şu olaya bende karşıyım , eşinle kendi arandaki sebeblerden dolayı anlaşamazsın ortada ne şiddet darp olmaz efendi gibi ayrılırsın nafaka belki duruma göre düşünülebilir. ama sen karına şiddet uygula küfür et , bir çöp alma sahip çıkma boşanırken nafaka vericeğin zaman itiraz et. yok öyle insanların hayatlarıyla oynayıp geri çekilmek. bir erkek olarakta aynen böyle düşünüyorum efendim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çocuğa ödenen nafaka hariç, ömür boyu ayrıldığın sevişmediğin hayatını paylaşmadığın bir insana neden ömür boyu para ödemek zorundayız? Çoğunun hayatında başka insanlar olmasına rağmen nikah bile yapmıyolar nafaka kesilmesin diye nedir bu adaletsizlik?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
şu olaya bende karşıyım , eşinle kendi arandaki sebeblerden dolayı anlaşamazsın ortada ne şiddet darp olmaz efendi gibi ayrılırsın nafaka belki duruma göre düşünülebilir. ama sen karına şiddet uygula küfür et , bir çöp alma sahip çıkma boşanırken nafaka vericeğin zaman itiraz et. yok öyle insanların hayatlarıyla oynayıp geri çekilmek. bir erkek olarakta aynen böyle düşünüyorum efendim
Çocuğa ödenen nafaka hariç, ömür boyu ayrıldığın sevişmediğin hayatını paylaşmadığın bir insana neden ömür boyu para ödemek zorundayız? Çoğunun hayatında başka insanlar olmasına rağmen nikah bile yapmıyolar nafaka kesilmesin diye nedir bu adaletsizlik?
nafakayı gereğinden artırsan ne olacak kendine zarar Allah ne kadar verilmesini emrettiyse onu al yeter
Kaç para nafaka alıyorsun şu nafaka ne kadar saçma ya hem boşuyoruz hem hala bakıyoruz çalışmayı düşünmediniz mi
Ayrıldığın birinden para koparmak yerine alın terinle çalışmayı denesen?
Katılıyorum
Zor geliyordur kolay yoldan kazanmak istiyorlar.
para karşılığı eski kocanla yat bu şekilde nafakan otomatik artar
Mahkemeden güncellenmesini iste. Ne kadar evli kaldın? Ne kadar alıyorsun?
Konuş bence çağır bi yemek ye biraz cilve yap at yatağa istediğini yaptır
Sırf senin gibi tipler yüzünden evlilikten soğudum yeminle.. Para sevdanız batsın!
Bi domaltip sikmedin kalmis onuda yap kurtul ya nedir bu doyumsuzluk
eski kocana , bir acun kadar olamadin.. de.. şeyma kadar degerim yok mu benim.. de..
bye
bence eski eşinin durumu çok da iyi değilse zorlama
Evet o kadar yüklenmemesi gerekiyor
Eski kocanla konuş onada söyle onunda bilme hakkı vardır. Allah inşallah sana hayırlı bir kapı açsın
Çocuğun yoksa eğer neden nafaka alıyorsun?
Şu nafaka türk erkeklerini bitirmek için yapilmış resmen haksızlık bu.
Nr kadar alıyosun nafaka ve eski eşinin gelir durumu ne?
Gidip çalışarak arttırabilirsin
Yeter sömürmeyin şu herifleri yazık
Kesinlikle katılıyorum
Niye artırmak istiyorsun
Bilemiyorum canim ben vermiyorum nafaka
Mahkeme aracılığı ile yapmanız doğru olacaktır.
Haram para bu farkındasın değil mi
Kocayı da düşünün allah aşkına
Adamın iligini kuruttun be🤣
İyi bir başvuru ile adamı sömürürsün. Ama yapma...
adama yazık gaz verme
@hamzakemal böyle kadınları nereden nereden buluyorlar anlamadım ki be knk. Adama gerçekten ben üzüldüm
evet yaa bende üzüldüm böyle bi eşim olsa... :(
Neden peki
Cinsel yaşam ne alaka
Bu Sen artıramazsın kocanla knusman lazim
Dava aç
ne diim