AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saatleri kısaltıldı ama açık bankalar gidebilirsin
Sıkıntı olmasın şimdi birde durduk yere para cezası yemeyelim. Yirmi dakika mesafede. Napıcam bilmiyorum. İnternette vefa destek hattını arayın öyle gidin diyordu demin aradım ama burdan olmuyor dediler otomatik ses çıktı önce acil destek için biri iletişim için ikiyi tuşlayın diye bire tıkladım bende böyle dediler. Sonra başka bir numara verdiler onu aradım ama ulaşamadım
Sıkıntı olmaz kendine en yakın şubeye gidiyor olduğun sürece sorun yok
20 dakika mesafe var. Peki yoldq polis falan çevirirse
Bankaya gidiyorsun kendini güzel bir şekilde ifade edersen sorun yok dönüşte zaten banka evrakları olacak elinde
Tamm gidicem artık
PTT’ye herkes gidiyo korkma
Gıdersın
İnternetten baktım vefa destek hattını arayın öyle gidin diyordu demin aradım ama burdan olmuyor dediler
Burdan olmuyor ne demek.
Geçerli iznin varsa gidersin en yakın şubeye bankalar acık
Yani yaş olarak engelim yok ama dediğim gibi şimdi durduk yerde para cezası yemeyelim diye İnternetten baktım. Sonra diyordu bankaya gitmek için vefa destek hattını arayın diyordu aradım burdan olmuyor hanfendi dediler. Bende hayatımda ilk defa 112 acil destek hattını aradım böyle dediler
İlk önce otomatik ses çıktı eğer acil destek istiyorsanız biri iletişim için ikiyi tuşlayın dedi bende biri tuşladım
Banka yakınsa git değilse polise Daniş
Bankayla mesafe on beş yirmi dakika falan evimizin biraz aşağısında
Yürünür o
Hangi banka
Gidilir tabi
İnternetten baktım vefa destek hattını arayın öyle gidin diyordu demin aradım ama burdan olmuyor dediler ne yapıcam
Cok uzak mı şube
Hayır yirmi dakika falan
Yas sorunun yoksa git
Yok yaş sorunum yok. Ya İnternette baktım izinli gidin yazıyordu. Vefa acil destek hattını arayın diyordu aradım bende burdan olmuyor hanfendi dediler. Valilikle ilgili bir yerin numarasını verdiler
Gidilir tabi
İzin mi almam lazım peki nasıl gidicenim. Demin internetten baktım vefa destek hattını arayın öyle gidin diyordu demin aradım ama burdan olmuyor dediler
Ben dün hastaneyi aradım cevap şöyle özel aracınızla çıkın gelin bana bir mesaj veya bir belge bir şeyler vermicekmisiniz dedim gerek yok sizin çıkın gelin dedi yani çok saçma geldi bana ama polis durdursa o nedirdi bilemem yani bence polisi arayın sorun
Ya demin işte vefa acil destej hattını aradım. Ondan sonra otomatik ses çıktı acil işlem için biri destek ve iletişim içindeki tıklayın diyordu Ben de biri tıkladım ondan sonra birisi çıktı bana dedi ki buradan olmuyor dedi sonra başka bir numara vardı Onu mu aramam lazım şimdi
Yok gitsen ya bir şey olmuyor benim işim olduğu zaman gidiyorum ben madem yasak var bankalar nie açık
Tamam gittim geldim. Biraz bekledim birde az bişey önümdeki kadın sinir etti ama neyse
İzinn falan aldinmi yoksa çıktın gittin mi
Yok direkt çıktım gittim zaten bir sürü kişi vardı
Dedim zaten sana git bir şey olmaz die ama tabi tedbir de almak şarttır yani göz göre göre 3150 yemek pek iyi değil
Aynen öyle babamı aradım da öyle şey yaptın Bir şey olur mu diye sordum öyle gittim
Bugün beni durdu du kardesimle izin kağıtlarını gösterdik geçtik yani ama tabi izni olmayanlar da geçiyordu bilemiyorum belki onların da vardı ama yinede riskli izinsiz çıkmak hem kul hakkı var yani neyseki gazasiz belasız işinizi halletmisiniz
Aynen. Zamanında yapmak önemli eğer pazartesiye bıraksaydım şimdi aklım takılı kalacaktı nasıl yapacam nasıl olacak diye yaptım hallettim valla. Her şeyi biraz da zamanında yapacaksın
Atalarımız bosa dememiş bugünün işini yarına bırakma diye 😅
Aynen valla.
Tam emin değilim ama bazı Bankalar açık
Git ne olacak
Kapalı
Evet gidilebiliyor.
İzinli mi gitmek lazım İnternette öyle yazıyordu. Aradım vefa destek hattını ama burdan olmuyor hanfendi dediler. Telefon numarası güncelleticem
Benim arkadaşım çıktı gitti geldi. Yürüyüş mesafesi diye. Bir sorun olmadı.
İzin falan almadı yani. İnternet alışverişi yapıcam ama telefon numarası güncel değil şimdi birde para cezası yeriz diye korkuyorum.
Benim gideceğim bankayla mesafe yirmi dakika
Dediğim gibi onun da en fazla 10-15 dk sürmüştür. Biz konuşmuştuk bir sıkıntı olmamıştı. Yine emin ol istersen, ceza almanı ben de istemem
Evet bende korkuyorum zaten bir ton borcum var Allah korusun
Allah korusun tabii, siz yine emin olun bence. Hiç risk girmeyin
Hallettim biraz sıra vardı ve bekledim biraz ama çok şükür
Heh iyi olmuş, izin alarak mı gittin?
Yok izinsiz. Zaten bir sürü kişi vardı bankada