Abim Instagram sayfama karışıyor, kullanmalımıyım?

Ben kendi adıma sayfa açmıştım instgramda. Oradan şarkı falan paylaşıyordum çok ilgilenmiyordum her gün paylaşım yapsaydım artırabilirdim takipçileri belki. 2 600 kişi beni takip ediyordu bende onları. Aralarında 2 ,3 tane zengin ünlülerin organizasyonlarını falan yapanlar da vardı. Bir kere de ömür gedik sesimi beğendi ama benim hatam pek ilgilenmiyordum. Abimi instgramdan engellemiştim oda ben başkasından gördüm dedi 3 ay önce kaldır onu dedi kaç kişiyle takiplesmissin. Bende hani reklam alırım diye öyle kullanıyordum falan dedim. Sevgilimde istemiyordu kullanmamı. Abimde öyle deyince dondurdum. Acaba tekrar açarsam ikiside nasıl tepki verir bilmiyorum. Yani ben hanı sayfayı büyütüp reklam falan almak istiyordum. şu an da işsizim iş bulamıyorum 4 yıl halkla iliskiler ve reklamcılık okudum. Kpssye de çalıştım 69 aldım 70 olsaydı katiplik , mübaşirlik için basvuru yapacaktım. Seneye tekrar hazırlanıp girip kazanamazsam çok hayal kırıklığına uğrayacağım. Sizce o hesabı kullanmalıyım. Yoksa bu bir hayal mi?
Abim Instagram sayfama karışıyor, kullanmalımıyım?