AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kim için alıyorsunuz emekli maaşı falan mı ya da kardeşin falan resmi bi çocuk yurdunda mı kalıyordu aldınız yoksa maddi yardım mı
Maddi yardim
PTT den mi
Aynen babama vermislerdi 20 Nisan 2020 de biz başvuru yapmamistik ptt den elden eve gelmisti şaşırmistik aceba bida verirlermi bilmiyorum
Bazıları sadece bir yıl veriyor bazıları tek seferinde veriyorlar gidip ptt den bakabilirsin tek seferlik olup olmadığına benim arkadaşımın babasına bir yıllık yapmışlardı
He ptt ye gidip ne soracaz nasıl olcak babama galiba yesilkart kullaniyordu ondan vermislerdi oyle demisti getiren kişi bi daha gelmedi haberde gelmedi yani
Çalışanlara TC yi verip süresine bakabilirsiniz yeşil kart tek sefer yapmıyor bir yıl yapıyor diye biliyorum ben
Gerçekten mi yani biz basvuru yapmadan gelmisti getiren kiside eve getirmisti bizde sasirdik yesil kart kullandiysaniz demisti sonra aldik bi dahada gelmedi ay keşke oyle olsa hep eve gelmezmiydi
Şu an yesilkart kullanmiyoruz yok zatende 🤣 onceden vardi
Paranın gelmesini beklemeyin bankaya yatıyor para
Hee yani babam surekli bi işi var Şu an ben bi soyleyimde su yasaklar bitsin ptt sorsun e devletten baksam gorunmez mi
E devletten görünür mü bilmiyorum ama büyük ihtimalle görünür bakmaktan zarar gelmez
Senide yoruyorum kusura bakma. Valla ama. Banka dedin ya kart yokki bizim banka karti diyosan eger yani
Banka kartı değil ptt te kartı
Ha yok ptt kartimizda
O zaman tek seferlik olmuştur
Vahhhh nasıl üzüldümmm
Bende ehliyet kartimi alirim diyordum para gelirse
Bir yıllık yapabilirsiniz ki sadece ptt de yapmıyor her banka yapıyor özellikle ziraat
Nasil yapcaz devlet vermiyor mu parayi
Siz başvuru yaparsanız verir başvuru yapmadan devletten para alamazsınız
Dogru diyorsun ama vermezler babamin maaşi iyi 4 de yakin aliyor 3 kisiyiz kiradayiz 1100 tl ben ailevi seyekri hep anlatyin ya 🤣🤣
Aileye baban sadece bakıyorsada verebilirler
Evet tek o çalisiyor
Özelden konuşalım istersen herkes okur burda
Ben hiçbirini almadım çünkü durumu kötü olanın hakkını yemek istemem.
Faz 2 aldım geçen haziranda. Dün de faz 3 geldi bana
Gerçekten mi Güle güle kullan bende bi verilince bida verilmiyor diye duydumda
Bir kez olsun aldıysan otomatik olarak her ödeme yapıldığı zaman hesabına yatırılıyor
Babam aldı ama bize ptt eve getirmisti adam bi zarfin içinde ama simdi yine alacaz mi aceba merak ettim ya
Yani nerden bakiliyir aceba biz ikk geldiginde şok olmuştuk biz basvuru bile yapmamistik dedik getiren kisi yesilkart kullandiysaniz dedi evet dedik yoksa adam mi aldi getirmedi bizim parayi 🤣🤣
17 Mayıs a kadar gelir
Bisey sorcam rahatsiz ediyorum ama biz ilk yasak olmustu ya yine eve kapanma 20 nisanda 2020 de faz 1 oluyor galiba onda aldik 2 de almadik simdi bunda alirmuyiz ya 🙈🙈
E devletten başvuru yap
İlk basvuru filan yapmadan geldi para faz 1 de sonra e devletten basvuru yaptim 2 icin onaylanmadi simdi bida yapcam
İlk fazi devlet seçtiği kişilere göndermiş olabilir
Hee vahh simdi gelmeyecek mi neyse ben başvuru yapiyim bakalim yinede
Şansını dene
Deneyek
Yasaklar kalkınca o parayı çatır çatır yiyecem 😆
Vahh bende bi daha alak bida istemiyom 😜
Ben hep istiyorum 😋
yok faz ikiyi hayvanlarda deniyorlar
İyi denedilermi
denediler
Nasılsın ya
iyi sen nasılsın