Arkadaşımın erkek arkadaşıyla konuşuyoruz ama öyle flört gibi bi konuşma değil sadece cinsel olarak istek var iki taraftada yinede sevdiği kişi arkadaşım ama ben hoşlanırsam diye korkuyorum daha fazla sizce duygu yoksa aldatmak olmuyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence aldatmanın birinci basamağı bu yazık edersin hem bir ilişkiye hem arkadaşına kendinde kurtul arkadaşını da kurtar gerçekten sevseydi sana bakmaz Dı zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAldatma sadece hoşlanma ya da herhangi bir duyguyla olmaz. Birine şehvetle bakar ve öyle hayal edersen bile bu aldatmaya girer. Eyleme geçmiyorsun diye aldatmamış olmuyorsun yani. Öncelikle kendini aldatmış oluyorsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olan o ama
- +1 yıl
Ne alakası var. İsterse evli çoluğu çöbeleği torunu olsun. Bu mide bulandırıcı bir şey. Sizi anlıyorum. Bir şekilde durumu aklamaya çalışıyorsunuz ama öyle bir dünya yok. Önce kendi yaptığınız yanlışla yüzleşin. Sonra da bunu vicdan süzgeçinizden geçirip gereken neyse yapın.
Soran+1 yılKızla ilişkisini mi bitirtiyim yani doğrucu Davut olup
- +1 yıl
Bu çocuk yamuk. Birinin arkadaşının gözünü açması lazım.
Soran+1 yılGidip demekte yürek ister böyle biseyi
- +1 yıl
Yüreğinin olmadığı işlere kalkışmayacaksın. Senin yapman gereken şey bu yanlıştan kati suretle dönmen.
Soran+1 yılKarşı taraf beni istemedikten sonra vazgeçebileceğimi sanmıyorum
- +1 yıl
Neyse. Beni de hayattan soğutmayı başardınız bravo. Bildiğiniz gibi yapmaya devam edin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
lznsskdnsls agam bizle eğleniyor. bir de aldatma mı diye sormuş aynen kanka ne aldatması ya çok haklısın aaaa olur mu öyle şey
02 Yorumla
Soran+1 yılBenle olmasa bi başkasıyla yine net aldatır zaten ha ben ha başkası gözüyle bakıyorum olaya diyorum biraz empati
+1 yılKusura bakma ama sende o gerizekalıda cidden igrenc insanlarmışsiniz başka adam mı yoktu piyasada? Bide arkadaşımın sevgilisi diyo İWBDJNWİDNSJD.
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam yoktu mu değil sürekli gördüğün biri normal olarak
+1 yılsenin sevgilin benzerini sana yaptığında sen sorun etmiyorsan sorun yok devamke
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil çocuk futbolcu bide benle olmasa bi başkasıyla yine illa net aldatır yani ha ben ha başkası gözüyle bakınca farklı geliyor
- +1 yıl
her türlü aldatacak önce ben karaktersiz olayım diyorsun
Soran+1 yılHayır ama biz kızlarda da futbolculara karşı bisey var işte para mı göz boyuyor bisey oluyor bilmiyorum sacma bi psikoloji
- +1 yıl
siz kadınlarda zaten her şeye bir kulp bulma var merak etme her şey mükemmel olsa da illa bir sorun çıkarırsınız
+1 yılMesela senin sevgilin arkadaşınla cinsellik konuşabilir ona istek duyabilir mi normal mi karşılarsın hayırsa cevabın sizinki de aldatmak oluyor
00 Yorumlaİnş senin sevgilin olunca o da seni arkadaşlarınla aldatır
04 Yorumla
Soran+1 yılBeddua etmek neden? Sabahın 5’inde bunu düşünüyorsam zaten cokta mutlu değilimdir durumdan dimi biraz empati
Soran+1 yılSende bi kız olduğuna göre beni anlıyorsundur. Bize futbolcular bi cekici geliyor yakışıklı geliyor hep ekstradan böyle biriyle birlikte olma durumu sevgisinden gizli olunca insana cok önemliymişsin hissi veriyor bilmiyorum anlatabiliyor muyum düşündügümü ama böyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk, arkadaşını senle aldatıyor
Sen de arkadaşına hainlik yapıyorsun.
Zavallı kızcağız etrafı sahtekarlarla çevrilmiş. Tanrı sabır versin o kıza.14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Admin olsaydım sinirden kudurup banı yapıştırırdım bu soruyu yazana.
Ellerim titriyor bir de gelip sormuş böyle mallık olamaz
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum. Düşmanlarımız hep en yakınlarımızdan çıkıyor
+1 yılBiraz daha zorlasan kendini haklı çıkarcaksın he. Ettigini bulman dilegiyle
00 Yorumla
+1 yılCinselliği senden, sevgi arkadasdan ne sans adammiş
00 Yorumla
+1 yılBence tatmin olmayı başka kişilerde aramalisin
00 YorumlaYok canım olur mu hiçs devam et
00 Yorumlasiz ne biçim hayatlar yaşıyosunuz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin biliyor mu? Bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yok ki benim
Cevap sahibi+1 yılSen sevmiyorsun öyleyse
+1 yılBoşver içinden ne geliyorsa onu yap