Sevgili KS ailesi, Bana asır gibi gelen 20 günün ardından sizlerleyim çok şükür. Talihsiz, görünmez bir kaza geçirip hastaneye düştüm düşeli buralardan uzak kalmıştım. Çok şükür Rabbime ki biraz kendime gelir gelmez buraya koştum.
Evet, klasikleşen bir soru tipimiz olarak Geceye söylemek istediğiniz bir söz var mıdır?
Geçmiş olsun ALLAH CC , şifa versin inşALLAH,, ALLAH sevdiklerimiz ve sevenlerimiz den bizleri ayırmasın sağlık sıhhat huzur ve mutluluk versin inşALLAH,,,, RABBİM olmuslerimize rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin , Ramazan'ın şu son günlerinde ALLAH ın kurtuluşa eren kullarından eylesin inşALLAH ,, selam ve dua ile 🤲🤲🤲
Tekrar geçmiş olsun... Hoşgeldin... Allahü Teal'a, herbirimize fırsat verdi ve şimdi burdayız... Her yeni güne teşekkür ve şükür... İmtihan devam ediyor... Sizin için belki yarın daha güzel olacak... Biz bilemeyiz de, Allah bilir...
Hz Ali ye (r. a) sordular. Başımız gelen musibetler imtihan mıdır? Yoksa ceza mıdır? İlim kapısı cevap verdi: şayet bizi Allah'a yaklaştırıyorsa imtihan, uzaklaştırıyorsa cezadır.
Geçmiş olsun kardeşim insaAllah tamamiyla atlattin☺ "Birden bire her şey değişiverdi! Ne oldu, ne bitti, kimse bilmedi. Kapımıza bir hüzün koyup gittiler. Bir daha da kimse almaya gelmedi. (Mehmet Aygün)"