Üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene. Evde pek çalışamadım aylardır seneye tekrar hazırlanırım diyordum ama vazgeçtim. Evde hergün dayak yiyorum sürekli küfür hakaret aşağılama. Sürekli beni küçümsüyorlar. Annem kendi ailesini seviyor benden nefret ediyor sürekli onları anlatıyor onlarla konuşuyor hediyeler alıyor. Benim hiçbir derdimi dinlemiyor. Babamda zaten başka kadınlarla yatıp kalkıp geliyor küfürbaz kavgacı. annem abim çalışmayıp okumayıp evde yatmasına rağmen bana tüm gün ev işi veriyor yapmayınca beddualar küfürler ediyor saldırıyor. Kimsem yok abim de sürekli küfür ediyor. Odamda oturuyorum hep. Annem diyoki sen kimsin üniversiteye gitmek kim git üstüne para vercem nolur diye aşağılıyor.. Zaten 2 ay kaldı ben motive olmaya çalışırken annem sürekli aşağılıyor küfür ediyor ağza alınmayacak, bi kıza söylemeyecek
Güncellemeler
+1 yıl
Oturma odasında oturmamı bile istemiyor annemle abim. Annem yemeğini yediysen git odana diyor hemen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yani ne yapabilirsinki cok kotu durumdasin. Bende bu yil hazirlaniorm ve seneye kalacam gibi de bu kadar kotu olaylar yasamiorm. Iyi hissedeceksen konusup dertlesebiliriz. Seni kimse sevmiosa bunu umursama kendini sev. Ve bulundugun yerden kurtulmaya calis. cok uzuldum senin adina :/
çalışıyorum ama sürekli baskı kurmaya çalışıyor. Bugün ders çalışıyordum abim de işe gitmiyor okumuyor da aylardır koltukta yatıyor. Ona evi süpür demedi bana dedi bende süpürmedim ders çalışıyorum diye tüm gğn bana o kadar küfür etti o kadar bağırdı beddua etti ki akşam rahatsızlandı o derece
Cok sert bi ailede yasiosun. Kendi planlarini kurup kendi hayatini yasamalisin. Dedigim gibi bulundugun yerden kurtulmaya calis
Gidip ona benim dedikodumu yapıyor. Babam bana bişey alsa annem hemen kıskanıyor falan... Babam da zaten kadınlarla yaşıyor bir kere nasılsın kızım demez. Yokmuşum gibi. Tüm gün mesaj yazıyor buluşmaya gidiyor süslenip...
Deniyorum işte sağ ol bu arada içimi dökmek istedim
Baba konusunu anlayabiliorm. Benim babamda ayni ve ben 5 yasindayken terketti bizi. Hani kendini uzmek yerine umursamamaya calisman daha mantikli olabilir. Insanlara icini dokmen gecici bi rahatlik verir sadece. Ama yinede dinlerim tsbiki rica ederim
Senin gibi kızlara kurtuluş yolu için evlenmekten başka çare bırakmayan hayatın mk, üzüldüm.
Evlenmek istemiyorum okuyorum bu sene üniversite kazanırsam gidicem
Çalışamadım demedin mi detayda ben yanlış okudum heralde
Çalışamadım ama şimdi çalışıyorum temelim de var illaki bir yer çıkar bence..
İnşallah
Aslinda bu yasadiklarin daha da motive etmesi gerek.. meslegini eline al ve kurtul
Öyle yapıcam inşallah ama 4 yıllık kazanamasam bile 2 yıllık kazanırım bi gideyim de üniversiteye sonrası gelir herhalde
Sana tavsiyrm atama puanlari dusuk olan bolumleri arastir onu oku ,
Şu son kalan zamanda yapabildiğinin en iyisini yapıp onlara bunu gösterebilirsin kendi ayaklarının üzerinde durabildiğini görürlerse baskıları azalacaktır zaten üniversiteyi başka şehirde kazanırsan her şeye son verirler diye düşünüyorum 🙂
Başka şehir yazcam zaten. Ebelik istiyorum inşallah gelir gelmezse naparım bilmiyorum. Acaba ilk yıl gidip orada tekrar mı hazırlansam sınava
Çabalarsan ebeliği kazanabilirsin kötü düşünme yeter her zaman motive kal
Acabaları tercihler açıklandıktan sonraki zamanda düşünürsün şimdi en iyisini yapmaya odaklan güçlü biri olduğun belli bunca badireye rağmen güçlü kalabilmişsin
Emin ol istediğinde yapamayacağın hiçbir şey yoktur 😉
Ya çok teşekkür ederim.. Yazdığın mutlu etti beni elimden geleni yapıcam evet pes etmek yok... Yapacak başka bir şeyim yok zaten.
Mutlu edebildiysem ne mutlu bana İyi çalışmalar 😇
Babam sınavdan birkaç gün önce üni. kazanamazsın vs. diyordu. Tıp kazandım...
Vazgeçme tyt den 40 net yaparsın
Aşçı ol güzel maaasi var
İlk senenmi? Bende üni sınavına hazırlanıyorum. Derdini anlatabilcegin bir çevren arkadaşların yok mu en azından paylasir biraz iyi hissedersin.
Evet ilk senem
Ben mezun senemdeyim. Mesaj atabilirsin istersen temelimde var diyorsun yardımcı olmaya calışırım.
Siteye pek girmiyorum vakit kaybı diye ama yine de sağ ol
Sen bilirsin tabiki ama takmamaya calis en azindan bir kac ay daha sabret.
Vazgecme ne olursa olsun
Sürekli baskı yapıyor yapamazsın falan diye bi yandan aşağılama bastırma peşinde
Netlerin nasıl çok mu kötü derslerin
Deneme olmuyorum aylardır ama çok kötü değil temelim var sadece çalışmadım
Matematiğin kötüyse türkçeye asıl mutlaka girersin üniye
İllaki bir yere girerim 2 yıllık ta olsa ayt mat çalışıyorum tyt ye çalışmıştım bitmişti hatta ama unuttum hep türkçeyi de bitirmiştim aslında onu da unutmuşum tekrar edicem..
Ailene takma bende özel üniye gidiyorum diye babam okul okuduğumu saymıyor bile böyleler işte
Allah dabır versin bize.. İnşallah sonunuz hayrolur
Kim bilir
Ayrı eve çıksan
Oha ak nasıl aileler var lan
Oku kurtul
evlen
Vazgeçme dua et
İçimden ediyorum teşekkür ederim
3ihlas 1 fatiha oku. Çok iyi dua etkili. Annenler ya da abinle kagva edince
Tamam allah razı olsun deniycem❤️