Sizin için gurbet neresidir?
Kimden ya da nelerden ayrı düşseniz gurbette gibi hissedersiniz?

tam bulunduğum yerdir. anlatılamaz bir duygu bu. gurbet acıdır, yalnızlıktır, herşeye geç kalmaktır, ömründen para için yıllarını satmandır, sevgilini dostlarını kaybetmendir bazılarının gerçek yüzünü görerek bazılarını da sırf uzakta olduğun yanlarında olamadığın için. boğazındaki düğümdür gurbet, yüzündeki tebessümün seni terketmesidir, güldüğünde ikinci bir tanıdık gülme sesi aramaktır. yıpranmaktır. dediğim gibi anlatılamaz, yaşanır..
Resimdeki yazı çok şey anlatıyor yav.. Bir de şu söz cuk oturuyor, "İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir." Victor Hugo... Ne kadar doğru demiş üstad😔💔
genelleme değil aslında yav şimdi baktım cümle eksik 😂
valla bugün iyi değilim az önce de bomba patlattım sosyetc sheqilin sorusunda tam öküz modundayım😅😬
Victor Victor 😅amaaaaan geç. rica ederim 😂
Gurbette hissetmem nerde büyüyüp nereye taşınmış olursam olayım tanrı BENİMLEDİR odur tek yoldaşım sırdaşım güvendiğim, BENİ gurbette hissettirecek tek şey allahın sevgisinin üzerimden çekilmesi olurdu..
Cevap
11Cevap
Ankara dışında iki şehirde yaşadım ikisi de gurbetti. Köken soy Ankara onun dışında her yer gurbet.
gurbet benim için İzmir dışı her yer ya :)
izmirsiz yaşayamıyorum ben
Annemin olmadığı her yer bana öyle...
Yanımızda olmadığından şimdi bile öyle
Yol arkadaşımı bulamadığım her an gurbet gibi bana..
Kendini ait hissetmediğin her yer de gurbettir bence.
öyle biri ki bunu yasamadan hissetmek mumkun değil..
Gurbet insanın içidir. Kendinden kaçıştır uzaklaşmadır. Bazan kendini ararken gurbettesindir bazan da aradıkların icn
Bana göre gurbet ankaradan uzak heryer 😪
Ankaralı olmayanda ne biliyim yani 🤦🏼
Onlar için çok üzücü olmalı 😪
Ailemden uzak yerlerr
Türk olmayan her yer. 😂
Detaydaki yoruma katılıyorum 🙂
Dogdugum yerden farklı olan her yer gurbettir
ben zaten gurbetteyim sjhdsdh🥺
almanyada knk :(
aynen shgdjshs
Ben zeynep hani dün gece konuşmustuk, sonunda hesabimi kapattirdi bu yeni hesabim bana bi mesaj atarmisin
Kendimi ait hissetmediğim yerler
İnsanlar
Ana baba
Babam
Ailemden uzak yerler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?