Bir çocukla flörtleşiyorum adı Alparslan ailecek ülkücü kürdüz diyor. Çok saçma geldi bana inanmadım kimlik fotosu attı doğum yeri Siirt yazıyor. Anne Babası evde konuşurken video attı kürtçe konuşuyorlar ve duvarda Osmanlı Tuğrası ve üç hilal asılı ilk defa böyle bir aile görüyorum. Pek inanasım gelmiyor. Çok şaşırdım doğrusu. Sizce çocuk benle ta*sak geçiyor olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi de Mhp mitinginde çektiği fotoları attı. Ben inandım kesin ülkücü bu çocuk
ülkücü Kürt ne aamk Kürtlere bi lafım yok ben irka bakmam insanlığa bakarım da ülkücülük dediğin şey Türkçülüktür onlar kürdü falan sevmez bi Kürt nasıl ülkücü oluyor anlayamadım
Yok üstadım yanlışın var bak bizzat ben yıllarca içlerinde bulundum içlerinden kastım ülkücü değilim ama bütün arkadaş çevrem öyle nerdeyse hiç birinde böyle bı saplantı görmedim Çerkes ve Kürt olanlarda var içlerinde ve aktif görev yapıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ülkücü Kürt ne aamk Kürtlere bi lafım yok ben irka bakmam insanlığa bakarım da ülkücülük dediğin şey Türkçülüktür onlar kürdü falan sevmez bi Kürt nasıl ülkücü oluyor anlayamadım
Evet öyle var baya, Vatansever kürtlerden demekki, bir sürü öyle ülkücü kürt var pkklı ermeni taşnak çetesine karşı savaşan.
Ülkü ocaklarında da varlarmış.
Ayrıca o bölgede yaşayıp asimile olan Türkmenlerde var. Her kürtçe bilen kürt değil
Yanlış bilmiyorsam komutası altında Kürtlerde vardı
Benimde koyu ülkücü hilal bıyıklı kürt arkadaşım var. Olabiliyor yani
İstemsiz güldüm ülkücü olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Saçma falan değil ülkü ocakları müslüman olan her millete hitap eder
ama türklük isterler xd
Yok üstadım yanlışın var bak bizzat ben yıllarca içlerinde bulundum içlerinden kastım ülkücü değilim ama bütün arkadaş çevrem öyle nerdeyse hiç birinde böyle bı saplantı görmedim Çerkes ve Kürt olanlarda var içlerinde ve aktif görev yapıyorlar
knk amaçları türkçülük turancılık değil mi xd
Amaçları Turancılık Türkçülük değil ikisi arasında çok fazla fark var kanka
turancılıkta zaten tüm dünya tek devlet olsun derler xd
Kanka sana şiddetle ziya Gökalp ve seyir Ahmed Arvasi tavsiye ederim oku bence
ırkın yararı nedir ki xd
Bilmiyorumki biz nereliyiz
Ülkücü Kürtler az değil;d
Deep humor ahahshshshsh
satılık b ir aptldır onu boşverxd
genelde doğuda korucu aileler vardır öyle
Kafa yakan sorularda bugün
Olur öyle şeyler