasıl sıkıntılı adam varsa onlardada var yani 1 4 Yorumla Jason0808 +1 yıl Bizde herkes sıkıntı Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla cagınkaraman +1 yıl Her iki sıfata yakınsın👍👍👍 Yorumla Jason0808 +1 yıl Anne tarafım kayserili benim Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç Gürcü tanıdığım, dostum olmadı. Nadiren Gürcü plakalı araçları görüyorum. Lazlar idare eder. 2 Laz öğrenci tanıdığım var. 1 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İyisi iyi kötüsü kötü her insan gibi 6 5 Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Kürtlere 😂 Yorumla Jason0808 +1 yıl Kürt kızlarına olan aşkım hiç bitmeyecek Yorumla Karamelaaaa +1 yıl MasAllah Allah arttırsın 😂 Yorumla Jason0808 +1 yıl Onlarda beni sever beni her gördüklerinde tpni sitgm derler o kadar seviyorlar tabi eski sevgililerim Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Gürcüleri bilmem ama Lazlar iyi ve sıcakkanlı insanlar, genelde kurnazlar. 2 7 Yorumla Jason0808 +1 yıl Babam gürcü annem kayserili hangisine benziyorum daha çok sence Yorumla Boavista +1 yıl Artvinliyim demiştin geçende. Doğululara ya da Araplara benziyorsun bence Yorumla Jason0808 +1 yıl Artvin türk değil zaten dostum yeni şeyler çıkarmayın sende bilerekten doğulu mogulu diyorsun benzemedigimi benden daha iyi biliyorsun Yorumla Boavista +1 yıl Bilerek demiyorum benzediğin için diyorum neden bilerek diyim? Anket yap istersen tek ben demiyorum. Yorumla Jason0808 +1 yıl Daha önceden yaptım herkes kafkas dedi Yorumla Jason0808 +1 yıl Ankete ne gerek var dedelerim hep gürcü benim soyumuz kafaskayadan geliyor her neyse sen öyle görmeye devam et Yorumla Boavista +1 yıl Görünüş olarak sordun ben söyledim. Nereli olduğunu sen daha iyi biliyorsun zaten sıkıntı yok. 👍 Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Lazları seviyorum yav bende lazım beni seviyor musunz millet :/ 3 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben Laz kökenliyim her iki taraftan da lazlar. türklerden farklıdır hem kültğürel olarak hem fiziksel olarak gürcüler ise dolnadırıcı insanlar olurlar 0 3 Yorumla Jason0808 +1 yıl Ben Gürcüyüm annem kayserili hangisine daha çok benziyorum tip olarak sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha çok kayseriliye benziyorsun Yorumla Jason0808 +1 yıl Eminmisin 🤣 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Pkk lilar gibi hain degiller, Türkiye kimligine sadik insanlar, hatta cogu saf Türkten daha Türkler 0 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Ben Gürcüyüm annem kayserili hangisine daha çok benziyorum tip olarak sence Yorumla
rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl faşist değilim ayrım yapmam 3 4 Yorumla Jason0808 +1 yıl Istersen yap tabi Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla rolyapamayanoyuncu9 +1 yıl ayrımı bilmem Yorumla Jason0808 +1 yıl Anne tarafım kayserili benim Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnsanları bir gruba sokup yorum yapmıyorum. 2 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Babam gürcü annem kayserili hangisine benziyorum daha çok Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gürcüleri bilmem de ben lazım iyidir😛 2 7 Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Gürcüye benziyosun Yorumla Jason0808 +1 yıl Lazları severim çok laz arkadaşım var hepsi iyidir fakat çok saflar bizim gibi sinsi degiller iyilerdir Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Öyle diyosun tamam bunu üstümemi alıyım yani😂 Yorumla Jason0808 +1 yıl Icimden geleni söyledim Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Tamam😝 Yorumla birfahişefilozof +1 yıl lazlarda az değil xd Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl normal insan işte ya taktın kafaya ırkları 1 3 Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla üysgf2 +1 yıl kafkaslara benziyosun Yorumla Jason0808 +1 yıl Anne tarafım kayserili benim Yorumla
Managermann Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 95% +1 yıl İyi insanlar diye düşünüyorum. 1 4 Yorumla Jason0808 +1 yıl Anne tarafım kayserili benim Yorumla Managermann +1 yıl Kayserililer uyanık olur. Yorumla Jason0808 +1 yıl Benziyommu 🤣 Yorumla Managermann +1 yıl Biraz bensiyor. Yorumla
DarkJediAnakin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mükemmel bir taktik açıklama Atamızdan 1 8 Yorumla Jason0808 +1 yıl Aynen atanız akıllı Yorumla DarkJediAnakin +1 yıl Evet güçlü bir Gürcistan ve Kafkasya sovyet Rusya in önünde güçlü bir blok demek Yorumla Jason0808 +1 yıl Aynen biz rusları hiç sevmeyiz zaten gürcistanın yarısı gürcü yahudisi benim gibi ruslardan nefret ederiz Yorumla DarkJediAnakin +1 yıl Bende hiç sevmem Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla DarkJediAnakin +1 yıl İbb izcilik kampında gürcü arkadaşlar ile izcilik yaptım iyi tanırım onlara benziyorsun Yorumla Jason0808 +1 yıl Anne tarafım kayserili benim Yorumla DarkJediAnakin +1 yıl Olabilir ama gürcüye çok benziyorsun Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Her insanın iyi bir yanı vardır 1 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Senin var mı Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bilmiyorum hiç gürcü veya laza denk gelmedim 1 6 Yorumla Jason0808 +1 yıl Bana denk geldin Yorumla Triggerr +1 yıl seni tanımıyorum Yorumla Jason0808 +1 yıl Tanıma sevmezsin Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla Triggerr +1 yıl Türke benziyon Yorumla Jason0808 +1 yıl Güzel ironi Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İyiler iyiler 2 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Eyw kardeşim Yorumla armstor +1 yıl Ne demek Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. İyiler ben seviyorum 1 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Bende seni seviyorum Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Iyidir 1 3 Yorumla Jason0808 +1 yıl Sağol bebeğim Yorumla Jason0808 +1 yıl Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣 Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Gürcülere Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevmem 1 3 Yorumla Jason0808 +1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gürcüleri bilmiyorum ama lazların ağzını sevmiyorum türkçe konuşmasını bilmiyorlar itici Bir de hep balık, çay kadınları bakımsız geliyor Yorumla Jason0808 +1 yıl Anne tarafım kayserili Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmiyorum lazları gürcüleri tanımıyorum 0 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Annem kayserili sence Gürcüyemi yoksa kayserilerimi benziyorum Yorumla
MDMSO Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Seviyorum 0 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Babam gürcü annem kayserili hangisine daha çok benziyorum sence Yorumla MDMSO +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hoş ben ırklarla değerlendirmem lakin kendimde karadenizli olarak severim
Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣
Aha aha sanki çok gürcü tanıdımda yorumum ciddiye alınsın lakin kimse sana türk değilsin diyemez
Yok ya türklerle alakam yok
Amaan dert etme yaşa gitsin
Bende lazım yani oturayım ağlayayımmı 😃
Bizde nasıl sıkıntılı adam varsa onlardada var yani
Bizde herkes sıkıntı
Bir gürcü olarak soruyorum türkleremi benziyorum gürcüleremi komik olacak ama merak ettim 🤣
Her iki sıfata yakınsın👍👍👍
Anne tarafım kayserili benim
Hiç Gürcü tanıdığım, dostum olmadı. Nadiren Gürcü plakalı araçları görüyorum. Lazlar idare eder. 2 Laz öğrenci tanıdığım var.
İyisi iyi kötüsü kötü her insan gibi
Kürtlere 😂
Kürt kızlarına olan aşkım hiç bitmeyecek
MasAllah Allah arttırsın 😂
Onlarda beni sever beni her gördüklerinde tpni sitgm derler o kadar seviyorlar tabi eski sevgililerim
Gürcüleri bilmem ama Lazlar iyi ve sıcakkanlı insanlar, genelde kurnazlar.
Babam gürcü annem kayserili hangisine benziyorum daha çok sence
Artvinliyim demiştin geçende. Doğululara ya da Araplara benziyorsun bence
Artvin türk değil zaten dostum yeni şeyler çıkarmayın sende bilerekten doğulu mogulu diyorsun benzemedigimi benden daha iyi biliyorsun
Bilerek demiyorum benzediğin için diyorum neden bilerek diyim? Anket yap istersen tek ben demiyorum.
Daha önceden yaptım herkes kafkas dedi
Ankete ne gerek var dedelerim hep gürcü benim soyumuz kafaskayadan geliyor her neyse sen öyle görmeye devam et
Görünüş olarak sordun ben söyledim. Nereli olduğunu sen daha iyi biliyorsun zaten sıkıntı yok. 👍
Lazları seviyorum yav bende lazım beni seviyor musunz millet :/
ben Laz kökenliyim her iki taraftan da lazlar. türklerden farklıdır hem kültğürel olarak hem fiziksel olarak gürcüler ise dolnadırıcı insanlar olurlar
Ben Gürcüyüm annem kayserili hangisine daha çok benziyorum tip olarak sence
daha çok kayseriliye benziyorsun
Eminmisin 🤣
Pkk lilar gibi hain degiller, Türkiye kimligine sadik insanlar, hatta cogu saf Türkten daha Türkler
Ben Gürcüyüm annem kayserili hangisine daha çok benziyorum tip olarak sence
faşist değilim ayrım yapmam
Istersen yap tabi
ayrımı bilmem
İnsanları bir gruba sokup yorum yapmıyorum.
Babam gürcü annem kayserili hangisine benziyorum daha çok
Gürcüleri bilmem de ben lazım iyidir😛
Gürcüye benziyosun
Lazları severim çok laz arkadaşım var hepsi iyidir fakat çok saflar bizim gibi sinsi degiller iyilerdir
Öyle diyosun tamam bunu üstümemi alıyım yani😂
Icimden geleni söyledim
Tamam😝
lazlarda az değil xd
normal insan işte ya taktın kafaya ırkları
kafkaslara benziyosun
İyi insanlar diye düşünüyorum.
Kayserililer uyanık olur.
Benziyommu 🤣
Biraz bensiyor.
Mükemmel bir taktik açıklama Atamızdan
Aynen atanız akıllı
Evet güçlü bir Gürcistan ve Kafkasya sovyet Rusya in önünde güçlü bir blok demek
Aynen biz rusları hiç sevmeyiz zaten gürcistanın yarısı gürcü yahudisi benim gibi ruslardan nefret ederiz
Bende hiç sevmem
İbb izcilik kampında gürcü arkadaşlar ile izcilik yaptım iyi tanırım onlara benziyorsun
Olabilir ama gürcüye çok benziyorsun
Her insanın iyi bir yanı vardır
Senin var mı
bilmiyorum hiç gürcü veya laza denk gelmedim
Bana denk geldin
seni tanımıyorum
Tanıma sevmezsin
Türke benziyon
Güzel ironi
İyiler iyiler
Eyw kardeşim
Ne demek
İyiler ben seviyorum
Bende seni seviyorum
Iyidir
Sağol bebeğim
Gürcülere
Sevmem
Neden ki
Gürcüleri bilmiyorum ama lazların ağzını sevmiyorum türkçe konuşmasını bilmiyorlar itici
Bir de hep balık, çay kadınları bakımsız geliyor
Anne tarafım kayserili
Sevmiyorum lazları gürcüleri tanımıyorum
Annem kayserili sence Gürcüyemi yoksa kayserilerimi benziyorum
Seviyorum
Babam gürcü annem kayserili hangisine daha çok benziyorum sence
Bilmiyorum