Aile & Toplum Kalemim nasıl güzel olmuş mu? _karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugün canım çok sıkılıyor yumuşak ve değişik oyun hamuru ile bu kalemi yaptım şu an onunla yazıyorum Güncellemeler+1 yıl Ben kurbağa oldum 🐸 Kalemim nasıl güzel olmuş mu? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok güzel olmuş başarılarının devamını dilemem bir daha yapma evlad. 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Edeceğim Yorumla
MerdümgirizBirisi Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Süper. Kalem traşta lâzım ama şimdi ona 😂 1 2 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Ahahdjd şekli bozulursa sadece biraz sıkmalısın Yorumla MerdümgirizBirisi +1 yıl İyimiz ahashsh Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kalem değil de bıçağa benzemiş 1 2 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Şekilden şekile girebiliyor Yorumla Boavista +1 yıl Evet Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hmm, enteresan bir vaka 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl 🐉 Yorumla
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kalemde hafif çiğ köfte havası sezdim ama iyi hoş 0 4 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Elimde sıkabiliyorum ve yumuşak Yorumla bismut +1 yıl Helal olsun Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Benimle kurbağcılık oynayanlara bir tane verebilirim daha çok hamurum var Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Yani istersen diye şey haber verdim Yorumla
FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Dostuuum fayans detayı harika 😂 0 6 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl 😸 yerde kurbağa gibi zıplıyordum ve soru sormak geldi aklıma Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Bende diyorum bana bi aktivite lazim çok teşekkür ederim bende akşamları 10 dk ziplayayim bari nasıl eğlenceli mii 😅👍 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Evet ama çok zıplama biraz dur ve boş boş bir yere bak sonra zıpla eğil Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Super Marioculuk misali Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Hayır adı kurbağcılık Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Her neyse 😂 Yorumla
Caner_psiko Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl renkli begendim , eline saglik 0 6 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Caner_psiko +1 yıl ama ekran yaglanir ya da kirlenir cesaret edemem ya ,, Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Pislenmiyor temizliyor kurbağıcılık yapana bedava veriyorum yapsama Yorumla Caner_psiko +1 yıl wrak wraaakk ahahah boyle mi Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Hayır yerde zıplamalısın can sıkıntısına iyi geliyor kendini kurbağa gibi hissetmek Yorumla Caner_psiko +1 yıl ama bu fitnes yapmak oluyor ki , spor ,, ayagi duvara koyup , kollari uzerinde durarak yururum ama bacagi acamam o kadar ,, acma isi zor Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık 0 2 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla RıfatŞen +1 yıl Rica Ederim Kardeşim Saygılar 😊😇 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kalem değil o, yeşil biber... 0 2 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Biraz benziyor 😸 Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl 😃🙃 Yorumla
afr0dit Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kuscam 🤮 1 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Kus Yorumla
HiggsBozon Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl süpersin aşkım 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Müq😂😂 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
askprensixd Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sana güzel bir anime lazım kafan iyi değil 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Neden iyi değil Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Olmuş 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Acı biber sandım. d 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Biraz benziyor ama tadı yok Yorumla
KoRKuSuz21 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Güzel olmuş 0 2 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Yazmak zor teşekkür ederim Yorumla KoRKuSuz21 +1 yıl Olsun emek var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok güzel olmuş başarılarının devamını dilemem bir daha yapma evlad.
Edeceğim
Süper. Kalem traşta lâzım ama şimdi ona 😂
Ahahdjd şekli bozulursa sadece biraz sıkmalısın
İyimiz ahashsh
Kalem değil de bıçağa benzemiş
Şekilden şekile girebiliyor
Evet
Hmm, enteresan bir vaka
🐉
Kalemde hafif çiğ köfte havası sezdim ama iyi hoş
Elimde sıkabiliyorum ve yumuşak
Helal olsun
Benimle kurbağcılık oynayanlara bir tane verebilirim daha çok hamurum var
Yani istersen diye şey haber verdim
Dostuuum fayans detayı harika 😂
😸 yerde kurbağa gibi zıplıyordum ve soru sormak geldi aklıma
Bende diyorum bana bi aktivite lazim çok teşekkür ederim bende akşamları 10 dk ziplayayim bari nasıl eğlenceli mii 😅👍
Evet ama çok zıplama biraz dur ve boş boş bir yere bak sonra zıpla eğil
Super Marioculuk misali
Hayır adı kurbağcılık
Her neyse 😂
renkli begendim , eline saglik
Teşekkür ederim
ama ekran yaglanir ya da kirlenir cesaret edemem ya ,,
Pislenmiyor temizliyor kurbağıcılık yapana bedava veriyorum yapsama
wrak wraaakk ahahah boyle mi
Hayır yerde zıplamalısın can sıkıntısına iyi geliyor kendini kurbağa gibi hissetmek
ama bu fitnes yapmak oluyor ki , spor ,, ayagi duvara koyup , kollari uzerinde durarak yururum ama bacagi acamam o kadar ,, acma isi zor
Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık
Teşekkür ederim
Rica Ederim Kardeşim Saygılar 😊😇
Bu bildiğin turşuluk biber
Kalem değil o, yeşil biber...
Biraz benziyor 😸
😃🙃
Kuscam 🤮
Kus
süpersin aşkım
Teşekkürler
Müq😂😂