Kızlar bana makarna yapma tavsiyesi verin?

Evde tekim ve bu saat oldu yemek yemedim... Canım makarna yemek istiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum... Bana yardımcı olur musunuz... ? İsteyene laptop umu mutfağa götürüp kamera açarak nasıl yapacağımı canlı olarak göstermesini kabul ederim... Kimse çıkmaz ise peynirle idare edeceğim bu gece..
Güncellemeler
+1 yıl
Hadi erkekleri geçtim, kızlar da makarna yapmayı bilmiyormuş... Arkadaşlar makarna öyle yapılmaz... O verdiğiniz taktikler makarnadan anlamayan Türklerin besin değeri düşük makarna pişirme şekilidir... Ben makarnayı İtalyan usulü yapıyorum... Sıvı yağ, Tereyağı tencerede kızdırılır, makarna üzerine boca edilip tıpkı pilav gibi karıştırılarak yağ iyice emdirilir... Tuz ve isteğe göre diğer sosları yapılır ben reyhanlı seviyorum... Üzerine bir miktar (pilavda olduğu gibi) ılık su dökülür ve su...
Güncellemeler
+1 yıl
kaynamaya başlayınca kısık ateşe alınır... Ara ara karıştırılır.. Suyu çekince dinlendirilir... Böylece hiçbir besin ögesini kaybetmeden makarnanız hazır olmuş olur... Türk usulüne göre makarna biraz sert olur ama daha lezzetli olur... Bu arada suya dikkat edin asla fazla olmasın... Buda tecrübe işi tabi... Afiyet olsun bana.. Şu anda lezzetle yiyorum :)))
Kızlar bana makarna yapma tavsiyesi verin?